Elitaire Misdaad

#ProDemos-#Metoo & # Fraude & # Corruptie#Dierenleed -epidemie in het ‘Mooie Doeners’- Land van Taxfree- Rutte & Co.

( door Yolo en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR Een weekje Rat in pak Corruptie in het Mooie-Doenders-Land van Rutte: ProDemos afficheert zich zelf met de  ‘dr. Goebbels-propaganda’ slogan:” het Huis voor Democratie en Rechtstaat “ en verzorgt o.a. rondleidingen (hersenspoelen) voor kinderen op het Binnenhof en in de Tweede-(zolder-Neuk)-Kamer. En blijkt nu een Huis te zijn voor (pedo)-aanrandingen en Klasse Justitie. Uiteraard wordt ProDemos 100% van Staatswege ( door Taxfree-Shell-Ruttte &Co met uw belastinggeld dus) gesubsidieerd. Gesubsidieerd worden in “Banana-Fraude Nederland “ alleen maar de ‘Taxfree- Royals’ en de Ratten in pak: “Miljoenen Subsidie voor Heineken & Prins Bernard Jr & Jan met de Pet niets” (SvdS afl 13, 2019)(Video).

Corruptie bij de Universiteiten: Klokkenluider Boudens meldt dat hij bedreigt wordt door de Top van het ‘Ratten Nest- Universiteit van Utrecht’(Video).

Kennelijk hebben bij  het corrupte ‘Aanrandingen -ProDemos ‘ blijkens hun misleidende  slogan nog nooit de documentaire “Requiem For The American Dream” van Noam Chomsky gezien, want er bestaat helemaal geen Democratie  en/of Rechtstaat(Video) :

ProDemos in Den Haag: kom naar het Binnenhof en laat u aanranden en hersenspoelen!
Het Bezoekerscentrum van ProDemos staat recht tegenover het Binnenhof in Den Haag. Vanuit die plek bieden we rondleidingen aanrandingen, ( dr Goebbels)- educatieve programma’s, (bral)- debatten, exposities, (NSB)-cursussen en ook zaalruimte. Jaarlijks ontvangen we tienduizenden scholieren, studenten, leden van (corrupte) politieke organisaties, toeristen en andere (domme) geïnteresseerden, die via ons ervaren hoe politiek, democratie en rechtsstaat (niet)- functioneren”. (Bron: ProDemos)

Top VVD-er Nijpels in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of Pedo en had een relatie met Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte”(Video).

Corruptie: Raad voor Rechtspraak heeft eigen ‘Peter R.de Vries -Killer -Queen Rechters-Raadkamer’ en wil nu ook een eigen begroting(Video).
Het corrupte Haagse instituut ProDemos kampt o.a. met een aanrandingen epidemie  en dat is niet verwonderlijk , want de Voorzitter van de Raad van Toezicht is de extreem corrupte Top VVD-er ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’ en zijn criminele rechterhand is G.D. Roethof ,de corrupte Algemeen Secretaris van de Amsterdamse Kunstraad. Oud-Nep en fop-journalist en radiomaker en voormalig lid van de Tweede Kamer namens D66 DDR66.  Ook zit er een heuse Killer-Queen in ‘Pedo Rose Ed’ zijn Raad voor blinde toezicht te weten Mr. drs. Maria van de Schepop de corrupte President van de rechtbank Noord Nederland en eerder onder andere voorzitter van de extreem corrupte Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak (NVvR)( =Tuig in Zwarte Toga).

 Corrupte in de Media:Politie-Informant- Peter R. de Vries’ slacht Jensen af’ in ‘Bral- programma M.’ van de ‘Nep en Fop feministe’- ‘Grachtengordel-Subsidie-Maffioso-Margriet van der Linden(Video) 

Ten minste een leidinggevende ‘Pedo-Rat in pak’ heeft zijn positie misbruikt om seks af te dwingen bij begeleiders en rondleiders (en kinderen) en die is niet gearresteerd. Dat meldt zowaar de Staats NOS van ‘Pooier Frans Klein’ na gesprekken met zeven angstige betrokkenen met pijn in hun ‘gekonte –Bonkte-anus’: “Koningsdag:  ” ‘Riool Nicht-Mr.Spong’ is benoemd tot ‘Ridder in de Kontenbonker Orde von(Pedo)- Amsberg& Nimwegen’ voor zijn duistere diensten in de ‘SBS-Judas- Raadkamer’ van ‘Joker&Junkie- Peter R. de Vries’. ” (Video)   De slachtoffers zijn allemaal mannen met een aantal van rond de 12 jaar en willen  uit angst voor represailles anoniem blijven. De Staats-NOS werd door enkele slachtoffers benaderd uit onvrede over de ‘Doofpot-afwikkeling’ van de massa aanrandingen door de ProDemos-directie. Er zou geen sprake zijn van misbruik van scholieren volgens de liegende laffe en corrupte Prodemos ‘NSB-directie’ en reken dus maar dat het wel is gebeurd  De aanrandingen vonden o.a. plaats in de ‘Neuk-werkkamer’ van de (Pedo)-leidinggevende op de zolder van het ProDemos-gebouw tegenover de Tweede Kamer buiten op het Binnenhof of in cafés ( die worden niet gesloten!)  rondom het  “Misdaadcentrum Het Binnenhof“. Zo blijkt (niet) uit gesprekken met de Staats-NOS.

 De nog vrij rondlopende Leidinggevende #metto aanrander wil niets zeggen’. Hij werkt nu voorlopig   in de Efteling.  

Corruptie&Dierenleed:Sadistische- D66-Minister Engelshoven’ laat ‘dr. Mengele-Martelen’ op Apen doorgaan(Video).

Corruptie: De altijd liegende Hoofd Officieren Marc van Nimwegen & Marianne Bloos Wippen zich op Non Actief!(Video)

D66 verhuurt zich als Schandknaap en de VVD neukt ze. ‘Den Haag & Telegraaf’ Lullen het goed(Video).

Corrupte VVD Senator Duthler weigert op te stappen net als Tweede Kamerlid ‘Huisjesmelker Haga’(Video).
De Staats-NOS heeft de 37-jarige leidinggevende massa verkrachter telefonisch gesproken en wil of mag zijn naam niet bekend maken van het ‘Neuk-Pedo-Van Nimwegen-OM’ . ‘Ik wil er niets over zeggen’, was zijn enige commentaar. ProDemos laat weten dat de directie in februari een eerste melding kreeg over grensoverschrijdend gedrag van de man. Hij is nog dezelfde dag geschorst. Later kwamen er meer meldingen over hem binnen. Inmiddels is hij ontslagen. #Metoo -ProDemos, gelegen naast dudok met die lekkere appeltaart (Kinderlokker) en tegenover Misdaad centum Het Binnenhof het epicentrum van het misdadige  grootkapitaal. Het verzorgt rondleidingen voor scholieren en toeristen en zit ook achter de Stemwijzer waar het stemvee mee wordt bedrogen.De slachtoffers zijn allemaal mannen en willen anoniem blijven, ze waren o.a. naar een hotelkamer in het novotel gelokt met de belofte van een stageplaats bij D66DDR66 en/of de VVD-misdaadgroep . Ed Nijpels zat vaak door een kijkgat verhit te staren beweren onze ( niet betrouwbare)anonieme bronnen. Bij binnenkomst vonden ze ook o.a  ‘Penthouse-Elite-Schandknaap- Pechtold’ in een ‘VVD-cowboypak’ met ‘Onno-Hoes-Schandknapen-  blote billen’.  En dat allemaal in het Luxe Wachtgeld.  Ze moesten o.a. voorlezen uit zijn nieuwe boek Henk en Ingrid en het Oranje Volkslied zingen en hebben een orgie in mijn penthouse. Wat hierna gebeurde mag ik niet opschrijven van google.De NOS werd door enkele slachtoffers benaderd uit onvrede over de Doofpot-afwikkeling van de  misdadige affaire door de corrupte #Metoo-(Pedo)-ProDemos-directie. Er zou geen sprake zijn van’ Ex- OM Boss& Top VVD-er  Demmink- misbruik’ van scholieren, Lol.

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook(Video).”

Opmerking: In het kader van hoor en wederhoor hebben wij dit artikel voorgelegd aan ProDemos (r.martens@prodemos.nl  en  m.brandenburg@prodemos.nl). Zij beriepen zich op hun zwijgrecht.

 

12 antwoorden »

 1. Het Zoet,

  Amsterdam Ajax die de Koninklijke afslacht in eigen huis, en daarna de rest van Europa verovert, heerlijk.

  Nederland Europees Kampioen 2019/ 20 !

  Ajax Amsterdam geloofd er tenminste in. Nu nog ons parlement.

  Het zoet, van de overwinning FvD smaakte bitter, geen synergie/ zetelwinst voor beide campagnes. En dat lag niet aan de PVV., die speelden het perfect, like pro’s playing for keeps.

  Gora, hoe dan ook.

  Het is maar net hoe je het bekijkt. Hoe zoet het zoet.

  Zelf denk ik dat het zoetste wat een man in de Realiteit /Natuur kan vinden. Het allerzoetste wat de Creatie een man te bieden heeft, is een blije vrouw.

  The honey, The Heavenly Honey.

  Dat is mijn mening maar ik bezie het als een feit.

  (en misschien kan je dat Zoet in je eigen leven Creeeren, benevolent God or not ; )

  Een blije vrouw is het mooiste en zoetste wat een man kan ervaren in zijn leven.

  Ik ken zo’n vrouw, ben ook knetter verliefd op haar.

  Ze heet Cindy maar ik noem haar CindyCindei.

  Een vriend van me van vroeger, zijn ex-heks heette Cindy. Maar zij was een prinsesje uit de banlieu, veelste goed voor die buurten. Om het wat chiquer en voornamer voor haar te maken begon iedereen haar maar met een dubbel voornaam aan te spreken. Dus als ze werd geroepen op straat of uit het raam dan klonk het altijd van Cindy-Cindeiiiheii.

  Of ze er veel chiquer van is geworden weet ik niet, want ik ken haar niet zo goed en ze kan zichzelf hier niet verdedigen.

  Maar wanneer een vrouw zichzelf voorstelt met “Hi, ik heet Cindy” dan schiet ik dus gelijk in de lach en troll-modus, omdat ik aan die zwakzin van daar moet denken.

  CindyCindei, 1,78, lang donker haar, zeer slank, knap klassieke trekken en een tikkeltje chique, brutaaltje, fantastische lach en uitdagende blik, zacht op de ogen en een jaartje of 28.

  Ik kwam haar tegen toen ze ah werk was. Op een medische beurs. Ze verkoopt dure medicijnen en ik liep daar ook rond, ik deed wat anders (loeren).

  Toevallig of niet, vrienden/ omgeving van mij hebben eigen bedrijven in de zorg (verschillende provincieen). Fatsoenlijke zorg. En die hadden net één jaar 2 jaar daarvoor besloten om te samen te gaan, en die zorg landelijk aan te gaan bieden. Dat is niet gelukt maar ze draaien nog steeds goed, dus niet getreurd.

  Hoe dan ook, ik maakte kennis met haar toen ik gratis koffie ging halen. Die kennismaking was hilarisch, ze zat mij gewoon te trollen/ uit te dagen. Ik schrok een beetje toen ik voor d’r stond, want ze is echt heel erg knap van dichtbij. Van een afstandje valt het niet op, je ziet het pas als je voor haar staat. En ze is ook nog eens één van mijn types waar ik een zwak voor heb. Alles wat tussen Courtney Cox en Cindy Crawford inzit daar ga ik mee naar bed. Samenliggen is een ding van mij.

  Een paar uur na onze eerste ontmoeting zie ik haar aan het werk op de stand van haar bedrijf. Het is een duur merk want daar stonden de lekkerste sales agents (v). Daar zit een correlatie in. Hoe duurder het medicijnmerk, hoe lekkerder de wijven.

  Dus ik zie haar en spring gelijk bij haar het podium op. Ik glij gelijk tegen haar aan. Want ze zag er fantastisch uit in werk-outfit. Hot-giggity-dang. En ze was blij me te zien.

  Dus ik begin te rappen en op een geven moment zeg ik dat ze er wel heel erg fit uit ziet.

  Ja zegt ze, ik weeg maar 55 kg, hihi.

  Dus ik gelijk van; Ja ja, dat zal wel. Daar geloof ik helemaal niks van Cindy.

  55 kilo met jouw lengte, schei uit. En ik begin haar al met mij handjes te bekijken en te bewonderen.

  Ik zou niet zo dicht op je staan als ik je niet aantrekkelijk zou vinden, dus je hoeft er niet voor te liegen hoor Cin. We zitten zo door te giechelen en te ouwehoeren en ik was nog steeds niet echt overtuigd van die 55 kg natuurlijk.

  (Ik stond het gehele gesprek op letterlijk en maximaal 10 cm afstand van haar, ze is echt heel erg aantrekkelijk. Dus het viel het publiek niet echt op, haar collega’tjes wel, die stonden 3 mtr verderop ons toe te giechelen en onderling te becommentarieeren. Die stonden gewoon mee te genieten. Of ik nou vang of niet, it’s all good).

  en op een gegeven moment fluistert ze op dwingende toon tegen mij:

  “ Neeh kijk dan”

  en ze trekt zo met beide handen haar truitje omhoog tot recht onder haar tittie.

  Boink ,Wat ! blote buik en al.

  Hilarisch. and I Love it. She had me there hook, line and sink.

  Ik voel me fantastisch want al m’n praatjes en babbels vallen goed en ze is echt lekker. Dus ik probeer tijd te rekken en probeer haar duidelijk te maken dat hoewel ze op deze manier duidelijke punten heeft gescoord voor haar claim, maar dat ik deze keer mijn eigen ogen toch maar niet ga geloven.

  Dus ik zeg zo van; je zal het niet echt aan mij afzien ofzo, maar ik ben ook geregeld in de fitness. En ik ben daar ook best wel dapper, dus ik weet echt wel wat 55 kg weegt en voelt, m.. m..mag ik even?

  En we staan elkaar nog steeds aan te giechelen, en ik hoor geen “Nee”, hehe.

  Dus ik sla mijn handen om haar lijfje heen, midden op de werkvloer, ze is echt levensgevaarlijk om te verliefd op te worden. Heel erg open en aanspreekbaar. Want ik kende haar koud 8 minuten en ik had haar in mijn armen.

  Ik sla mijn handen om haar heen en begin haar gewoon te gewichtheffen, niet eens vanuit de benen, gewoon armen en bovenlichaam, snap je.

  Ik had haar in mijn armen en voelde me geweldig, en was more then smitten, I was in Love.

  Ze gaf zich over aan mij en ik was gelukkig op dat moment. De ochtend nieteens voorbij en ze had mijn dag nu al gemaakt.

  Dus ik denk bij mijzelf, tony ouwe, beter dan dit wordt het niet zonder dat er beveiliging aan te pas moet komen. Kat in het bakkie, ’t enige wat je nu moet doen is nr’s uitwisselen en heel respectabel en betrouwbaar afscheid nemen.

  Dan kan je de volgende keer dat je haar spreekt; haar een bord warm eten en een flink portie misbruik aanbieden, bij jou thuis, ’s avonds laat.

  Gedeelde belangen jonge, ik vind ze altijd.

  Ze twijfelde om haar nr te geven, ik gaf haar mijn kaartje met het advies mij toetevoegen, ik bel wel. Noem het wat je wilt, after-sales/ follow up.

  Ik was oprecht en echt gelukkig die dag, en heb haar daarna nooit meer gezien, gehoord of gesproken.

  Tijd ging verder, zo mijn leven.

  Dagen regenden zich aaneen tot weken en maanden, maanden werden kwartalen en de Tijd smolt weer weg.

  werd weer relatief maar ging hoe dan ook, alleen voorbij.

  Like

  • ..en de Tijd smolt weer weg.

   Werd weer relatief maar ging hoe dan ook, alleen voorbij.

   Als je af en toe een tikkeltje verliefd bent, dan schijnt de zon wat vaker in je leven. Zelfs in het donker. Zelfs in de regendans van het verlangen en smart. Dan kunnen de avonden nog zolang duren, tijd rekt zich uit, gaat nooit meer voorbij, weken kunnen voelen als, zes maanden

   later zag ik haar weer. In de vertrekhallen van Schiphol. Ik was met vrienden op weg naar Zuid- Europa zij naar Nordic Europa (voor werk).

   Mijn maten liepen 10 mtr voor mij uit. We waren ruim op tijd voor een vroeg in de avond-vlucht. En ze beginnen te rennen (die maten van me). Dus ik zeg ho, ho, ho wacht ff, watteh.. wat gebeurd hier allemaal.

   — schiet nou es op. Je snapt het niet, kom op man.

   –We hebben Priority check-inns en we moeten als eerst aan de gate staan”.

   Wat!?

   “Wat, priority !” waar hebben jullie het over?

   Priority, dan zou je toch gewoon rustig aan moeten kunnen doen, en zeker niet hoeven te stressen als je al ruim op tijd bent.

   — Schiet nou es op. Altijd hetzelfde met jou. (soort)

   Nee hoor, dat zeggen ze vaak genoeg, terrecht en met reden maar dat had er nu niks mee te maken.

   Kijk, ik was al bijna in een vakantiestemming, en dan ga met helemaal niemand meer over wat dan ook in discussie. Zelfs niet over logika, je bekijkt het maar. Het zal allemaal wel.

   Dus ik wandel rustig verder over Schiphol ( die jongens lopen 10-15 mtr voor me uit, begonnen al rood aan te lopen vd haast, ik volg dapper, je kent me).

   Ik hou hun wel in het oog maar ik aanschouw ook de natuur, de omgeving. En wat zie ik, wie staat daar stralend bijna midden in de vertrekhal,

   Cindy !

   Damn, and Aaahh Yeahh..

   (toeval/ raar woord? of de natuur de me meezit/Geluk?
   Jungle-fever? Ik hou het op Geluk)

   Van de 100.000 mensen op Schiphol die dag, die tijd en die plek loop ik haar tegen het bevallige lijf, hoe perfect is dat.

   Het was knallende zomerzon 1e week maart 2019 en dat zonlicht knalde door de dakramen naar binnen. Daar waren allemaal eilandjes van zon in dat betonnen, glazen en stalen bos bij Schiphol.

   Ze stond in de vertrekhal 20 meter verderop in een rustig gedeelte recht naast zo’n zon-eilandje, zelf te stralen.

   Daar stond ze ! the Honey.

   Cindy !

   Ze was in gesprek. met een man. Uiteraard.

   Dus ik moest even inbreken, so.

   Easily I’m approaching en ik zeg;

   “hey eehhhh ..Chrystel”?!

   Ze draait zich om, herkent me en begint te lachen.

   Nah joh, bijna goed zegt ze; “ ’t is Cindyhhh. “

   hehehe,

   da’s waar ook. Cindy. Cindei nog wel, werkelijk.

   Dus ik schiet gelijk in troll-modus. Zij is al in een troll-modus volgens mij, want ik lach me gelijk weer suf om haar.

   (Ze was nog netzo knap en nog netzo elegant.) En ze was weer blij me te zien.

   Dus ik vertel haar gelijk dat ik ook blij ben haar te zien, en dat ze er nog steeds fantastisch uitziet, en dat dat ook niet meer dan logisch is etc etc. En we staan elkaar gelijk weer te triggeren als ik weet niet wat!

   Maar ze heet wel Cindy, dus ik moet wel een beetje streng blijven. Onder het giechelen en flirten door vertel ik haar dat ik toch ook wel een beetje teleurgesteld in haar ben. Zeer teleurgesteld eigenlijks.
   Hoezo? Nou, dat ik haar veel dapperder had ingeschat, zeker na al die praatjes en nanana van d’r.

   ‘Ahh, ik kon toenertijd niet bellen, sorry. Maar ik was toen al ah het scharrelen/ of ik had al een scharrel. Dat ging echt niet.’

   Ik denk damn it, ik krijg weer niet wat ik wil, maar ze scoort wel weer punten bij me.

   Ze neemt misschien zichzelf, maar iig mij serieus genoeg om mij niet even tussen neus en lippen door te moeten nemen. Naast haar eigen man. Ze zag me voor vol aan, dat kan ik wel waarderen.

   Dus dat zeg ik ook: scoor je weer punten Cin, ‘k wordt steeds gekker op je. maar ik moet dat telefoonnummer van je nu wel hebben. BAMM.

   Dus telefoonnummers uitgewisseld, eindelijk.

   Maar die jongens die waren met moeite weer teruggelopen en stelden zich eindelijk fatsoenlijk voor. Ze hadden nog steeds haast maar konden haar wel waarderen. Hun beginnen weer rustig door te lopen, ik blijf tijdrekken. Ik wil helemaal nergens heen (voel me weer geweldig).

   Zij ziet dat en zegt, kom ik loop met jullie mee naar de gate, kunnen we nog even bijpraten, loop ik daarna terug naar mijn exit. Haar vliegtuig ging later en daarna veel, veel veel vertraging later.

   Dus ik Nee, maak je niet druk om mij verspil geen moeite, je moet nog een hele dag met al die koffers. Weet je wat, ik loop wel een stukje met jou mee, richting jouw gate. Dan kan ik daar verderop nog een keertje afscheid van je nemen, ehehehe. Dan ren ik wel weer achter die jongens aan.

   Zij giechelen, nee, ik vertrek toch later dan jullie, kom we lopen die kant op. Je vrienden willen weg, hebben haast.

   Dus ik gelijk: maak je niet druk om dat vliegtuig, we hebben Priority-check inns. Dat ding gaat nergens heen zonder ons.

   Ik keek er ook nog heel dapper bij ook. ik heb het principe priority check-inn nog steeds niet helemaal kristalhelder. Maar dat weerhoud mij er niet van om er toch lekker mee te gaan shinen.

   Maar al pratend/ lachend over aan welke kant het volgende afscheid moet plaatsvinden, deed ze weer iets magistraals.

   Ze pakt zomaar mijn hand en trekt me al lachend mee richting mijn maten. Maar we zijn nogal blij met elkaar en voordat we het weten beginnen we als Jip & Janneke door de vertrekhal te huppelen.

   Blij blij blij, midden door de vertrekhal richting mijn gate, de zon scheen door het bos en we waren ah schaterlachen.

   Dat was hilarisch,

   en Heerlijk.

   Ik stond weer bij mijn maten, brede grijns.

   Stralende glimlachen en toen, op dat moment wist ik:

   De vakantie is nu echt begonnen.

   Ik was weer verliefd,

   Again.

   Like

 2. lekker maar kon beter (hotelrecensie novotel van “AP”)

  geen toeval dat Pro demos ook naast de mcdonalds gelegen is. Altijd handig een happy end meal als politici komen ‘binnenwippen’ lol

  Voor de liefhebber is er appelgebak (met slagroom) aan de andere kant van het gebouw.

  Ook af te halen dus kan gegeten worden in novotel een deurtje verder(Huisdieren toegestaan 15.00 EUR, op de rekening van AP wordt dit geboekt als extra badjas)

  Ook aan die mevrouw van de moestuinen is gedacht: TOEGANKELIJKHEID VOOR MENSEN MET BEPERKTE MOBILITEIT
  Het hotel is speciaal hiervoor ingericht voor een vrouwelijk kamerlid dat altijd in rolstoel zat, maar achteraf fysiek kerngezond was (bericht uit de corrupte oude doos).

  BRAKING NEWS
  Er hangen daar genoeg video camera’s dus TJ is nu alles aan het wissen.

  Like

  • De genoemde hotelrecensie is na publicatie opeens ingezonden door ‘anoniem’, maar deze gast is gelukkig nog steeds aan het nagenieten van de hete nachten op de slaapbank.

   Like

 3. zware jongen TJ in waarheidscommissie metoo prodemos (van de waar rook is is vuur redactie)

  dit ruikt naar diepe pedogate doofpot waar deksel opmoet. als TJ wordt ingezet, zijn hier onfrisse zaken aan de hand en is dit topje van de ijsberg. is prodemos het pizzagate van den haag, kunnen politici hier hun lusten botvieren op minderjarige labbekakken? wordt er met verborgen camera gefilmd als chantage?

  vele vragen en Een onafhankelijke commissie, onder leiding van Tjibbe Joustra, gaat nu onderzoek doen naar de gevolgde procedures rond deze meldingen.

  Ook wordt breder gekeken naar de cultuur en algemene werkwijze binnen ProDemos, waarbinnen de misstanden zijn ontstaan.

  De commissie is gevraagd haar resultaten vóór het zomerreces te presenteren. De leiding van ProDemos heeft de volledige medewerking toegezegd. Ook zal de werkgever aangifte doen tegen de ex-medewerker.

  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20190430_00103458/speciale-commissie-onderzoekt-misstanden-bij-prodemos

  Like

 4. Geweldig stukje journalistiek! Ik zie edje nipples al voor mij glurend door zijn kijkgaatje. hij is herkend doordat hij met zijn hese stem riep: Meer meer meer

  Dit eindigde in onverstaanbaar gekreun, wat bij sommige slachtoffers klonk als komkommeringordon en bel die ladyboys ook maar eventjes

  Like

 5. Corrupte Utrecht-bestuurder Anton Pijpers is genomineerd voor een medaille in de orde van de Metoo-graai-&-naai-pak-me-dan-als-je-kan-labbekak-uitpers-Orde.

  Gelukkig heeft Rob Jetten van D’66 bij al deze verhalen een alibi.
  ‘s-nachts valt er weinig bij hem te kontebonken, want dan heeft hij de stekker in zijn reet gestoken.
  De accu van een robot moet immers ‘s-nachts 10 uur lang (duurzaam) worden opgeladen.

  Dat is natuurlijk 1 van de weinige voordelen van groene duurzame energie bij D’66.

  Like

 6. Wat een schandelijke vertoning allemaal. We leven in en Metoo-kontebonk-pedo-Gordon-cratie

  Die D’66 kontebonkreclame doet mij kotsen voor 15 minuten lang.

  Bij goed lezen van die offerte van die Remco Vonk op die foto hierboven blijkt dat het maar liefst Euro 90,= kost om met hem 1 uur te kunnen kontebonken (inclusief niet goed geld terug garantie, staat er niet bij). Om voor een hele nacht met Remco Vonk te kunnen k………n in het Penthouse van Alexander Pechtold moet men maar liefst Euro 600,= CASH neertellen !!!

  Welke fatsoenlijke labbekak zou dit kunnen opbrengen.? Voor dit kontebonk-bedrag moet een Poolse labbekak maar liefst 2 maanden werken bij Frank van Gool van Otto Workforce.

  Het blijkt dus gewoon dat al dit vieze corrupte D’66-VVD-PvdA-GroenLinks kontebonk-pedo-tuig het Nederlandse volk aan het besodemieteren is.onder de dekmantel van het ProDemos Binnenhof en een gigantische witwas-kontebonk-pedo-diensten-circuit er op na houdt, inclusief vervalste Stemwijzer.

  Like

  • Thanks ! belangrijk bericht . Zeer belangrijk zelfs, zeker voor Stam van de Straat.

   o.a.

   De omroep heeft de beelden verwijderd, maar ging wel in beroep om gelijk te halen over de rechtmatigheid van de opnamen en uitzending. Het hof oordeelt nu dat Hoes zijn privéleven tot onderwerp van publieke aandacht en politieke beoordeling heeft gemaakt. Daardoor mochten zijn ontmoetingen met een jonge man onderdeel zijn van het publieke debat.

   ZO moet je dit zedenloze corrupte kontebonkende pedo-naai-en-graaituig aanpakken !!!

   Onno Hoes komt hiermee nog goed weg, straks zijn waterdief VVD-Nijlpaard-Jorritsma, Metoo Alexander Pechtold en allesbonker Johnny de Mol aan de orde.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.