pvda

‘PvdA-Gluiperd Dijsselboem’ nieuwe ‘Maffia-baas’ Onderzoeksraad voor de Veiligheid voor de Taxfree ‘Ultra-Rijken’&Multinationals

( van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Raad van State: “ Kabinet Rutte Liegt, gewone Nederlanders betalen wel meer belasting en Ultra Rijken& King Willem 0,00”.(Video) 
Oud-PvdA-minister & Nazi-Schrik van Griekenland Gluiperd-Dijsselbloem wordt de nieuwe ‘Elite-Maffia-voorzitter’ van de ‘Onderzoeks-Doofpot-Raad’ voor de Veiligheid voor de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’. Hij volgt  de extreem corrupte & MH17- leugenaar -Tjibbe Joustra aka” 007 “ op die volgende maand met een zeer riant niet gekort pensioen gaat van zo’n 7700,- euro netto per maand voor bewezen misdaad-diensten tegen het gewone Volk:”72-urige- Arbeit macht frei-werkweek ( schokkende Video’s).

Snakes in Suits: When Psychopaths als Dijsselbloem Go to Work zijn de Labbenkakken ten dode opgeschreven.

Euro-misdaadgroep van Merkel schort steun Griekenland op. ‘Übermensch Dijsselbloem’ verheugt!(Video)
‘Gluiperd-Dijsselbloem’ was jarenlang corrupt ‘Bral &Lieg-Kamerlid’ voor de ‘PvdA-hoertjes’ tot hij in het vorige ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte2’  Minister Gangster werd van Financiën voor de ‘Royal-Taxfree-Ultra-Rijken’ en de Multinational-misdaadgroepen. Daarnaast was hij ook de PvdA ‘NSB-loopjongen ‘van Merkel als o.a. crimineel Voorzitter van de ‘Euro-Killer-Elite-groep’, het Misdaad-overlegorgaan van alle landen die gedwongen door de ‘Taxfree-Killer-EU-Elite’ de euro hebben als betaalmiddel en eindverantwoordelijk zijn dat o.a. 50 miljoen EU burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven en de Ratten in pak(Video) in een Belastingparadijs leven als God Duivel in Frankrijk. Alleen daarvoor zou deze arbeiders verrader Dijsselbloem levenslang cel moeten hebben gehad als de Rule of Law zou bestaan in de EU en Nederland.

Verdeel en heers: ‘Duivelse Buma’ wil Giftige-‘Basis-Slaven-baan’ voor arme sloebers in de ‘Honger-bijstand(Video).

Amsterdam-NoirTV zendt uit een Bunker:’PvdA- Gluiperd Dijsselbloem’ aka “de Slachter van Griekenland” & ‘Shell Zalm’ ontmaskert als ‘Mega Oplichters’ van het Volk(Video).

Verzet tegen korten( =Stelen van) pensioenen metaal door D66 Minister Koolmees& ‘Labbenkakken-King-Hans de Boer’(Video).

Dijsselbloem dreigt Griekenland volledig te Wurgen voor zijn Führerin Merkel(Video). ‘Gluiperd- Dijsselbloem’ zaait Chaos en armoede in EU, Nederland en Griekenland.

PvdA ‘Gluiperd& Zakkenvuller Dijsselbloem’ voor €14.500 op Payroll ‘Elite-Euro-reddingsfonds’.
Hoewel hij zelf ijverde als een ras ‘PvdA-Snake in Suits’ dat hij is, voor een hoge plek op de Kieslijst van zijn arbeiders verrader partij, besloot hij na de enorme Verkiezingsnederlaag die de ‘PvdA-hoertjes’ met ‘Imam Samsom’ in 2017 leed- omdat zij o.a. Rutte hadden gesteund om een waar schrik bewind te voeren tegen het gewone Volk- om na zijn misdadige Ministerschap niet terug te keren in de Tweede Kamer. Sindsdien zat hij in het Luxe Wachtgeld en snabbelde her en der wat 10.000,- de eurootjes met wat vage ‘Rat in pak-Fake baantjes’.

‘ECB-Misdaad-Bank’&  ‘Rat in pak- Banen-caroussel’:ECB de “Crime Masters of the Universe” verdedigd door ‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de Staats-NOS(Video).

Griekenland nu compleet Neue lebesraum von Fuherin Merkel. Sieg Heil Dijsselbloem(Video).
De benoeming van de ‘PvdA- Gluiperd’ en misdadiger tegen de mensheid  Dijsselbloem is opvallend. Hij hoort namelijk thuis in cel en/of Tbs-Kliniek. Twee weken geleden werd hij benoemd als ‘Graai en Naai-voorzitter’ van corrupte de Raad van toezicht van de Wageningen Universiteit (WUR), waar hij zelf in 1991 afstudeerde als landbouweconoom. Ook werd er in Den Haag rekening mee gehouden dat hij in de race zou zijn voor de post van president van de Europese Centrale Bank (ECB)-misdaadgroep  in Frankfurt, die al jaren de EU overspoeld met gratis miljarden ( 0 procent rente) voor de Misdaad banken en de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ over o.a. de rug van de pensioenen van ‘Jan met de Pet’ en dat zij geen rente meer krijgen op hun spaarrekeningen. Een grote roofpartij van ‘Jan met de Pet’ of te wel de Labbekakken(Video).

Laffe en corrupte Gevestigde Orde Pers & VVD Minister Dekker & ‘PvdA-Tweede kamer Voorzitter Arib’ verdraaien woorden Familie Faber(Video).

CDA Rat Donner’ weg en ‘DDR66 Rat Graaff’ er in bij Raad van State als de Onderkoning van NL(Video).
De corrupte  Onderzoeksraad voor de Veiligheid voor de Ultra-Rijken doet  ‘Doofpot-onderzoeken’ naar rampen en grote ongevallen. Onlangs nog kwam de raad bij hoge uitzondering met een vernietigend rapport over hoe het kon dat de moordenaar van Anne Faber ondanks zijn gewelddadige verleden al weer zo snel op onbegeleid verlof kon. Ook deed de Raad ‘Doof-onderzoek’ naar de MH17-ramp’ Afgelopen jaar was de ‘PvdA -Gluiperd  Dijsselbloem’ in de ‘Rat in pak- race’ om corrupte  vicevoorzitter te worden van de  ‘Royal-Raad’ van State onder de Voorzitter van de Raad ‘Taxfree-Graai-King Willem’. Die ‘Graai& Naai baan’ ging naar extreem corrupte oude Rat in pak  D66’er DDRer 66 Thom de Graaff.

10 antwoorden »

 1. Ter aanvulling, aangezien volksnieuws de goudvoorraad van DNB wil confiskeren en herverdelen (is dit er nog wel zucht)

  De Nederlandsche Bank (DNB) heeft binnen het eurosysteem een claim van maar liefst 101 miljard opgebouwd op onder andere Italië en Spanje, zonder duidelijke afspraken over terugbetaling.

  https://www.ftm.nl/artikelen/de-101-miljard-die-nederland-nooit-meer-terugziet

  De Europese Centrale Bank (ECB) startte begin 2015 met het opkopen van staatsobligaties om de economie te stimuleren en de inflatie aan te jagen. De ECB doet dit vanwege de beperkte economische groei in verschillende Europese landen. Formeel is het opkoopprogramma sinds 1 januari 2019 gestopt, maar de ECB koopt nog steeds staatsobligaties op.

  Dat gebeurt nu echter alleen nog met geld dat is binnengekomen met aflossing van oude leningen. Er wordt dus geen extra geld meer in het opkoopprogramma gestopt, maar het geld dat hiermee al gemoeid is wordt hergebruikt.

  Noot: ‘hergebruiken’ is volgens mij geld uit NL en onze oosterburen naar zuid europa sluizen. Dit betekent ook een blijvende enorme invloed op de Italiaanse politiek (zoals stekker eruit lol), want zonder ECB geen extra uitgaven.

  Like

 2. De 0% miljarden van ECB gaan inderdaad naar zogenaamde zombie banken in zuid europa. Zombie genaamd omdat ze zonder dit infuus omvallen.

  En de begroting van de Italiaanse overheid wordt op deze manier gefinancierd(hebben al 2000 miljard staatsschuld die nooit zal worden afbetaald, niet verder vertellen lol)

  In Zimbabwe heet dit geld bijdrukken, maar er wordt nu bv 1.000.000.0000 (=1 miljard) extra in het computertje in Frankfurt ingevoerd, of hoeveel extra spookgeld er ook nodig is.

  De ECB zegt hiermee de inflatie te willen aanjagen (= het leven voor labbekakken duurder maken!).

  Omdat dit tegelijkertijd met de euro, pond en dollar gebeurt, valt de geldontwaarding internationaal niet zo op.

  Behalve dat de Zwitsers hierdoor ook Franken moeten ‘maken’, omdat anders de swatches en nespresso te duur worden voor ons. Ze doen dit al enige jaren en hebben met dit nieuwe geld ook nog eens megawinsten op wallstreet kunnen realiseren.

  Dit was een inkijkje in de wereld van dhr Dijsselbloem en iedere andere marionet/graaier van de bankenmaffia.

  Verder verdient het grootkapitaal woekerwinsten met onder meer grondstoffen(olie), wapenhandel(hiermee worden landen tot slaaf gemaakt door de grotere staatsschuld) en drugs.

  Helemaal ideaal is het als er weer eens een Napoleon op het toneel verschijnt, want de russische bodem zit namelijk nog vol met grondstoffen.

  Like

  • Er is sprake van biflatie. Een giga zeepbel in onroerend goed en aandelen en tegelijkertijd steeds goedkopere tech-rommel, zoals computers, telefoontjes en gadgets..

   Assets en financiële waarden worden snel duurder; terwijl alle labbekakken razendsnel worden vastgeketend aan de digitale gevangenis via hun digitale bankrekeningen en apps.

   Het gaat niet echt om de grondstoffen, want dat hebben de satanisten (= centrale bankiers) al.

   Ze willen de mensheid helemaal (= Fysiek en Mentaal) vastketenen via het lokkertje van gratis geld en zogenaamd digitaal gemak en digitale efficiency en de energietransitie.

   Er komt straks 1 valuta. Er komt blockchain = mensheid geblokkeerd in vrijheid en vastgeketend.

   Iedereen is in de maling genomen, door de propaganda van zgn. vrij digitaal geldverkeer.
   Rechts en Links worden tegen elkaar uitgespeeld. De staatsschuld van Italië maakt dan niks meer uit.

   Alles wordt bewaakt via een centraal systeem. Alle mensen zijn straks echt alles kwijt, niet alleen hun geld, huis en pensioen, ook hun gedachten, meningen, ideeën, vrienden, gezondheid en zelfs hun DNA. Als laatste zelfrespect, want iedereen vindt het goed, als ze maar voldoende likes op Facebook hebben.

   Dit is het beest: van Google en Apple en zo. Van Big Data, Social Media, Robots, puntensysteem en Big Pharma.

   Met AI (Artificial Intelligence) wordt door de centrale computer bepaald of je als labbekak op deze aardbol mag bestaan of niet. Zo niet, dan krijg je op je beeldscherm te zien:

   “Stomme labbekak ! u heeft nu onvoldoende punten gescoord, ze komen u vanavond halen en naar het concentratiekamp brengen. U kunt alleen nog extra punten krijgen door nog enkele van uw vrienden te verraden of nog harder te werken voor een lager loon.”

   Like

   • De Italiaanse zeepbel maakt momenteel nog wel iets uit, aangezien dit een bankencrisis kan veroorzaken en de kosten daarvan altijd bij de labbekakken worden opgehaald.

    Met de race to the bottom ben ik het wel helemaal eens en want op allerlei manieren wordt het loon van jan met de pet verlaagd.

    Iedereen Vrolijk Pasen!

    Like

 3. Labbekak-alert van afgelopen maand op Twitter:

  200.000 labbekakken met spoed gevraagd !

  CEO, Frank van Gool (Van Otto Workforce) voorspelt dat de Europese arbeidsmarkt binnen tien jaar niet meer toereikend is en dat er meer werknemers vanuit Azië naar Nederland zullen komen.

  https://twitter.com/i/web/status/1103623500382773248

  https://www.ottoworkforce.com/

  Het liefst dus 1 miljard plof-labbekakken uit China en India in het komende decennium, die gaan dus allemaal 72 tot 115 uur (Alibaba-norm) per week an die Arbeit, zoals ze dat bij de Workforce zo mooi plachten ze zeggen.

  En wie gaat ze huisvesten ? juist ja, onze nep-prins aka de nationale huisjesmelker.

  Like

  • Inmiddels heeft GroenRechts-Kamerlid Özdil een debat aangevraagd bij minister Van Engelshoven.

   Ze proberen zieltjes te winnen voor Europa na afstraffing van klimaathysterie door kiezer

   Dit is tijdverlies

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.