Elite Crime

De altijd liegende Hoofd Officieren Marc van Nimwegen & Marianne Bloos Wippen zich op Non Actief!

(Door Underground presentator Steve Brown & Allesdeskundige Joke)

AMSTERDAM-NOIR-Het eveneens corrupte college van procureurs-generaal maakte vandaag bekend dat de oversekste en altijd liegende  Hoofd-Officieren Marc van Nimwegen en Marianne Bloos(Video)  op non-actief wordt gesteld met behoudt van riant salaris, naar aanleiding van een kritisch ‘Doofpot-rapport’ van de commissie-Fokkens( Niet te verwarren met de Commissie Fuckers van OM). Daarin staat dat o.a. Van Nimwegen al vanaf 2011 een geheime bizarre relatie had met een corrupte collega, Marianne Bloos aka ” Spring uit de Toga-Marianne”. Van Nimwegen ontkent dat hij al in 2011 ook een bizarre relatie had met Marianne Bloos en Schandknapen. Wilt u weten wat de echte reden is waarom  de voor het merendeel corrupte alles Wippende officieren van Justitie altijd staan? Kijk dan naar deze reportage hoor en aanschouw de schokkende onthullingen die u nergens anders hoort of ziet kijk dan naar de  reportage hierna:

8 antwoorden »

 1. WANNEER LEGGEN JULLIE ( VOLK ! ) NEDERLAND PLAT ALLES !

  Dit tel voor jullie allemaal behalve voor groepje ( lesbo,gay, bi, trans gender ) gay parade !
  Tel niet voor hun !

  Dijkstra wil dat ministers Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Grapperhaus van Justitie en Veiligheid de wetgeving gaan aanpassen. Ook wil Dijkstra dat niet alleen auto’s op benzine, diesel en lpg worden beboet, maar tevens volledig elektrische auto’s.

  Volk u wordt berooid achter gelaten let op !

  Like

 2. De mensheid wens een Meteoriet op Haarp in Alaska, Cern Zwitserland, en ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Like

 3. homo Spong is benoemd tot Ridder in de kontenbonker Orde von Amsberg. De 72-jarige advocaat krijgt de titel mede omdat “geen enkele Nederlandse strafadvocaat(hem wou) zich zo langdurig en met zo veel zaken heeft bijgedragen aan de casstratierechtspraak en de strafcassatiebalie is mede onder de invloed van betrokkene tot bloei gekomen als specialisatie binnen de flikker advocatuur”.

  Like

  • Nee, niks is sterker dan de behoefte om al liegend en grijnzend, lekker te graaien in de kas van de Staat der Nederlanden.

   Referenties:

   Wim Cock
   Marruk Rukke
   Gerrit Zalm
   Wouter Bos-kabouter
   Diederik Samsom
   Henry Keizer
   Jan Kees de Jager
   Kameel Eurlings

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.