Amsterdam

‘ GroenLinks-Waanzin-Wethouder Wassink :Meer dan 11 miljoen voor 500 Vluchtelingen & Wachttijd voor Amsterdamse woningzoekende 22 jaar!

( van  de Stem van de Straat partij redactie i.s.m. de  Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV redactie)

AMSTERDAM-NOIR- GroenLinks Wethouder Rutger Groot-Wassink’ compleet de weg kwijt:Uitgeprocedeerde Vluchtelingen gaan gratis Luxe wonen als Expats in Amsterdam(Video).
Een groot deel van het voor het merendeel corrupte en waanzinnig commissieleden Algemene Zaken in de Stopera zal vanavond gaan brallen & liegen over de luxe en peperdure opvang van uitgeprocedeerde asielzoekers met de GroenLinks Rechts- Wethouder Wassink & zijn ‘Gabber in crime’ GroenLinksRechts Burgemeester Deep-State- Halsema aka “de Doofpot Hoer”.

GroenLinks Chapter: “We gaan ze halen” gaat Stunten met Kerst in de Mensensmokkel en dood aan de Russen(Video)!
Voor de ‘Bral-vergadering'( besluit is al genomen) hebben zich 500 mensen gemeld die hun verhaal( gal spuien) willen doen, maar er zijn er slechts 36 toegewezen die mogen murmelen over de peperdure luxe opvanglocaties van uitgeprocedeerde asielzoekers in de stad a 22.000, -euro per persoon plaatsing’s kosten. De dagelijks kosten van het runnen van die panden zitten daar nog niet eens bij en dat loopt op zeker ook weer in de miljoenen per jaar.
De insprekers krijgen slecht maximaal drie minuten het woord met de microfoon op onverstaanbaar gezet om de voor het merendeel waanzinnige en corrupte gemeenteraadsleden die het GroenLinksRechts&D66 ‘DDR66-Yuppies’, ‘PvdA-Hoertjes’ en SP corrupte en waanzinnige Stadsbestuur steunen toe te spreken ( zie Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(video))

Stem de Anti scooter & Ajax & Amsterdammer Burgemeester Halsema aka ” De Doofpot-Hoer” weg uit Amsterdam(VIDEO).

500 a 22,000,- euro per stuk wonen, ongedocumenteerden lachen zich helemaal rot: We are here to Stay en Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen.
De insprekers gaan het hebben over het waanzinnige miljoenen kostende misdaadplan van ‘GroenLinks Rechts- Wethouder Rutger Groot Wassink’, die in totaal 500 ongedocumenteerden luxe wil opvangen in acht tot tien verschillende  ‘AAA locaties’ in de stad. De afgelopen weken werden er informatieavonden voor buurtbewoners georganiseerd. Meerdere keren bleek er veel verzet vanuit de buurt te zijn. Het grote aantal insprekers vanavond wordt waarschijnlijk mede veroorzaakt door een oproep van Forum voor (geen) Democratie-fractievoorzitter Annabel Nanninga aka “de Dobberneger” : “Wij en Amsterdamse woningzoekende hebben ook u hulp nodig”.

Uitkomsten bewonersbijeenkomst in de Halsema Doofpot.
De opvang wordt vanavond in de Stopera besproken op verzoek van VVD-misdaadgroep-raadslid Marianne Poot aka “dood aan de Bijstandsgerechtigden ”. De ‘Uber-Forum-partij’ wil dat de Waanzinnige- Wethouder uitleg geeft over de voorgenomen  peperdure AAA-opvanglocatie in de oude brandweerkazerne aan de Van Leijenberghlaan in Buitenveldert en het voormalige Bank van Lening Monumentale pand op de Albert Cuypmarkt. Ze vraagt Groot Wassink onder meer naar de uitkomsten van de bewonersbijeenkomst die eind maart plaatsvond en hij in de Doofpot had laten verdwijnen. Ook andere gemeenteraadsleden zullen zich naar verwachting over het het waanzinnige ‘misdaad- GroenLinksRechts – plan’ en de locatie in Buitenveldert uitspreken. Eerder gaf een corrupte en waanzinnige meerderheid D66, SP, PvdA en GroenLinks van de Raad aan achter het ‘waanzinnige-misdaadplan’ van Levensgevaarlijke ‘Mafdaai- Groot Wassink’, die de acht tot tot tien ‘AAA-locaties’ in juli gereed wil hebben, te staan en gaan er vooral vanuit dat hun familieleden een graantje mee pikken in de Booming Opvang Vluchtelingen Bussines-Elite-Maffia- Industrie.

Woningnood. Niet voor King Willem want die heeft drie gratis Paleizen in NL(Video) en een Staats-uitkering van 300 miljoen euro per jaar en’ Nazi kunst’ in de verkoop.

VVD Staatssecretaris in dienst van GroenLinks. Waarom? Rutte & Co discrimineert Nederlanders als Labbenkakken: Geen Woningnood voor ‘Vluchtelingen-Emigranten’(Video).
Ook staatssecretaris  ElIte-Gangster Mark Harbers steunt duister de dwangmatige aan ‘Vluchtelingenhulp -neurose -leidende’ Wethouder Wassink. Het Rijk(u dus) betaalt dit jaar 5,3 miljoen euro mee aan de luxe all inclusive opvanglocaties. De rest van het benodigde bedrag dit jaar, 6,2 miljoen, wordt door de gemeente betaald( ook u dus). De Nederlandse Labbekakken(Video) zonder huis en met kiespijn(Video) blijven gewoon in Amsterdam op straat liggen. En de arme sloeber die wel in een Krot zit en van 80,- euro per maand moeten zien te eten en te overleven en de Gemeente een eenmalige verhuiskosten vergoeding van 800,- euro hadden gevraagd kreeg niks!!!!!!! Die kan zelfmoord plegen van  de corrupte en gewetenloze Halsema& Wassink!!!!! ( zie Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV van deze week(Video))

De ‘Bral-commissievergadering der Wassink-Waanzinnige’  begint om 19.30 uur: Halsema zal de verandering openen:” Boerka Ok, Gele Hestjes Nee! & Vluchtelingen gaan voor Amsterdammers met huisvesting(Video)”.

Pikant: Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV (Video) bericht als eerste en enige over de  Eerste GroenLinksRechts ‘Race-SUV- Bakfiets-baan’ in Amsterdam(Video) en  ‘GroenLinksRechts-kappen’ alle bomen in Amsterdam.

6 antwoorden »

 1. Tel uit je winst

  het rapport ‘Tel uit je winst’ is door de Rekenkamer Den Haag deze donderdag gepresenteerd

  https://www.omroepwest.nl/nieuws/3824015/Miljoenen-gepompt-in-Haagse-economie-maar-onduidelijk-of-het-zin-heeft

  de Haagse gemeenteraad heeft volgens de Rekenkamer geen goed zicht op de kwaliteit, effectiviteit en doelmatigheid van de 65 miljoen euro die jaarlijks naar het economisch beleid gaat.

  ‘De doelen in het economisch beleid zijn soms vaag omschreven, zoals:

  ‘De koek moet groter’ (MEER GRAAIEN red.) en

  ‘Een forse kwaliteitsimpuls geven aan de branding en marketing van Den Haag’ (=meer geld naar vage adviesbureaus van familie en vrienden)

  ‘Ook bevat het beleid veelal onduidelijke begrippen die voor meerdere interpretaties vatbaar zijn.

  Voorbeelden hiervan zijn
  ‘citydressing’ (sexreisjes naar Thailand op kosten van otto work force, voor de liefhebber eventueel om te boeken naar cambodja),
  ‘Startup Delta’ (sexfeestjes met gastspreker de bekende motivator Penthouse Pechtold)
  ‘fieldlabs’ (ontslaan van mensen bij gemeentereiniging en deze werkloze labbekakken via werklozenproject hetzelfde werk laten doen voor half geld)
  en ‘creatieve ecosystemen’ (brainstormsessies op Hawaï om labbekakken nog meer uit te buiten met behulp van bedrijfsleven)

  Like

 2. Het verdienmodel van Nep-prins Bernhard junior Van Vollenhoven draait nu als een tierelier en gaat alle fantasie te boven !.

  Nog meer woningnood, nog hogere huurprijzen, nog hogere onroerend goed prijzen, nog meer zakken vullen. Nog meer sleutelgeld. Van Vollenhoven kan van al zijn zwart verdiende sleutelgeld een compleet paleis gaan kopen (en natuurlijk weer verhuren aan oliedollar-gelukszoekers, met gemeentelijke subsidie).

  Hoe lang pikken de Amsterdamse autochtone labbekakken het nog ? tja, wil zal het zeggen ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.