Oekraïne

‘EU&US-Taxfree-Killer-Elite ‘Puppet- Poroshenko’ verpletterend verslagen door ‘Komiek-Zelensky’. Van Oijk& Sjoerdsma in de war


AMSTERDAM-NOIR- Gaat de ‘MH17- Doofpot’ nu eindelijk echt open? Met negatief reisadvies geen slachtoffers MH17.
De’ US&EU-Taxfree-Killer-Elite’ heeft Poroshenko met geweld en list en bedrog in het zadel geholpen en altijd pal achter hun Puppet gestaan. Zij hebben hen gesteund  met miljarden aan ‘US-wapens’ tegen de Russen en miljarden EU&US-subsidies om zijn zakken te vullen en zijn Moordende Maffiakliek te betalen, maar het heeft allemaal niet moge baten. Zelfs het compleet leeg geroofde Oekraïense Volk is de ‘Maffiose Oligarch& CIA Puppet- Poroshenko ‘ spuugzat en heeft nu met een verpletterde ‘Boy Baudet-Verkiezings-nederlaag’(Video) de ‘CIA Trol -Poroshenko‘ dr laan uitgestuurd. We zijn benieuwd hoe zijn corrupte Tweede Kamer steunpilaren de ‘GroenLinksRechts- CIA Trol Bram van Oijk‘ en zijn ‘gabber in elite- crime’ D66′DDR66 Sjoerdsma’ deze Verkiezing ’s  uitslag dreun in hun gezicht  gaan verteren. Het Oekraïense Volk en wij moeten nog afwachten of de deze ‘Komiek Zelensky'(Video) ook niet een soort van Puppet ‘Boy Macorn’ (Video)en /of een andere ‘CIA Trol is’, want dan schiet het leeggeroofde Volk er niets mee op en blijft alles bij het oude of wordt zelfs nog zwaarder voor het arme Oekraïense Volk.

SP-Kamerlid Ronald van Raak: ‘Afschaffen referendum ’dikke vinger naar bevolking van regiem Rutte’(Video).

‘VVD-Beroepsleugenaar-Aasgier & Racist Blok’ gaat met Rusland brallen over de ‘Dutch-MH17-Doofpot’(Video).

Georgische scherpschutters& Litouwse Huurmoordenaars en’ VVD NeoNazi- Hans van Baalen’ ingevlogen door CIA om een bloedbad aan te richtten op het Maidanplein(Video).

‘DDR Minister Ollongren’ loopt corrupte beentjes uit haar lijf om Referendum af te schaffen voor ‘Killer-Elite’.

De Underground Presentator Steve Brown van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV  en het merendeel l van het Nederlandse Volk die tegen het ‘EU-Oekraïne-Verdrag waren en nog steeds zijn met hun Puppet ‘Maffioso-Poroshenko‘  tot de EU krijgen nu met terug werkende kracht gelijk van het Oekraïense Volk. Brown werd toen der tijd zelfs nog aangevallen op de Dam voor twee Laffe en corrupte ‘Politie- bodyguards’ met Paardekoppen van de VVD Minister  ‘Yab Yum Henins’ en een bolle ‘Dronkenlap-provocateur’ van GroenLinksRechts(Video).

13 antwoorden »

 1. help!! nu zitten we met zijn alle in een realty game { ps voor diegene die het nog niet weten } met groot opgezette acteurs haha , doet mij niiks er word op zeer hoge schaal { als je het spel door kan prikken] gamend achter je pokje vandaan komen [,wat ook bij het spel hoort ] alles is geregistreerd

  Like

 2. En in de MH17 is het zo droevig wanneer een jongen van amper 6 of 7 tegen zijn moeder zeg ik wil niet gaan en wat was haar antwoord je gaat naar oma ! En weg was hij in zijn prille leven
  ho deze moeder huil nog steeds !

  Men moet beginnen met lagrade man vrouw op te sluiten en dan plasterk,timmermans rutte opstelte deze duivelse mannen die allen voor macht en geld gaan en ook nog flikkers !

  Like

  • De namen die genoemd worden zijn gatekeepers van de doofpot (samen met Penthouse Pechtold, de onderzoekscommissie en de staatsomroep).

   De schuldigen moeten echter ter verantwoording geroepen worden. Deze hebben ook de Maidan staatsgreep veroorzaakt met een investering van 5 miljard dollar zoals bekend uit het afgeluisterde gesprek met de US ambassadeur.

   Na Maidan begon het terroriseren van de Russisch sprekende bevolking. Mogelijk was een kosovo scenario gepland waar Servische bevolking werd verjaagd uit hun provincie.

   Nu vertrok de bevolking niet zonder slag of stoot, maar wilden de globalisten wel hun woekerwinsten maken.

   Dit gaat zover dat afgelopen winter kinderen niet naar school konden en ziekenhuizen sloten, omdat wegens geldtekort de verwarming uitstond.

   Nu heeft de kiezer gesproken en begint hopelijk een betere en vredige toekomst voor het land.

   Like

 3. 8 miljoen Ukrainers hebben hun koffer gepakt. Dit is 10% van de totale bevolking maar wel uit het werkende en studerende segment. Welkom bij het failliete gesticht Bruxxel.

  Like

 4. warempel zijn ze in de war hun kaarten huis val in deugen stelletjes dieven de grote Dief is de BELASTING wat je terug moet krijgen draaien ze het om in plus die gaat terug in kas voor Amalia
  die net zo hebberig is als Oma,vader,moeder en precies wat men toen zei alex heeft deze kinderen hun boven been gebroken en daarna geven ze hun lekkers !

  En kijk de joden ?

  Hier ontbladeren we de diepste kern van satans misleiding. Als je 2 Koningen 16: 6 opzoekt in een Hebreeuwse Interlineaire Bijbel, zul je zien dat de Joden volgens de Bijbel Jakob’s broer Esau-Edomieten [en dus niet Jacob-Israëlieten] waren, net zoals wordt vermeld in de Joodse Encyclopedie / Joodse Almanak [zie hieronder].

  2 Koningen 16: 6 (NBG) zegt: “In die tijd herwon Rezin, de koning van Syrië, Elath naar Syrië, en joeg de Joden van Elath; en de Syriërs kwamen naar Elath en woonden daar tot op deze dag.”

  Zie zelf hoe het woord ” Joden ” in het bovenstaande vers “Edomieten” [= Esau-Edomieten] is in het originele Hebreeuws:

  https://biblehub.com/2_kings/16-6.htm

  “Strikt genomen is het onjuist om een ​​oude Israëliet een ‘Jood’ te
  noemen of een hedendaagse Jood een Israëliet of Hebreeër te noemen.” Jewish Almanac 1980, p. 3.
  “Esau-Edom is moderne Jodendom” 1925 Jewish Encyclopedia, Vol. 5 pagina 41 en / of vol 4
  pagina 25. Edomites zijn NIET van Israël of Juda . Joden waren NOOIT SLAVEN in Egypte met Mozes: Johannes 8: 33.
  [Verheimelijk] “Edomitische Joden begonnen zich in 1860 Hebreeërs en Israëlieten te noemen
  .” [Zoals hun voorouders de Farizeeën in de dagen van Jezus] Encyclopedia Judaica 1971 Vol. 10: 234

  dit keer is het een ander koek niemand hoef mij te zeggen ik ben jood ga fietsen en doe je dat
  toch krijg je rake klap dus let op !

  Dan zullen we je bewijzen van welk boom we gesneden zijn !

  Like

  • Bob “Uranium samples for Russia” Mueller wil niet veel zeggen over zijn Mueller `Milch’ Report. Huis Chairman Nadler claimt dat Trump’s Obstruction of Justice in het Mueller Report “Indien bewezen” genoeg zou zijn voor een impeachmentprocedure. Maar waarom moet Nadler het dan eerst opnieuw bewijzen ? Wat heeft Herr Mueller dan al die tijd gedaan ? The New York Times voelt nattigheid : “Mueller Report Likely to Renew Scrutiny of Steele Dossier” By Scott Shane, Adam Goldman and Matthew Rosenberg April 19, 2019 https://www.nytimes.com/2019/04/19/us/politics/steele-dossier-mueller-report.html

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.