geschiedenis

NPO van ‘Pooier Frans Klein’: “Terreur terug” ‘vergeet’ ‘Gladio-Prins Bernhard’ (Video).

(van onze niet ‘gesubsidieerde -(Video)-dr. Goebbels –propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- When ‘threatened’ Corporate crime &State-media NOS & BBC cheer arrests & bombing/Killing of journalists on ‘wrong’ side(Video).
Gisteravond was er op de ‘Staats-NPO ‘van ‘Pooier Frans Klein'(Video) een ‘gekuiste’ -DDR- Minister Ollongren-  uitzending’ (Video) over de CIA/NATO en Italiaanse geheime dienst Bomaanslag om met name de communistische( Gele Hesjes van toen) opmars in Europa een halt toe te roepen voor het ‘Fascistische-Groot Kapitaal’. Het was de tijd van de ‘Koude Oorlog’. De geschiedenis herhaald zich keer op keer: “Notre Dame de ‘Hitler –Rijksdagbrand van Macron(Video) & Rutte betrapt op geheime ontmoeting met John van den Heuvel(Video). ( zie de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv van deze week)

2 augustus 1980. In de wachthal van het Centraal Station van Bologna komt een achtergelaten koffer tot ontploffing. De enorme explosie splijt het stationsgebouw in tweeën en de wachtende trein met bestemming Chiasso wordt uiteengereten. 85 mensen vinden de dood en 200 mensen raken gewond. Een telefoontje dat de verantwoordelijkheid voor de aanslag opeist, blijkt vals en afkomstig te zijn van de moordende en liegende  militaire geheime politie. De aanslag wordt toegewezen aan een neofascistische organisatie, maar de veroordeelden ontkennen tot op de dag van vandaag iedere betrokkenheid bij de aanslag. Kloppen de geluiden feiten dat de Italiaanse ‘Taxfree-Killer-Elite- staat’ en de CIA en de NATO achter de aanslag zou zitten(Video)?

Het antwoord is Ja, maar er zijn nog veel meer misdaden en moorden  straffeloos gepleegd in Europa in dit  ‘CIA-NATO-Gladio –horror’ verhaal wat u gisteren uiteraard niet zag bij de ‘Staats-NPO’ met hun Boss ‘Pooier Frans Klein’, maar al jaren geleden bij ons is gepubliceerd :

 CIA &NATO achter Gladio Bomaanslagen en Moorden in Italië en Europa .Prins Bernard de stiekeme ‘Moordenaars-leider’ van Gladio was ook nog ‘Royal-Rapist-Pedo(Video)’.

7 antwoorden »

  1. Ik verlies steeds mijn eetlust als ik die foto van fritsje zie

    Hij kan solliciteren bij star trek als alien, want hij hoeft niet eens een masker op lol

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.