Media-Maffia

‘ Top- VVD- Elite- Maffia-Bazen- Rutte& Dijkhoff’ betrapt op ‘geheime ontmoeting’ met hun ‘Media-huurmoordenaar John van den Heuvel’ op de eren tribune bij PSV.

( van onze VVD&CDA Klasse Justitie redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Afgelopen zondag werd tot verbijstering  van veel ‘Wakkere Mensen’ de Premier ‘Godfather Rutte’ en de tweede man “Two Face”-Klaas Dijkhoff van de ‘VVD-Misdaadgroep’ gesignaleerd naast de ‘RTL-Riool –Boulevard’ &‘oude mannen NSB-Vod -De Telegraaf-Media Huurmoordenaar John van den Heuvel’ op de eretribune van PSV.
De MSM zweeg het dood en wij zijn de enige die een foto publiceren van dat bizarre onderonsje op de PSV-tribune. Zijn ze fans van PSV? En waarom geeft PSV John van den Heuvel  en Rutte gratis plaatsen naast elkaar op de eretribune? Is dat geritseld door de AIVD van de D66 ‘ Minister Ollongren’.  Hoe het ook zij, voor het o.a. ritselen van ‘gratis’ Voetbalkaartjes is de hele corrupte  Amsterdams Politie Top(Video) veroordeelt en eentje zelf op staande voet ontslagen en strafrechtelijk vervolgd. Nou, wij kunnen u nu al verzekeren dat dat nooit zal gebeuren bij  het walglijke en extreem corrupte altijd liegende Trio John & Mark & Klaas.  Maar al zouden ze fans van PSV zijn waarom zat de Nederlandse Premier&’ VVD Godfather Rutte’ &Dijkstra naast de  laffe corrupte ex politieman en  ‘Media- Huurmoordenaar John van den Heuvel’?  Premier Rutte gaat toch ook niet naast bijv.  Wilders, ‘Boy Baudet’, Willem Holleeder  en/of Steve Brown zitten op de tribune bij Ajax(Video). Wat hadden deze twee corrupte altijd liegende Top-VVD-lieden Rutte & Dijkhoff en John van den Heuvel voor gemene duistere zaken met elkaar te bespreken op die eretribune. We zullen het nooit horen want het is Staats ‘Elite-Maffia-geheim’.

Het Vaasje van Rutte(Video): VVD al 7 jaar de partij met de meeste ‘Misdaad-schandalen’ met o.a. nu weer ‘Senator/Doener-Duthler’(Video)

‘Goor Joling’ beloont John van de Heuvel voor zijn ‘Lynch-optreden’ ten kosten van Hells Angels en Holleeder in Telegraaf TV.(Video)

Analyse van een ‘Aasgieren-Lynch- artikel’ van ‘Politiescribent John van den Heuvel’, een ‘media-moordenaar’ met de pen.’Junkie Gordon’ feliciteert ‘billenmaatje Rutte’ met regeerakkoord:‘Ik vind je ongelofelijke kanjer(Video)‘.
Wie moet de ‘Media-huurmoordenaar-John van de Heuvel’  nu weer compleet gaan afbranden en achter de tralies helpen voor Rutte en zijn ‘VVD-Misdaadgroep’. Of werd de ‘Media-huurmoordenaar-John van den Heuvel’ oneigenlijk beloont voor het feit dat hij nooit over de misdaden van de ‘VVD- Bendeleden’ publiceert net als zijn ‘Gabber in crime’ de altijd Riool & Lynch-liegende -Judas -‘Junkie- Peter R ‘de Vries. Nu wisten wij al jaren dat de Top van de ‘VVD-misdaadgroep’ dikke maatjes is met de Media-Maffia & Drugslord -John de Mol(Video).  Zo werd ‘Junkie Gordon’ al jaren geleden gespot in het Torentje met zijn billenmaatje ‘Gay Rutte’. En Rutte weer samen met de aartsleugenaar  ex VVD Minister Zijlstra bij de ranzige, liederlijke Toppers, die tegenwoordig loopt te liegen als corrupte VVD- Lobbyist bij ‘ Bouwfraude -VolkerWessel’.

‘DDR-Minister Ollongren’ en ‘#Metoo-Johnny de Mol’ samen bij ‘Oerdomme Linda de Mol’ op de ‘Riool- bank(Video)’.

Maar ook de ‘Taxfree-Koninklijke -Parasieten Familie’ is dikke mik met de ‘Media & Drugsmaffia -Familie John de Mol’ , hetgeen onlangs weer eens bleek blijkens sluikreclame artikel van ‘Yab Yum Mabel’ in het ‘plattelands-bejaarden-vrouwen blad VOD- Linda‘ van Oerdomme Linda de Mol(Video

Noot:  ‘RTL-Riool Boulevard’ wordt geproduceerd gefabriceerd door Blue Cirkel waar de Mediamaffia-Boss & DrugsLord John Mol een strategisch belang van 25 procent in heeft waarmee hij de inhoud kan bepalen met zijn ‘BN-Junkie-Hoertjes’ en ‘Media-Maffia-Politie-informanten- Peter R. de Vries & John van den Heuvel’,al dan niet voor de ‘VVD-misdaadgroep’ en/of het Taxfree-Koningshuis(video).

6 antwoorden »

 1. Het geheime “psv” overleg betrof de poppetjes in de baantjescarroussel van banana fraude NL

  Het moet absoluut geheim blijven voor Peter r dat John vd Heuvel hier een beleidsbepaler is, anders wordt hij jaloers en kan gaan lekken over zussen H en erfgenamen E(voorheen bankier van de onderwereld alleen inleggen nooit opnemen, maar postuum koorknaapje)

  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20190417_00101627/dijsselboem-nieuwe-baas-onderzoeksraad-voor-de-veiligheid

  Dit is ook een pingpong clubje waar de doofpot in de doofpot gaat lol

  Like

 2. man man wat ziet die vd Heuvel eruit zeg. De knoopjes knallen zowat van zn bloesje af, of hij geen kleedgeld krijgt van zn media pooier en monopolist de Mol. Als dr Goebbels van Oranje moet dat er toch wel van kunnen lijkt me.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.