Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Notre Dame de ‘Hitler –Rijksdagbrand van Macron & Rutte betrapt op geheime ontmoeting met John vd Heuvel.

( van onze Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTO-TV)

AMSTERDAM-NOIR-Nieuw: Vandaag De Stem van de Straat afl. 16, 2019: Echte Crime Rubriek dat u nergens anders ziet of leest: Top- VVD- Elite- Maffiabazen- Rutte & Dijkhoff’ betrapt op ‘geheime ontmoeting’ met hun ‘Media-huurmoordenaar John van den Heuvel’ op de eretribune bij PSV. De U-Turn van de corporate Crime & Staats media NPO met Erik Smit van Follow the money in my pocket en RTL- Jaknikker Parlementaire Verslaggever Frits Westera aka” Volgevreten Knalrode- Varkenskop “ , Whistleblower Assange van Held tot Gevaarlijke Gek, GroenLinks-Waanzin-Wethouder Wassink :Meer dan 11 miljoen voor 500 Vluchtelingen & Wachttijd voor Amsterdamse woningzoekende 22 jaar!
De Nederlandse Labbekakken(zonder huis en met kiespijn blijven gewoon in Amsterdam op straat liggen. En de arme sloeber die wel in een krot zit en van 80,- euro per maand moeten eten en te overleven en de Gemeente een eenmalige verhuiskosten vergoeding van 800,- euro hadden gevraagd kreeg niks!!!

DejaVu Complot:’Boy Macron’ gered van de Gele Hesjes ( en armoede) door de mysterieuze brand van De Notre Dame. De mainstream heeft nog niet 1 woord gerept wat de oorzaak was van de brand en ook niet dat er een onderzoek naar gedaan wordt. Bizar dat niemand dat opvalt. Doet ons denken aan de brand van de Rijksdag die Hitler heel goed uitkwam om van de Joden af te komen en hem aan de Macht te helpen. En twee weken voor Veteranen dag, op donderdag 20 juni, wordt de winnaar van de Witte Anjer Prijs bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in Den Haag. En dat kan er maar 1 zijn en dat is  de Kameraad van de Straat en Strijder Leo Reawaruw van Maluka4Maluku en Veteranen TV. En nog veel meer geen fake News met een lach en een traan dat u alleen maar ziet bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir SALTO-TV.

Ma 23.00 uur wo 22.00 uur , vrij 22.00 uur en zo 0.00 uur rechtstreeks te zien via onderstaande link

9 antwoorden »

 1. Pak er fotos en filmpjes bij je ziet dat het vuur, de hitte boven het dak zit. Dit betekent dat er gas is bijgemengd. Nodig alle vakbekwame hotemetoten maar uit bij stem vd straat en ik zal er zijn om ze af te branden tot aan hun schoenzolen.

  Dan nog iets raars want een miljardair is geen normaal mens een miljardair geeft ook nooit iets weg want ze betalen nul (0) belasting en steken ook nog eens allemaal subsidies in hun zak over de rug van de labbekak dus die schenken ook nooit iets!

  Geef mij 99 vakbekwame labbekakken en ik vul aan in eigen persoon tot 100. Wij als team gaan BINNEN 1 jaar die notre dame herstellen beter dan zij was met dat buget van 1 miljard! Elke labbekak werkt voor 50.000 euro netto in dat jaar en als WIJ onze target halen is de rest van het miljard potje voor ONS! Binnen 1 jaar zijn wij met het team van 100 echte doeners multi miljonair en ook deze discussie wil ik aangaan met de man die overal bij was. Een echt bouwbedrijf Volkelwessels met hun toptalent Halbe Zijlstra, kom er maar in hoor. Als halve zool Halbe Zijlstra hier aan begint loopt ie eind van het jaar al te janken dat er nog1 miljard bij moet.

  Ja dit gaat een gave show worden waar media pooier de Mol jalours op zal zijn.

  Like

  • Er zal niemand zijn om te praten over de oorzaak of het goedkoper opbouwen. Critici zullen zoals altijd monddood en/of belachelijk worden gemaakt.

   Bij de twin towers kan bijvoorbeeld een kind zien dat het controlled demolition was, en wtc7 hetzelfde verhaal (gebouw was niet eens geraakt).

   Het instorten van wtc7 werd per ongeluk 20 minuten van tevoren gemeld door bbc, kijk op youtube het gebouw staat er nog terwijl verslaggeefster praat.

   Like

   • Van WTC7 building weet ik, idd een scam.

    En de Twin Towers critici worden idd vaak belachelijk gemaakt, maar …..

    Donald Trump had gelijk (er waren idd bommen geplaatst (door de Amerikaanse Elite) ) , en ….

    Dr. Judy Wood had ook gelijk …. want (heel leerzaam)

    Op 09/11 waren er TWEE VER-SCHILLEN-DE (dubbele) aanslagen op de Twin Towers:

    nr. 1 een set-up met fake-kapers en geplaatste bommen (waar Trump het over had), en WTC7 met controlled demolition, in opdracht van de Amerikaanse Elite (maar bekend bij een andere geheime groep, zeg groep X).

    nr. 2 een aanslag met electro-magnetische energiewapens (waarschijnlijk met nucleaire hulpmiddelen) door groep X die de Twin Towers (niet WTC07) deed imploderen tot stof.

    En… groep X (nee, geen Illuminati en ook geen aliens) moet zich maar eens bekend maken…..

    Bush en Cheney hadden trouwens gelijk op 09/11;

    er was idd een ATTACK on AMERICA ! (door groep X).

    Bush, Rumsfeld en Cheney waren echt in paniek op 09/11.

    Ach ja, en wij ons maar zorgen maken over duurzaamheid, CO-2 en de energietransitie….

    Like

 2. noot: brand van de Rijksdag die Hitler heel goed uitkwam om van de communisten af te komen en hem aan de Macht te helpen

  niet vergeten dat Duitsland de grootste communistische partij van Europa had en dat ook zij aan de macht konden komen, ook in Frankrijk

  daarom vond een deel van Fransen de Duitse inval niet heel erg, want er stond al een burgeroorlog op uitbreken (zoals later in Griekenland is gebeurd)

  Like

  • Trump is net als Reagan een groot acteur! als je dit spel doorziet zegt het genoeg enkel er is een verdeel en heers spel gaande Obama is ernog zo een kerken in de brand ,en dan is het tijd voor een burger oorlog maar de westerlingen doen er niks mee , om deze haarzaai oorlog nog erger te laten worden gaan er nog veel gekkere dingen plaats vinden ,,.maak mij de pis maar lauw

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.