Elitaire Misdaad

Neuk-hoofdofficier en toenmalig procureur-generaal Marc van Nimwegen ‘Vecht schorsing aan en Hoofdstuk 4 blijft Staatsgeheim.

( van onze ‘VVD&CDA- Doofpot-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De altijd liegende en  corrupte oversekste Rotterdamse hoofdofficier van justitie Marc van Nimwegen aka “ Vieze Marc” gaat zijn schorsing met behoudt van salaris aanvechten.
De walgelijk, liederlijke wan en misdaden Van van Nimwegen en zijn ‘Lieg & Bedrieg-Wip er op los- (Pedo)-collega’s’ staan in hoofdstuk vier van het Commissie-Fokkens rapport en dat hoofdstuk  wordt niet geopenbaard.Te erg!  Dat hoofdstuk  is Staatsgeheim verklaard door de CDA Minister van Klasse Justitie ‘Gestapo- Generaal – Grapperhaus’ met toestemming van de altijd liegende  Rutte en hun ‘Media-huurmoordenaar John van den Heuvel(Video)’.  Volgens Van Nimwegen heeft hij niet gelogen over een ‘liefdes’ relatie met een andere  oversekste hoofdofficier en de vele andere corrupte ‘Pedo-Officieren van justitie’, de ‘Vinger-politie’ en ‘Hoge-(Pedo)- Politici’ (Video). Van Nimwegen: “Liegen heb ik alleen bijna altijd  gedaan tijdens rechtszaken als ik mensen uit de Laagste Klasse vervolgde en dat was ook altijd het beleid van de respectievelijke altijd liegende  VVD Ministers ‘Bral-Opstelten’, ‘Fraudeur van der Steur’ en tegenwoordig de corrupte Ministers ‘CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ en de ‘VVD-Elite Gangster-Dekker‘ .

OM-‘Neuk-paar Nimwegen& Bloos‘ maakte omstreden ‘Love-Pedo-Demmink-‘dienst’-Trip’ naar Thailand(Video).

Nederlandse ‘Royal-Elite-OM-Demmink-Pedo’s’ No. 3 op ranglijst kindermisbruikers in Cambodja(Video).

Nico Van den Ham vraagt de Vluchtende corrupte Hoofdofficier van Justitie mr. Bloos of zij zich niet schaamt (VIDEO) 

Ard van der Steur benoemde geschorste ‘Pedo-Justitietopman Vincent Leenders ’ als ‘Nep en Fop fraudebestrijder’.

Het eveneens corrupte college van procureurs-generaal maakte donderdag bekend dat Van Nimwegen op non-actief wordt gesteld met behoudt van riant salaris, naar aanleiding van een kritisch ‘Doofpot-rapport’ van de commissie-Fokkens( Niet te verwarren met de Commissie Fuckers maar OM). Daarin staat dat o.a. Van Nimwegen al vanaf 2011 een geheime bizarre relatie had met een corrupte collega, Marianne Bloos aka ” Spring uit de Toga-Marianne”. En wat Volksnieuws uit Amsterdam over het ‘Neuk-OM’ gepubliceerd  heeft en wat De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTOTv heeft uitgezonden over het ‘Neuk-(pedo)- OM’. Van Nimwegen ontkent dat hij al in 2011 ook een bizarre relatie had met Marianne Bloos en Schandknapen. Van Nimwegen: “Ik ben geen  ‘VVD -Burgemeester-Onno-Schandknapen- Hoes’ en/of de’ Ex-OM-Pedo-Boss-Demmnik’ en/ of de  ‘Hoerenloper Peter R. de Vries’ de beschermeling van ex voorzitter van het College procureur-generaal  Herman Bolhaar, heeft u zich weleens afgevraagd waarom die Herman zo rode Dop als neus heeft  ”. Wij hebben het altijd liegende en corrupte  college van procureurs-generaal  verzocht ons te informeren of de ‘Killer Queen Niende Weale’ van Hoerenloper Peter R. de Vries  en/ of ‘haar gabber in media-maffia- crime’  ‘OvJ. Wouter Bos-altijd Trefzeker- (in bed?)'(Video) ook in hoofdstuk vier staan. Het college loog zo waar niet, maar beriep zich op hun zwijgrecht.

Noot:Yolo
Keep it in the family:Bovendien blijkt dat de aanbesteding van recruitment software bij het Openbaar Ministerie niet volgens de regels is verlopen. De aanbesteding werd gegund aan het bedrijf van de zwager van Marc van Nimwegen. Ook zijn jongere zus was daar werkzaam.Van Nimwegen zei eerder geen bemoeienis te hebben gehad bij die gunning, maar volgens Fokkens is dat onjuist: ‘De Commissie acht aannemelijk dat betrokkene 1 (met wie Van Nimwegen wordt bedoeld, red.) de keuze voor het bedrijf van zijn zwager heeft bevorderd.’

5 antwoorden »

  1. De staat betaald alles (dus wij) in OM functie en dan is dat weer geheim? Best wel vaag want als je een zaak hebt lopen en de betreffende officier van jusitie trekt het niet meer dan doen ze even een “russische rokade” en kom je terecht bij een compleet andere officier van justitie in den nederlanden…..of heer Demmink die nog vrij rond kan lopen…of buitenlandse zaken met hun ambassades…….en hun ambassadeurs (VN nazi) . Voorbeeld? Even terug haken naar officier van jusitie Tonino die door geilneef de Vries in opdracht van zijn media pooier de Mol aan de schandpaal werd genageld. Wat wilde deze officier van jusitie bekend gaan maken?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.