Klasse justitie

‘D66-Censuur-Queen Ollongren’ doet oogje en mond dicht over de gierende ambtelijke #Metoo-‘Beerput-corruptie’ onder haar reet.

( door Yolo en ondersteunt onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waarom het’ Taxfree-Shell-kabinet Rutte3′  geen geld uitgeeft aan labbekakken:”Sjoemelende ambtenaren verbrassen tonnen online met toestel overheid” ( bron: De Limburger) en voor Labbekakken geldt:”72-urige-Arbeit macht frei-werkweek’ “(Video).
Extreem sjoemelende corrupte ‘ #Metoo- ambtenaren'(Video) op het Ministerie van corrupte Binnenlandse Zaken  van de D66 ‘DDR66-Censuur Queen-Minister-Ollongren’ hebben vorig jaar voor honderden duizenden euro’s privé gebeld met (Pedo)- sexlijnen en internetdata verbruikt. Eén corrupte‘ Pedo-ambtenaar’ (Video)verbraste in het buitenland 211.000 euro met zijn ‘werktoestel’.

Klasse Justitie van de Minsters  CDA-Gestapo-Generraal Grapperhaus& Elite-Gangster Dekker: Betrapte corrupte Ambtenaren aan niet schandpaal en niet vervolgd, want ze weten te veel ( Ed Nijpels&Demmink&Co-pedo(Video)) en corrupte-smerigheid van ons.

De corrupte ambtenaar is voorwaardelijk ontslagen: als hij nog eens de fout in gaat, moet hij vertrekken(kuch). Ook moet de man twee jaar lang zijn periodieke salarisverhoging inleveren(kuch,kuch). Een corrupte collega die voor bijna 1200 euro privédata verbruikte, kreeg ook voorwaardelijkstrafontslag(kuch). Andere meldingen werden wegens ‘gebrek aan onderzoeksperspectief’ afgesloten of afgedaan met een schriftelijke waarschuwing(kuch, kuch, kuch).

Ook geen ‘Nep en fop berisping Penthouse Pechtold’.Duivelse Buma & Hypocriete Partijvoorzitter D66 Demmers ‘Horror-Privé Leven’ Pechtold geen probleem.(Video)
Zo werd ook vorig jaar melding gemaakt van een corrupte “Metoo-ambtenaar die buiten werktijd meerdere collega’s seksueel had lastiggevallen. Hij werd berispt en is overgeplaatst naar een andere afdeling alwaar hij nu al weer  meerdere collega’s seksueel had lastiggevallen.

Opmerking: Zie in dit verband ook het”Elite-Gangster Billboard van Amsterdam-Noir”(Video). De ongestrafte Schandvlek van Taxfree-Banana-Fraude-NL van Rutte&Co.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.