VVD

Psychopaat Wiersma van de ‘VVD-Misdaadgroep’: ’Werklozen-labbekakken’ moeten vakken gaan vullen als ‘Poolse-Nacht-Slaven’.

( van onze VVD-Slavenhouders-misdaadgroep redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Nederlandse werklozen Labbekakken die nu moeten rondkomen van een ‘honger-uitkering’ moeten een Slavenbaan als Vakkenvuller aangeboden krijgen ook al zijn zij ver over de 60 jaar.
Laat die bejaarden door ons kaal geplukte Labbekakken werken tot ze er dood bij neervallen: Weigeren ze het  zwaar onderbetaalde Slavenwerk te doen, dan moeten ze gekort worden op hun  ‘Honger-uitkering’. Dat bralt  de ‘VVD-misdaadgroep’ over dat meerdere supermarkten ’s nachts bijgevuld blijken te worden door Poolse ‘Plof- Kippen- slaven’ voor 3 euro per uur. Verschillende(misdaad)- experts en betrokkenen moderne Slavenhouders in de supermarktbranche zien dat het steeds vaker gebeurt:  ‘Slaven-vulploegen’ met arbeidsmigranten die na sluitingstijd, vaak in het holst van de nacht, beginnen met werken omdat zij super goedkoop zijn en nog erger worden uitgebuit dan de Nederlandse Labbekakken. ‘ Beroepsleugenaar Jules van Well’ van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel constateert dat ook en draait de boel helemaal om als een ‘Ras- VVD-boef’. Hij wijt het als ‘Slaaf in de nacht werken- fenomeen’ aan de krapte op de over het arbeidsmarkt, maar de werkelijkheid is dat de Levensmiddelenhandel niet een normaal salaris wil betalen. „Winkels kunnen hier onvoldoende jongeren vinden die voor 3-4 euro per uur  voor de ‘Slaven-vulploegen’.” Dat is een leugen, want wij hebben een aantal van die jonge werknemers in Albert Heijn gesproken en die lieten ons weten dat zij zouden worden ontslagen en vervangen met ‘Nacht-Slaven-Polen’.

Poolse Bio-Plofkippen-krachten’:‘ Top- VVD- Elite- Maffia-Bazen- Rutte& Dijkhoff’ betrapt op ‘geheime ontmoeting’ met hun ‘Media-huurmoordenaar John van den Heuvel’ op de eren tribune bij PSV(Video).

Slavenhouder-Jack Ma’ van Alibaba voor ‘72-urige- Arbeit macht frei-werkweek’: Rutte & Frank van Gool dat lijkt ons ook wel wat, maar weg met ‘Huawei& G5’(Video)

Rijders PostNL voelen zich Slaven. Kelder & Bos & Koolmees:Die Post-“Labbekakken” moeten niet zeuren(Video).
Dus wordt er gekeken naar  ‘Otto –Slaven Work Force-uitzendbureaus’ die relatief veel zwaar onderbetaalde Polen inzetten als ‘BIO- Plofkippen’. Die vullen in de nacht de schappen bij, waardoor het ook nog eens sneller gaat zonder de drukte van winkelend publiek. Overdag werken, dat kan in het geval van deze arbeidsmigranten sowieso niet, ziet Van Well. „Ze kunnen de klanten niet te woord staan en hebben geen kleren aan hun lijf en zien er vaak heel ongezond uit en zijn vaak van ellende ook nog aan de goedkope bocht drank en/of verssnede goedkope, maar uiterst giftige drugs, ze snuiven zelfs lijm die Stakkers, die ze stelen uit de schappen.”Een woordvoerder van Albert Heijn, waar enkele winkels ook gebruik maken van nachtelijke ‘Poolse- Slaven-vulploegen’, bevestigt dat veel Polen niet overdag kunnen werken bij hun filialen vanwege het taal en drank&drugs-probleem. „Mensen die tijdens openingstijden bij ons werken, moeten de klanten te woord kunnen staan en er niet uit zien als iemand die honger lijdt.”Op sommige locaties is het echter gewoonweg logistiek handiger om de vrachtwagens in de nachtelijke uurtjes te laten komen. Bij Jumbo-supermarkten in Amsterdam en Utrecht en de zogenoemde foodmarkten lopen ook zulke Slaven-nachtploegen rond.

 Pyscho Wiersma:”’Bizar dat we mensen Labbkenkaaken  van ver halen terwijl zelfd nog genoeg levende Nederlands Labbenkakken hebben’”.


‘VVD- psychopaat Wiersma’ vindt het  bizar dat we mensen ‘Labbekakken-Slaven’ van ver halen’ om dit zwaar onderbetaalde ‘Slaven-Nacht-werk’ te doen, terwijl er in steden als Utrecht en Amsterdam nog tienduizenden ‘Nederlandse werklozen-Labkkekakken’  zijn die mede door ons van slechts 80,- euro in de maand overhouden om eten te kopen en volledig  fysiek gesloopt door alle dagelijkse  ellende en slecht voedsel( zie Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) van deze week ) ‘Psycho Wiersma’ wil dat werkzoekenden Labbekakken door zijn regering  regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’ worden gewezen op deze  ‘Slaven-vacatures’en als ze het Slavenwerk weigeren ze gekort worden op hun ‘honger- uitkering’, zodat zij of zelfmoord plegen of omkomen van de honger . „Gemeenten en UWV doen nu te weinig om mensen die langs de kant staan actief naar dit soort werk te begeleiden dwingen . Supermarkten wijken dan uit naar Polen.

Verdeel en heers: ‘Duivelse Buma’ wil Giftige-‘Basis-Slaven-baan’ voor arme sloebers in de ‘Honger-bijstand(Video).

Het is natuurlijk niet verboden om ‘Poolse- Plofkippen –Slaven’  in te huren, maar volgens  de ‘VVD -Psychopaat Wiersma’ moeten we eerst Nederlandse ‘werklozen-Labbekakken’ aan de ‘Slaven-slag’ helpen. De NPO –VVD- Vat-Jort Kelder is dol enthousiast van het ‘Wiersma-(misdaad)-plan’:

Categorieën:VVD

15 antwoorden »

 1. Waarschijnlijk een behoorlijk groot percentage van de groep bijstandsgerechtigden die in Nederland woonachtig is of in het buitenland een uitkering ontvangt heeft naast de moeilijkheden om rond te komen ook nog eens te kampen met psychische problemen. Maar ook daar heeft Rutte natuurlijk iets op bedacht. We plukken hen kaal, heeft Mark bedacht. Want bij een zorgverlener aankloppen betekent immers dat de bijstandsgerechtigde in veel gevallen naar zijn eigen risico kan fluiten. Voor een aanvullende verzekering heeft de bijstandsgerechtigde trouwens in de meeste gevallen al helemaal geen geld meer ter beschikking.

  Like

  • Er zijn ook mensen die door de gemeentes thuishulp, zorg, noodhulp, jeugdassistentie etc. moeten krijgen volgens 1001 regeltjes, verordeningen, wetten en allerlei juridische onleesbare artikeltjes, ambtelijke pasta en administratieve stroop, waar je als je eenmaal je in verdiept hebt nog blij mag zijn dat je nog helder kan denken, want geen enkel gezond konijn komt uit dit onbegrijpelijke hollensysteem van de zorgwetgeving, jeugdbeleid, etc en hun gemeentelijke regeltjes.

   Wat mij een beetje duidelijk begint te worden is dat een hele grote groep vage ambtenaren, politici, onduidelijke beleidsmakers en een grote groep lager sociaal voetvolk en hun graaimanagers bij gemeentes, sociale instellingen en hulporganisaties bakken met geld verdienen aan deze spaghettistructuur van regeltjes en een tsunami aan verschillende soorten budgetjes.

   En dan niet te vergeten de dure consultants en juristen.
   Zodra de spaghetti inclusief de tomatenpuree helemaal tot een onlosmakelijke kluwen is verworden, komt men er niet meer uit en dan kunnen de te hulp schietende dure consultants en hun gegadigden er op los declareren en de gemeentelijke kassen e.d. tot op de bodem leeggraaien.

   Het zorggeld en jeugdgeld etc etc .komt dan natuurlijk niet meer bij de mensen waar het in de eerste plaats voor bedoeld was of beschikbaar gesteld. De pot is dan echt allang leeg.

   Like

 2. Ok hier dan maar:

  https://www.telegraaf.nl/financieel/3474002/definitief-einde-voor-500-eurobiljetten

  Labbekakken gaan nu nog sneller naar een cashloze samenleving.

  Natuurlijk, het laatst met Duitsland en Oostenrijk. anders zou men te vroeg slapende honden wakker maken. In Duitsland wordt nu nog veel met cash betaald, en het is de grootste economie in de Eurozone. Onder het smoesje van criminelen moeilijker gaan maken de 500-biljetten innemen..

  Langzaam sust men het volk verder in slaap.

  Vooral blijven kijken naar voetbal, Keukenhof, porno en Boer zoekt vrouw, want zo houd je de labbekakken rustig.

  Like

  • Wat mij opvalt is dat de Keukenhof hier vermeld staat in een rijtje van brood en spelen.

   Zelf vind ik dit namelijk een puur stukje Hollands Glorie en het resultaat van 400 jaar tulpencultuur.

   Het is ook een miljardensector geworden met veel werkgelegenheid en Keukenhof trekt toerisme.

   Like

   • Jawel, zeker, de Keukenhof is een mooi stuk kunstwerk van historie, natuur en cultuur.

    Ik plaats de Keukenhof hier niet in de zin van brood en spelen, wel dat men het hele verkeer collectief lamlegt op een Paaszaterdag in een oerdom kuddegedrag, omdat men perse met 1 miljoen auto’s zonodig allemaal tegelijk in Lisse moet komen op hetzelfde tijdstip.

    De mensen zien dan geen enkele tulp, bloem of plant; wel staan ze de hele middag in de stinkende file.

    Maar ja, ook dat is natuurlijk een mooie methode om de labbekakken onder controle te houden.

    Like

 3. Hier schrijf ik het ook, het is erg belangrijk dat de mensen dit weten……..:

  Er is sprake van biflatie. Een giga zeepbel in onroerend goed en aandelen en tegelijkertijd steeds goedkopere tech-rommel, zoals computers, telefoontjes en gadgets..

  Assets en financiële waarden worden snel duurder; terwijl alle labbekakken razendsnel worden vastgeketend aan de digitale gevangenis via hun digitale bankrekeningen en apps.

  Het gaat niet echt om de grondstoffen, want dat hebben de satanisten (= centrale bankiers) al.

  Ze willen de mensheid helemaal (= Fysiek en Mentaal) vastketenen via het lokkertje van gratis geld en zogenaamd digitaal gemak en digitale efficiency en de energietransitie.

  Er komt straks 1 valuta. Er komt blockchain = mensheid geblokkeerd in vrijheid en vastgeketend.

  Iedereen is in de maling genomen, door de propaganda van zgn. vrij digitaal geldverkeer.
  Rechts en Links worden tegen elkaar uitgespeeld. De staatsschuld van Italië maakt dan niks meer uit.

  Alles wordt bewaakt via een centraal systeem. Alle mensen zijn straks echt alles kwijt, niet alleen hun geld, huis en pensioen, ook hun gedachten, meningen, ideeën, vrienden, gezondheid en zelfs hun DNA. Als laatste zelfrespect, want iedereen vindt het goed, als ze maar voldoende likes op Facebook hebben.

  Dit is het beest: van Google en Apple en zo. Van Big Data, Social Media, Robots, puntensysteem en Big Pharma.

  Met AI (Artificial Intelligence) wordt door de centrale computer bepaald of je als labbekak op deze aardbol mag bestaan of niet. Zo niet, dan krijg je op je beeldscherm te zien:

  “Stomme labbekak ! u heeft nu onvoldoende punten gescoord, ze komen u vanavond halen en naar het concentratiekamp brengen. U kunt alleen nog extra punten krijgen door nog enkele van uw vrienden te verraden of nog harder te werken voor een lager loon.”

  Like

 4. kijk naar dit gozer van de VVD ze maken zoveel ritueel mee met de duivel dat ze lelijk worden
  ze verkopen hun ziel om aan de macht te blijven is dat jullie niet op gevallen ?

  Kijk alleen maar hoe LELIJK hun gezicht en ogen zijn van de VVD g..y Gabbers trans gender in jullie gezicht en dat mag regering heten !

  En de BN ‘-ers niet vergeten allemaal !

  Like

 5. Als ze een goed salaris willen betalen dan kun je mensen genoeg krijgen om het werk te doen,maar ze zijn te gierig om geld te geven die grote bedrijven,zo was het ook in de jaren 60 en 70 wilde geen nederlander vuil werk doen voor weinig geld,dus moesten de turken, spanjaarden en Marokkanen, Portugezen het gaan doen.En bij defensie ook als je goed betaald, kun je wel mensen genoeg krijgen.

  Like

  • Maar 3 dagen per week werken is ruim voldoende. Ook 2 dagen per week volstaat om onze samenleving prima draaiende te houden.
   M.a.w., wanneer je nog steeds 5 dagen per week [moet werken] werkt, dan ben je nog steeds een werkslaaf en worden 2 of 3 dagen per week van je leven jou afgepakt. Ja, elke week opnieuw. Laat dat eens tot je doordringen. Werkslaven in een modern jasje! Vijf dagen werken, … en dan twee dagen vrij, want ….(!) maandag moet je wel weer uitgerust en vol energie verschijnen!

   Ter ondersteuning:
   https://www.youtube.com/watch?v=_vto6obDbSc (2 min.)
   https://www.youtube.com/watch?v=21j_OCNLuYg (kwartiertje)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.