Elitaire Misdaad

Diederik Samsom -The Great Pretender van ‘Imam-Samson’ tot Playboy tot ‘Waste management maffioso’.

( van onze PvdA Untergang redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel(Video).
De verkiezingsuitslag van 12 september bood een unieke kans op een linkse menselijke coalitie. Het Nep en Fop Christen- CDA’ is eindelijk eens uitgeschakeld en een rechtse ‘VVD-Rat in pak–meerderheid’(Video) ontbreekt. Zou de Leider van de ‘PvdA-hoertjes’  ‘Imam Samsom’ eindelijk eens kiezen voor hetgeen waarvoor hij  en zijn partij altijd zegt (liegt) voor te staan ? Niet dus, de ‘Play Boy Samsom’ kiest voor zijn Peperdure ‘Callgirl Saar van Bueren'(Video) en de corrupte PvdA NSB-partij zoekt altijd het veilige midden op met alle corrupte ‘Rat in pak-compromissen’ van dien.  Na de Untergang van de PvdA en Samsom moest ‘Callgirl Saar’ de  (Bed) Pers Chef van ‘Playboy Samsom’ met de stille trom gaan Graaien, Snaaien en Naaien in Brussel bij de PvdA EU ‘MH17 Huilexperts Fransje Timmermans’.

En de corrupte  PvdA-baantjescarrousel draait doorrrrrrrr zonder Schaamte met corrupte Van Dijk,Samsom en Marcouch!(Video) 

Verdeel en heers: ‘Duivelse Buma’ wil Giftige-‘Basis-Slaven-baan’ voor arme sloebers in de ‘Honger-bijstand’(Video).
Dat ‘Imam-Samsom’ daarmee alle potentiële, naar de ‘PvdA-Hoertjes’ overgelopen domme SP kiezers en ook haar eigen achterban schoffeerde als Labbekakken speelde geen enkele rol bij de keuze voor de misdadige ‘NSB-samenwerking’ met de ‘VVD-misdaadgroep’. Een extreem corrupte ‘Pluk de massa kaal -centrum-rechtse -coalitie ‘biedt namelijk veel meer mogelijkheden voor een toekomstige soepele overstap naar de ‘Rat in pak-topbanen’(Video) in het ‘Taxfree-bedrijfsleven’ en bij de overheid van ‘Taxfree-Shell-Rutte & Co’. Veel bendeleden van de corrupte partijtop zijn sinds het aantreden van de corrupte Smeerpoets -‘Junkie Neuker- Wim Kok’ op die Banencarrousel manier zonder enige gêne ‘Graai en Naai- topman/vrouw’ of corrupte’ Rat in pak- commissaris’ bij allerlei ‘Taxfree-multinational-misdaadgroepen’ geworden en ook criminele burgemeesters en Commissarissen van de Koningin zoals onlangs de ‘PvdA-Kapo-Jette Kleinsma‘ de Koningin van de Voedselbanken zijn geliefde, uiterst goed betaalde ‘Graai &Naai-baantjes’. Hiermee zet de arbeiders verraders Partij van de Arbeid dus weer een lange  ‘Rat in pak-traditie’ van electoraal bedrog voortzetten die destijds begonnen is na het afscheid van Joop den Uyl.

‘Underground Presentator Steve Brown’ van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV legt hierna uit hoe met name de ‘PvdA-Hoertjes'(Video) en de andere corrupte en laffe Gevestigde Orde Partijtjes D66DDR66 ,GroenLinksRechts,’VVD-misdaadgroep’ en  de ‘CU-incest- Bijbelbelt ‘ de onmenselijke’ Have and have not status& Dierenleed in stand houden met de ‘Ping-Pong democratie’:

 

7 antwoorden »

 1. de homofiele psychopaten van de vvd bedenken weer een boete waar mee hun salaris van betaald wordt en vergoedingen.
  Automobilisten die met een lege tank of accu langs de snelweg staan, moeten worden getrakteerd op een torenhoge boete van 1500 euro.

  Like

 2. https://www.telegraaf.nl/nieuws/3493781/femke-halsema-casht-tonnen-winst-in-stilte

  Het gaat mij hier niet zo zeer om Halsema.

  Wel om de absurde toestanden mbt woningnood irt huisjesmelken dat anno 2019 nog steeds kan in Nederland. Verpaupering van ons land is het resultaat.

  Meer dan 1 miljoen Euro voor 183 m2 van een eenvoudige woning is is een signaal van opzettelijk kapot maken van de maatschappij door gasten als onze nep-prins Bernhard jr. Van (over)Volle-Hofjes met zijn sleutelgeld-Maffia.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.