corruptie

En daar is Top VVD-er ‘Pedo-Nijpels’ weer: Voorzitter van ‘Pro-(pedo)-De Mos’& ‘dr. Goebbels-TROS/AVRO’& ‘Deurwaarders-Tuig’.

(door onze ‘VVD& CDA-(pedo)-Klasse Justitie’ redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Er komt geen einde aan de ‘Corruptie-Rat-in pak-Week’ van ‘Doener -Rutte&Co’(Video). 
Als er ergens misdaden tegen het Volk worden gepleegd door bepaalde ‘dr. Goebbels-Staatsmedia’ en/of  corrupte overheidsorganen als ‘Pro-(pedo)-Demos’(Video) en/of het ‘semi -overheids-Deurwaarders -Tuig’ (gerechtsdeurwaarders)dan is ‘Rose -Pedo-Ed Nijpels’ de ‘VVD-man’ om als ‘Alibi-Voorzitster’ te hebben. Hoe kan het dat deze Top VVD-man ‘Pedo-Nijpels’  en het zooitje tuig van de Richel waar hij corrupte Voorzitter van is nog vrij rond lopen? Hij maakt ‘Monster’-Willem Holleeder en de Mocro Maffia en de MotorbendesClubs tot padvinders.

Top VVD-er Nijpels in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of Pedo en had een relatie met Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte”(Video).

De altijd liegende  en corrupte Hoofd Officieren Marc van Nimwegen & Marianne Bloos Wippen zich op Non Actief(Video).

Het antwoord is dat het ‘Pedo-Neuk-Ministerie van Justitie’(Video) al decennia’s lang stevig in handen is van de ‘VVD-Misdaadgroep ‘met altijd liegende Oplichters als Ministers: ‘Bral Opstelten’, ‘Fraudeur van Steur’, ‘Drugs-Witwasser –Griezel- Teeven’ en nu weer de ‘Elite Gangster Dekker’, die nu gesteund wordt de CDA Minister  de ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’.  Het hele zooitje hoor thuis in de cel en/of een Tbs-inrichting !!! Veel ‘Tuig van de Richel- deurwaarderskantoren’ maken onwettige en dus misdadige  ‘Wurg- de Labbekakken- prijsafspraken’ met hun eveneens corrupte ‘Elite-Rat in pak- maffia- opdrachtgevers’. Omdat de onmenselijke aasgieren beroepsgroep zelf geen schoon schip maakt, zal de tandloze  waakhond Bureau Financieel Toezicht (BFT) binnenkort ingrijpen(kuch). Dat zegt Marijke Kaptein, directeur van het BFT, in een gesprek met ‘Follow The Money in the pocket’  van de Laffe ‘Gevestigde -Grachtengordel-Maffia-Journalist Erik Smit'(Video). 

SvdS afl 16:‘Killer Queen slacht Ouwehoeren & Overleven van €80 per maand door o.a.  de ‘Deurwaarders-Aasgieren’ drijft tot wanhoop & ziektes(Video).

De ‘Wurg-Elite- Maffia-contracten’ zijn onmenselijk en ronduit in strijdt met het Wetboek van Strafrecht  .

 

 •  De corrupte Deurwaarders maken voor het innen van schulden ‘Wurg de Labbekakken-prijsafspraken’ met hun ‘Elite-Maffia-opdrachtgevers’. Het komt daarbij regelmatig voor dat deurwaarders in contracten afspreken dat ze een deel van de administratieve kosten die de schuldenaar aan de deurwaarder moet betalen, doorsluizen naar de opdrachtgever en dat is Fraude en Witwassen. Die verdient dan aan de valse ambtshandelingen van de corrupte walgelijke onmenselijke deurwaarder en dat is ook strafbaar.
 • Deze laffe aasgieren  werkwijze is in strijd met de wet, stelt Marijke Kaptein, directeur van het tandloze  Bureau Financieel Toezicht, dat amper toezicht houdt op corrupte deurwaarders. Dit kwartaal gaat het BFT handhaven door ‘Kul-tuchtprocedures’ te starten, maar zij kan of durft ook niet verklaren waarom  door Justitie tot heden niemand is gearresteerd .
 • De misdadige contracten kunnen de corrupte deurwaarders een perverse ‘Rat in pak-prikkel'(Video) geven om meer valse ‘aasgieren-ambtshandelingen’ te verrichten dan noodzakelijk( is dus Oplichting) of maatschappelijk gewenst, wat ten koste gaat van de ‘schuldenaar-Labbekakken’ – die zijn schulden erdoor ziet oplopen en in sommige gevallen zelf tot zelfmoord gedreven. Dit strookt niet met hun taak om ‘sociaal verantwoord [te] incasseren’. Ze zouden juist zo min mogelijk dwangmaatregelen horen opleggen, zodat de reeds kaalgeplukte mensen door ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ niet nog verder in de schulden komen.
 • De corrupte  ‘Koninklijke-aasgieren – Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders’ (KBvG) met hun Voorzitter Rose Pedo En Nijpels verzet zich tegen handhaving  van de wet en wil dat het BFT een nieuwe verordening van de KBvG afwacht, waarin zulke ‘Wurg-Maffia-prijsafspraken’ worden gereguleerd. Dat is op zijn vroegst in 2020. Wij hebben ‘Taxfree- King Willem’ gevraagd of hij aanleiding  ziet in het voorgaande om het predicaat  Koninklijk  in te trekken. Hij en zijn ‘Hofnar Rutte’ peinsde er niet over:” Er is niks mis met mijn Koninklijke Deurwaarders.  Er staat niet voor niets om alle vonnissen in naam van de Koning, hahahahahaha en iemand moet mijn Taxfree-uitkering van 300 miljoen(Video) per jaar ophoesten .

13 antwoorden »

 1. Lang leve het grootkapitaal, laten we onszelf exorbitant verrijken en de labbekakken uitbuiten!
  Approved by Misdaadgroep VVD, PVDA-Untergang, DDR66 en GroenUltraRechts

  De VVD beweert dat de betrokken personen ‘los van de partij’ staan en dat de VVD ‘niets maar dan ook helemaal niets’ met het DSB-debacle te maken heeft.

  Eind 2008 werd Zalm door Wouter Bos tot topman bij ABN Amro/Fortis gemaakt (15 MILJARD door het putje na het faillissement van fortis).

  Gerrit Zalm staat verder bekend als een fanatiek flipperaar. Zo opende Zalm eind 2015 het eerste Nederlandse Flipperkastmuseum in Rotterdam.

  Zalm was in 2005 ook medeverantwoordelijk voor de toekenning van een bankvergunning aan de DSB, terwijl de aanvraag aan alle kanten rammelde.

  Zijn plek in de DSB werd tussen maart en mei 2009 door een andere VVD-er opgevuld – Frank de Grave. Na zijn vertrek nam VVD-er Robin Linschoten het stokje over nadat hij al een aantal jaar commissaris was geweest.

  Hij noemde de DSB de ‘beste bank’ van Nederland. Met zijn enorme arrogantie en minachting voor gewone mensen moet deze liberale fundamentalist zich als een vis in het water hebben gevoeld in het imperium van Scheringa.

  Als staatssecretaris was Linschoten midden jaren negentig verantwoordelijk voor de BIG PHARMA privatisering van de Ziektewet. Een proces dat is voortgezet onder het ministerschap van VVD’er Hans Hoogervorst.

  Genoeg geld in boedel DSB, bankenkartel verlost van lastige concurrent!

  nu is duidelijk dat er genoeg geld in de boedel DSB zit om alle openstaande vorderingen helemaal te voldoen.

  Het is alleen niet mogelijk om alle schulden nu al af te lossen, omdat het vermogen in de boedel voornamelijk bestaat uit leningen die pas over een aantal jaren worden afgelost en uit rentebetalingen die over de komende jaren binnenkomen.

  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/dsb-bewust-de-afgrond-in-geduwd~ba5413b7/

  https://www.volkskrant.nl/economie/schuldeisers-dsb-bank-kunnen-geld-terugkrijgen~bc150978/

  Dit was overzicht van VVD Misdaadgroep door de jaren heen, en the story continues : Binnenhof werkt namelijk als een magneet voor graaiers

  Like

 2. Ping-pond democratie.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3523943/stem-wijzer-stem-op-gl-precies-hetzelfde-als-pvd-a

  Bij mijn voornemen om op FVD of op Wilders te stemmen, adviseerde echter de Stemwijzer mij in maart 2019 om op D’66 te stemmen..

  Hoe corrupt kan men het nog in Den Haag maken, zelfs op internet.

  P.s. Fransje Timmermans weet het zeker, hij zal de nieuwe Reichsführer van de EU worden !!!

  https://www.elsevierweekblad.nl/verhaal-van-de-dag/achtergrond/2019/04/685746-685746/

  Like

 3. Vorige stukje was eigenlijk ‘bijvangst’ uit de oude corrupte doos:

  Nijpels krijgt als fractievoorzitter geen grip op de schandalen, de ruzies en de affaires binnen de VVD misdaadgroep.

  Alsof het nog niet genoeg is, volgt in april 1986 opnieuw een affaire, zij het van het een heel ander kaliber.

  Het betreft de zogeheten ‘Playboyaffaire.’ In het maandblad Playboy verschijnt een serie foto’s bij een artikel onder de titel ‘Erotiek in de Tweede Kamer’.

  https://anderetijden.nl/aflevering/361/De-VVD-van-Nijpels

  Like

  • Dubbelrol

   Frits Bolkestein combineerde zijn baan als VVD-fractieleider zelfs met een commissariaat bij het farmaceutische bedrijf Merck Sharp & Dohme. Op 11 mei 1995 schreef hij de beruchte ‘Beste Els’-brief aan minister Els Borst van Volksgezondheid. Hij vroeg daarin het middel Cozaar (tegen een hoge bloeddruk) versneld toe te laten zodat patiënten geen eigen bijdrage zouden hoeven te betalen. Sprak hier de lobbyist of de fractieleider? In die tijd werd zo’n dubbelrol nog geaccepteerd, al leidde de kwestie wel tot een politieke rel.

   Baantjes verzamelen

   Jorritsma maakt deel uit van een roemruchte politieke lichting, van VVD’ers die in 1982 in de Tweede Kamer kwamen. Het was in dat jaar dat de liberalen onder aanvoering van Ed Nijpels een enorme verkiezingsoverwinning boekten en met 36 zetels in de Kamer kwamen.

   Ook Loek Hermans behoorde tot die lichting, de man wiens plaats Jorritsma ruim 30 jaar later, in november 2015, zou innemen toen hij opstapte als VVD-fractieleider in de Senaat.

   Hermans was president-commissaris bij thuiszorgorganisatie Meavita, die in 2009 failliet ging wegens wanbeleid.

   Het toezicht, waar Hermans verantwoordelijk voor was, faalde, zo stelde de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam. De kwestie kostte hem uiteindelijk zijn senatorschap.

   Achttien oud-bestuurders en -commissarissen, onder wie VVD-prominent Loek Hermans, betalen de curatoren gezamenlijk 1,8 miljoen euro. Dat gebeurt ‘zonder erkenning van enige aansprakelijkheid door de betrokkenen’

   Ook de affaire-Henry Keizer groeide uit tot een koningsdrama voor de VVD. En weer zat Loek Hermans vooraan bij het graaien.

   De VVD’ers van de lichting ’82 zijn een begrip in politiek Den Haag. Het waren jonge, ambitieuze politici die na een mooie Haagse carrière baantjes gingen verzamelen, vaak in de lobbywereld.

   Wat moet je anders? was het motto. Integriteit was niet doorslaggevend bij de keuze voor een baan. Het is de generatie die van vergadering naar vergadering holde. De VVD’ers van de lichting ’82 zijn een begrip in politiek Den Haag

   ProDemos onderdeel misdaadgroep VVD: Wat moet je anders?

   Ed Nijpels (onder meer oud-minister en Commissaris van de Koning) kwam ook in het nieuws wegens zijn vele bijbanen. ‘Ik heb altijd integer gehandeld,’ zegt hij nu tegen Follow the Money. Hij had en heeft veel (soms zelfs tientallen) commissariaten. ‘Ik heb geen hoofdfunctie, maar ben zelfstandig en heb meerdere nevenfuncties.’

   https://www.ftm.nl/artikelen/de-methode-jorritsma-als-zij-belt-wordt-er-opgenomen

   Like

  • Tjonge, wat een verhaal.

   Maar Ed Nijpels kon dus uiteindelijk toch wel mooi minister worden in kabinet Lubbers-2.

   Reden ? Een kontebonk-chantage misschien ?
   Vandaar dat Nijpels nu toch die gekke groene maatregelen mag gaan rondbazuinen ?

   Like

  • Soms kom je nog wel eens goeie artikelen tegen en zoals het vroeger ging gaat het nu dus nog steeds. Van die Rutte zijn we nog lang niet af!

   Like

 4. Links lullen, rechts brullen

  “Voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven is het grote graaien nog steeds niet voorbij. Deze maatschappelijk gezien onacceptabele vorm van verrijking vraagt om maatregelen. Maar het kabinet start een onderzoek. GroenLinks wil geen onderzoek, GroenLinks wil maatregelen”, aldus Rosenmöller in de beginjaren van deze eeuw in een debat met toenmalig premier Kok.

  Oud-PvdA-leider Wim Kok zei in 1997 over topsalarissen het volgende: “Ik vind het geen goede voorbeeldfunctie hebben, die (…) exhibitionistische stijgingen van salarissen die plaatsvinden.”
  In 2004: “Ik heb mijn opvattingen over de maatschappelijke verantwoordelijkheid die je als ondernemer over beloning draagt, nooit herzien. Ik heb wel in een nieuwe verantwoordelijkheid mijn steun gegeven aan een een inhaaloperatie die nodig was om ING in staat te stellen de wedstrijd te blijven spelen.”

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/paul-rosenmoeller-en-wim-kok-zijn-allebei-ongeloofwaardig/

  Like

  • Over de betrokken ProDemos leidinggevende draagt informatie uit de onderliggende enquête als verbeterpunten aan: “informele sfeer keert zich ook tegen leidinggevende; te amicale stijl, geeft blijk van persoonlijke voorkeuren en voorkeursbehandeling van bepaalde medewerkers, wisselend gedrag tussen ‘heel behulpzaam’ en ‘erg kortaf’, niet naleven van procedures. Staat te dicht op medewerkers.”

   Het MTO is op 16 juni 2015 besproken met de toenmalige Raad van Toezicht, onder voorzitterschap van Wim Deetman, waarbij de raad instemde met ‘maatregelen en beleid’ van de directeur.

   https://prodemos.nl/wp-content/uploads/2019/04/Beantwoording-vragen-NOS-def-website.pdf

   Like

   • Nu de naam Wim Deetman is gevallen denk ik aan zijn tijd als burgemeester van den haag. Iedere dag hoorde ik op straat: deetman je snapt er weer geen ….. (vult u maar in)

    De CDA duivelsmaffia is volgens mij te onderscheiden van de andere graaiclubs door de ‘heilig boontje’ strategie: ze waren er nooit bij, hebben het nooit gedaan en laten weinig sporen na (graaien in de schaduw).

    De VVD Misdaadgroep maalt nergens om, lacht alles weg en graait in alle openheid.

    DDR66 samen met GroenUltraRechts buit labbekakken uit vanuit een klimaat übergraaiergevoel: omdat zij de klimaatreligie volgen moeten de burgers buigen en betalen

    PVDA Untergang graait mee met klimaat/grootkapitaal en waait met alle winden mee

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.