Media-Maffia

NPO & ex VARA Boss Pooier- Frans Klein’ ontdook straffeloos de belasting en licht de boel op met ‘Witwas & Fraude-Trustkantoor’.

( van onze ‘VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR- Nederland het ‘Taxfree-(academische)-Ratten in pak- Paradijs’(Video) van ‘Doener- Rutte&Co .
De hoogste altijd liegende (o.a. tegen de Belasting en het Volk) ‘dr. Goebbels-baas’ van de publieke omroep, ‘Pooier-Frans Klein’, maakt en breekt tv- en politieke carrières. Wie is die gluiperige ex ‘VARA-(PvdA-hoertjes)- man,’(Video) die het liefst niet opvalt, maar wel de meeste Duivelse macht heeft in Hilversum naast de gedoogde ‘Drugslords & Media-Maffiaboss-John de Mol’(Video). ‘NPO-Pooier- Frans Klein’ is ook een ‘Witwas &Fraude- Rat in pak’ die zelf niet mee wil betalen aan zijn eigen Publieke Omroep door de Belasting te ontduiken en feitelijk in de cel thuis hoort en/of een Tbs-inrichting. U begrijpt dat de AIVD van de D66‘DDR66 -Censuur Queen Ollongren’ Video) ‘Taxfree- Pooier-Frans Klein’ in de chantage tang heeft en hem kan dwingen het ‘Fake -Staats-News’ te brengen zoals zij dat willen: Dus de ‘Staats-NPO boodschap’ is pas op voor Wilders, ‘Boy Baudet’, de Russen, de Chinezen(Video)  en kijk nooit naar de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV en/of Russia Today en Stem op corrupte de Gevestigde  Orde partijtes.

Raad van State: “ Kabinet Rutte Liegt, gewone Nederlanders betalen wel meer belasting en Ultra Rijken& King Willem 0,00”(Video).
De corrupte  ‘Rat in pak- Pooier- Frans Klein’, de hoogste televisie ‘dr. Goebbels-baas’ van de ‘Staats-Fake News-NPO’, heeft in 2011 samen met zijn broer Peter Jelles Klein een Engelse ‘Witwas&Fraude-brievenbusfirma gekocht, waarvan de aandelen werden ondergebracht in een belastingparadijsje. Ook de ‘Taxfree-Koninklijke familie’ en bendeleden van GroenLinks Rechts, etc. hanteren straffeloos dergelijke Witwas & fraude-constructies. Nu verbaasd ons dat niet, want wij hebben reeds jaren geleden als enige al veel veelvuldig artikel gepubliceerd waarvan de strekking was dat Frans Klein een ‘VARA- Rat in pak’ en corrupt is tot op het bot en altijd liegt tegen het Volk:” NPO ‘dr. Goebbels Klein’ belooft zomer Propaganda voor 960 miljoen subsidie(Video)“.’
Door de ‘Witwas&fraude-constructie’ zijn schuldeisers van zijn  ‘Rat in pak- Pooier-broer Peter Jelle Klein’ op afstand gehouden opgelicht. Die konden de tonnen die ze tegoed hadden na een  ‘Fraude-faillissement’ van twee restaurants‘Thaise -Masage Hoeren-Hokken’ van zijn ‘Pooier- broers’ niet kunnen innen. De Witwas & Fraude-constructie’ werd opgezet via de extreem corrupte Quaedvlieg Juristen, die hun Kantoor hadden op de’ VVD-Witwas-Zuidas’ te Amsterdam, die criminele  ‘Rat in pak- constructies’ maakten waarmee de belasting wordt ontweken en ontdoken. De NPO Boss en ex VARA Boss gluiperd Klein ontkent liegt dat de ‘Witwas-constructie’ bedoeld was om de fiscus te benadelen en/of de boel op te lichten.  Klein bralt dat hij erg ‘NPO-dom’ is en ook niet wist van de algemeen bekende misdadige reputatie van Quaedvlieg net als de ‘Taxfree-Koninklijke Familie’. De ‘Misdaadgroep- Quaedvlieg-Juristen’ kreeg in 2010 te maken met een zeldzame inval van de FIOD in dergelijk Rat in pak misdaden. Een jaar later legde De Nederlandsche Bank het  reeds failliet gegane ‘Rat in pak- Witwas-kantoor’ een boete op en in 2013 kregen twee bestuurders  Katvangers (een bejaarde Homeles alcoholist en de andere een drugs verslaafde(Video)) van Quaedvlieg bij extreem hoge uitzondering celstraffen van een paar weken voor belastingfraude en witwassen.

Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over Peter R. de Vries aka “ de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen”(Video).

“Met de kennis van nu zou ik zeggen liegen  dat ik niet met zo’n reputatie in zee zou moeten gaan”, bralt de schaamteloze liegende ‘NPO- Maffia-Boss &Pooier-Klein’ als een volleerd liegende VVD en/of D66 en/of CDA en /of PvdA en/of GroenLinks corrupte ‘Rat in pak-Politicus’. Je mag het naïef noemen, maar geen ‘NPO-Fake News’ van mijn kant, hahahahahah. Ik heb het allemaal voor mijn (Pooier) broertje Peter Jelle Klein gedaan, die nu al jaren in Thailand woont met zijn Thaise vrouwtje hoertje en de geruchten dat zij pas 15 jaar is zijn is Fake News,hahahhahah . Zelf ben ik er geen cent wijzer van geworden net als de Belasting. Geen cent, moge de Rode Haan van de VARA dood neervallen.”( Klein was in 2011 media/programma-directeur was van de VARA)

‘Pooiers broers Klein’ ontdoken de belasting en lichtten schuldeiser en Thaise Hoertjes op met ‘Hoerenloper-Peter R. de Vries’ als alibi.
De ‘Pooier&Oplichter- broers’ werden achtervolgd door schuldeisers en de fiscus, nadat de (Pedo)-broer Peter  Klein twee keer failliet was gegaan met een ‘Thaise -Hoeren-bar’ op de Amsterdamse Wallen. Pikant in dit verhaal is dat de notaire  ‘Hoerenloper& Politie-informant  Peter R de Vries’ regelmatig de Thaise ‘restaurants’ van de gebroeders Pooiers- Klein op de Wallen binnen ‘wipte’ om een gratis  ‘hapje’ te doen. Nadat de fiscus zich had gemeld, wendden de  ‘Ratten in pak-Pooier- broers Klein’(Video) zich tot  de Witwasser’-Quaedvlieg -misdaadgroep.  Met hun ‘Witwas & Fraude-constructies’  hulp kon Peter Jelle Klein een nieuw ‘Hoeren-bedrijf’ beginnen. Frans Klein wist van niks en zijn naam was ‘VARA-Haas’ en de VARA- Wereld Draait -met ‘Pedo- Matthijs van Nieuwkerk’- Dooooooor’.

In 2016 stapte Pooier & NPO ex VARA Boss Frans Klein uit de Witwas &Fraude-brievenbusfirma, zijn broer bleef ‘Bordela-directeur’. De voormalige zakenpartner van de broer  tapte kort na het vertrek van Klein met een vordering van 450.000 naar de rechter, maar door de gekozen ‘Witwas&Fraude- constructie’ kon geen beslag worden gelegd op de inboedel van twee restaurantsThaise- massage-Hoeren Hokken’. De Staats-NPO bralt in een schaamteloze reactie dat bekend was dat Klein mede-eigenaar Pooier was van twee Thaise restaurants‘Massage- Hoeren Hokken’ op de Wallen en zich schuldig maakte aan witwas en fraude en dat dit getoetst is of dat in strijd was met zijn  Fake News functie. De precieze fiscaal-juridische Witwas&Fraude opzet is de verantwoordelijkheid van onze ‘Maffia Boss Klein’ zelf, aldus de Staats-NPO. Tja, de slager Pooier keurt zijn eigen vlees. Maar niet de Staats-NPO, maar de FIOD en/of Justitie had deze belastingontduiking  en Oplichting  van de ‘Pooiers Broers Klein’ moeten onderzoeken en daarna conform het Wetboek van Strafrecht vervolgen! Wij hebben per direct de  ‘Witwas& Oplichters- Pooier -Broers Klein’ op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst.

Rusland Hysterie –dag’ bij de Staats BBC& NOS: Armen gaan 9 jaar eerder dood dan de Rijken en daar komt geen Rus aan te pas(Video) !

Zie ook in dit verband The Killing Fields Of Amsterdam en de Wallen(Video):

Noot Toedeledokie :Kijk niet naar andere jullie, hebben een rechtvaardig man die jullie niet eens helpen maar voor de ‘flikkers’ van ‘VVD- Godfather Rutte’ staan jullie op jullie achterste poot ! De  ‘VVD Rat in pak-Wiebes’ aka” Alle arme aan het Gas” heeft een nieuw digitale systeem voor belasting na zijn blunder laten ontwikkelen dat je zelf kan invullen en lezen wat je terug krijg maar, de controlerende honden en flikker die zich zelf ambtenaar noemen wat doen ze alles wat -/- achter ziet als je klaar ben met invullen als je met de cursor er op gaat staan dan krijg je te lezen dit bedrag krijg je terug en de  corrupte ‘NSB-ambtenaar’ gaat er een van maken en alles draai terug naar de pot van de bodemloze ‘Taxfree-Royal-Rat in pak- belasting’ (Video)! En men denk dat je dat niet heb gezien dus een normale burger Labbekakken(Video) krijg nooit wat terug maar de ambtenaar weet zelf de tampon van zijn vrouw te declareren !Wanneer worden jullie boos ? Luister naar dit er zijn zoveel structuren die Rutte en zijn ‘Rat in pak-‘flikkers’kunnen gebruiken dat zij geen belasting hoeven te betalen en het is legaal en kijk naar de trut die om hoog is geschoven en de rutte rot op van roermond heeft zijn duivelse tong laten uit springen niet te geloven van daar dat hij altijd lach !

3 antwoorden »

 1. Belastingontwijking door de Oranjes is privézaak

  Aanleiding is een Telegraaf-artikel over prinses Margriet en haar man Pieter van Vollenhoven, die via een zogeheten Familie Vermogen Fonds (zie kader onderaan) de erfbelasting voor hun kinderen prins Maurits en prins Bernard jr., verlaagt waarbij een stichting met de toepasselijke naam Stichting Royale als bewaarder optreedt.

  Het is volgens fiscalisten van de firma Quadvlieg een legale fiscale constructie. Alleen maatschappelijk ligt deze belastingontwijking gevoelig, omdat het bij labbekakken belastingontduiking heet.

  De Rijksvoorlichtingsdienst liet al eerder in alle gevallen optekenen dat er niets mis was met deze routes.

  Volgens toenmalig premier Jan Peter Balkenende, in antwoord op Kamervragen, is de ‘paleisroute’ bedacht ‘om redenen van bescherming van de persoonlijke levenssfeer’. Zijn voorkeur om op successiebelasting te besparen, is om het familievermogen te beleggen in een landgoed. Als je namelijk een landgoed erft dat aan een aantal voorwaarden voldoet, dan betaal je 0% indien het landgoed gedeeltelijk voor het publiek is opengesteld.
  Gezellig hoor een jaarlijkse open dag voor de labbekakken tijdens de vakantie van de eigenaar in Saint Tropez lol

  https://www.ftm.nl/artikelen/oranje-versus-de-blauwe-envelop

  Like

 2. Taakverdeling tussen kerk en staat: hou jij ze dom dan hou ik ze arm

  Weer braaf voor 1 mei belastingaangifte ingevuld, 99,9% zeker weten dat u onderstaande niet gelezen hebt. Belazeren mag zolang we ’t maar achter af ergens vermelden lees deze keer wel de laatste 4 regels van deze bijsluiter!
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Geld aan een goed doel aftrekken? Check eerst of uw goede doel een ANBI is

  Wilt u een gift aan een goed doel aftrekken van de belasting? Controleer dan of de instelling een (culturele) ANBI is. Dit doet u eenvoudig zelf.

  Instelling controleren

  Instelling gevonden? Check of de einddatum en intrekkingsdatum zijn ingevuld

  Is er geen einddatum en intrekkingsdatum ingevuld? Dan is de instelling nog steeds een ANBI. U mag uw gift dan aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting.

  Overheidsinstanties vindt u niet terug in ons zoekprogramma

  De staat, gemeenten, provincies en waterschappen hebben automatisch een ANBI-status. Wij hoeven ze niet aan te wijzen als ANBI en u hoeft ze niet te controleren. Uw gift aan een overheidsinstantie mag u dus aftrekken.

  Bron: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/anbi-status-controleren

  Like

  • Denk daarbij aan onvrijwillige giften aan overheidsinstellingen zoals:

   Onroerend goed belasting
   Gemeentelijke belastingen hondenbelasting, parkeervergunningen e.t.c
   Betaalde BTW Accijnzen, Loonbelasting etc etc

   “Belasting is Diefstal”

   Met ons braaf betaalde belastinggeld worden jaarlijks miljoenen mensen d.m.v (economische)oorlogen omgelegd c.q. klein gehouden

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.