Media-Maffia

‘Junkie-Politie-informant Peter R. de Vries’ weer compleet uit zijn plaat:’ BN-Hoertjes-ruzie’ in ‘Riool-BLVD’

(van onze ‘Wie neukt&moord wie- Showbizz- Riool-BN-Hoertjes- privé’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Politie-Informant- Peter R. de Vries’ slacht Jensen af’ in ‘Bral- programma M.’ van de ‘Nep en Fop feministe’- ‘Grachtengordel-Subsidie-Maffioso-Margriet van der Linden(Video).
Politie-Informant’ & louche Voetbalmakelaar& Directeur advocate Kantoor Peter R. de Vries is vrijdagavond  weer eens compleet uit zijn ‘Junkie-plaat’ gegaan in ‘RTL-Riool- Boulevard’. Hij verweet zijn ‘BN-Hoertjes- collega’s’ op felle toon Karaktermoord te plegen op zijn ‘BN-Hoertje-collega’ én cliënt Olcay Gulsen. En karaktermoord plegen dat mag alleen de ‘Maffiajournalist & Politie-informant-Junkie-Peter R. de Vries.

‘Junkie & Hoerenloper Peter R. de Vries’ wekt weer hoongelach op Twitter, maar John de Mol & Parket-Generaal houden hem op de TV(Video).

Junkie-Peter R. de Vries ‘liet gebruiken met twee Petten op(  terwijl De Vries tegelijkertijd  alles door gaf aan Justitie) door de onderwereld om valse berichten de wereld in te helpen. Dat is niet mis (Bron:  De Volkskrant) .

Dat was te zien in de uitzending op RTL 4.  ‘BN-Hoertje Gulsen’ is negatief in het nieuws vanwege nieuwe onthullingen over het faillissement van SuperTrash. Ze heeft vlak voor het faillissement een paar dubieuze facturen ingediend, om zichzelf privé te bevoordelen ten koste van schuldeisers alsof zij een prominent Lid(Video) is van de ‘VVD-Misdaadgroep’ , aldus RTL Z.RTl-Riool-Boulevard wilde het ‘Kul-nieuws’ bespreken met ‘Riool-deskundige -Mark Koster’, maar al snel ging  ‘Junkie De Vries echt compléét uit zijn plaat’. Hij had duidelijk weer te veel gesnoven en hij zat namelijk weer eens met een Dubbele pet in het Riool-programma: zijn Nep en Fop- Riool-Showbizz-advocatenkantoor met zijn zoon ‘Domme Royce’ staatpak Gulsen bij haar laatste centjes af en ‘Hoerenloper Peter R. de Vries’ gooit zelf persoonlijk de Bom er in bij Gulsen.

De Laffe BN-Hoertje Ruben Nicolai begon het Kul-item voorzichtig. “Vooropgesteld: ik vind het heel raar dat we het hier over moeten hebben, want het is toch onze ‘BN-Hoertje-collega’ en we halen toch altijd alleen maar Willem Holleeder samen met onze Allesdeskundige en Allesneuker en snuiver Peter door de strontton. Ik vind het ontzettend jammer dat ze naar de ‘Witwas-misdaadgroep-Talpa’ van onze ‘Capo di tutti capi John de Mol'(Video) gaat, maar ik gun haar een goede BN-Hoertjes toekomst daar. Waarom kan ze hier vanavond niet zijn, ze is in iedergeval niet aan het neuken en snuiven met de “Metoo- Johnny de Mol Jr?(Video)

LOL:‘Hitsige-Junkie-Peter R. de Vries’ stijf van de cocaïne betrapt op heterdaad met zijn vaste ‘Cocaïne-scooter-dealertje(Video).
Bn-Hoertje Aran Bade: “We hadden haar hier graag aan de Riool- desk willen hebben, maar ze zegt dat ze niet wil. Ook niet per video. Ik heb haar telefonisch gesproken en ze zegt: ‘Het is voor mij een positieve dag en dit werpt toch een schaduw daarop. Het artikel bevat halve waarheden en het haalt oude koeien uit de sloot. Het is een juridische kwestie, ik kan hier niet op reageren en ik neuk niet met mijn ‘advocaat’ Peter R. de Vries, die betaal ik gewoon zwart .‘”Opvallend, omdat ze wél kort reageerde voor de camera van 6 Inside. Haar ‘adviseur’ en ‘advocaat’-Junkie-Peter R. de Vries: “De belangrijkste reden dat ze niet reageert is dat het artikel is gebaseerd op vier anonieme bronnen, mensen waarvan we niet weten wat voor rol ze in het bedrijf hebben, of ze überhaupt kennis van zaken hebben, of het hout snijdt wat ze zeggen. Daar kun je je heel moeilijk tegen verdedigen. Ik kan je zeggen dat ik moeiteloos vier ex-werknemers van RTL Boulevard kan optrommelen, die een slecht verhaal over dit programma gaan houden. Maar is dat waar? Is dat ergens op gebaseerd. En dat is trouwen mijn ‘Judas-methode’ van werken om veelal onschuldige mensen voor bepaalde corrupte ‘NEuk-Pedo-Nimwegen-OM'(Video)de bak in te helpen, ahhaahaah,snif,snif Hik. En ik heb ook twee ‘Judas- Zussen Holleeder’ opgetrommeld die voor mij en bepaalde Justitie om Willem levenslang te bezorgen , terwijl we ook nog eens keer onze zakkenvullen aan boeken, films, etc over de rug van Holleeder, hahahaah, snif, snif, Hik”Ruben Nicolai wees kijkers direct even op De Vries’ dubbele pet. “Ik moet even een kleine toevoeging doen: Olcay zit bij jullie kantoor, vandaar dat jij er zo veel van af weet.”

Om te kotsen:John van de Heuvel & Peter R. de Vries’ maken ‘Holleeder-Tape’ ten gelden bij ‘RTL-Boulevard’, maar in de Stem van de Straat wordt De Vries ontmaskerd als Junkie(Video).

Voorafgaand aan het studiogesprek over Gulsen kwam RTL Z-journaliste Nikki Sterkenburg aan het woord. In de studio lichtte ‘Riool- deskundige Mark Koster’ haar artikel over Gulsen toe. In het artikel wordt onder meer uiteengezet dat Gulsen vorig jaar een beetje jokkebrokte net als De Vries altijd doet toen ze in Boulevard aangaf ‘verrast’ te zijn over het faillissement. Ze had toen al een week haar handtekening onder het faillissement gezet. Mark Koster: “Nou: ik weet niet of we hier een camera hebben, maar hier staat de handtekening. 14 maart.”De Vries ontstak weer in Junkie- woede’. “Welk punt willen jullie hiermee maken laffe ‘BN-hoertjes’ van John de Mol? Het is in elk faillissement zo dat de eigenaar tot het laatste moment probeert te redden wat er te redden valt en op zoek is naar financiers die het over willen nemen, die een doorstart willen maken. Dat is hier ook zo gebeurd. Laat me uitpraten , ‘Junkie-BN-Hoeren’ !

BN-Hoertje –Ikink: Ik begrijp niet waarom dat niet gewoon wordt toegelicht door Gulsen. “Dat is toch ook een goede reactie die ze had kunnen geven?

De inmiddels knalrood aangelopen woedende Junkie De Vries: “Die vertel ik hier toch ook.”

Ikink: “Dat had ze toch zelf ook kunnen doen?

Karaktermoord is het  Handelsmerk van De Vries.
Junkie-Vries werd alleen maar bozer. “Ze kan van alles doen, maar op het moment dat je met anonieme bronnen wordt geconfronteerd, dan heb je daar geen zin in en laat je dat even iemand anders doen. En het punt wat jullie hier proberen te maken, want ik heb wel het gevoel dat ik ooggetuige ben van een karaktermoord hier... en ik kan dat weten, want ik met de Karaktermoordenaar Kampioen van Nederland ”.

Ikink: “Nou, Peter, dat is helemaal niet waar en heb je gisteren weer te veel gesnoven .”

De Vries: “Ik zeg gewoon wat ik vind en op dat snuiven reageer ik niet !

Mark Koster: “Peter, even rustig aan, heb je gisteren weer eens verkeerde versneden coke gesnoven of weer een Terminale Junkie hoer geneukt !

De Vries: “Je wil hier een punt maken, wat helemaal geen punt is. Zij heeft tot het laatst gewacht met bekend te maken dat het faillissement er is. Dat is heel normaal.”

‘Nep en Fop Facturen’ kent De Vries als geen ander
Vervolgens kwamen Gulsens dubieuze facturen aan bod. De Vries verweet zijn collega’s niet gesproken te hebben met de curator. “Die heb jij geprobeerd te bellen. Ha, dat is heel wat anders! Je hebt hem helemaal niet gesproken! Geef nou eens antwoord! Je hebt hem niet gesproken, vuile BN-Hoer dat je bent !

Ikink: “De curator is op vakantie, Peter.”

De Vries: “Nou, dus de belangrijkste man in dit verhaal hebben jullie totaal niet gesproken, want dat ben ik.”

Mark Koster: “Peter, je moet even rustig aan doen je lijkt wel een waanzinnige doorgesnoven agressieve Junkie .”

De Vries: “Nee, jij zit hier gewoon bullshit te verkondigen, en je bent zelf een Junkie !

Ruben Nicolai: “Maar goed.”

De Vries: “Nee, niks, maar goed, dat bepaal ik hier aan tafel Junkies!

Nicolai: “We willen heel even dat artikel kunnen bespreken.”

De Vries: “Dit is nou juist wat ik bedoel met karaktermoord. Met feiten komen die geen tieten zijn. Je hebt de hele curator niet gesproken. En jij ook niet daarom!

Luuk Ikink: “Peter, Peter. Kloppen deze formulieren niet? Zijn dat geen echte formulieren?”

De Vries: “Ik heb die formulieren niet. Die heeft hij daar.”

Fit to print
Ikink verbaasde zich over het Junkie- gedrag van De Vries. De Nep-Fop misdaadjournalist en advocaat  politie informant zorgde ervoor dat het item nauwelijks besproken kon worden. “Het is toch heel logisch dat als het nieuws er is dat je dat hier gaat bespreken?”

De Vries: Weet je wat ook logisch is? Dat je de curator spreekt en doet wat ik zeg.”

Ikink: “We hebben dat geprobeerd, maar die is op vakantie.”

De Vries: “Nou, goed, die heb je dus niet gesproken. Hij kan zeggen wat er aan de hand isAls je die niet kan spreken dan is het onderwerp misschien niet helemaal fit to print.”

De ‘Nep en Fop misdaadjournalist ‘vindt dus dat ‘RTL –Riool- Boulevard’ het Gulsen-nieuws had moeten verzwijgen. Een beetje in de stijl van het Boulevard onder ‘Media-Pulp Boss –Galjaard’ of het huidige Talpa Radio van de gedoogde ‘Drugslord &Maffia Boss John de Mol’(Video) ,de  Capo di tutti capi  van alle ‘Junkie-BN-Hoertje’ inclusief ‘Junkie-Peter R. de Vries’  dus. Kenmerk voor ‘BN-Hoertjes’ is dat zij allemaal hun eigen moeder voor poen en cocaine verkopen en altijd liegen.

Mark Koster laakt die vorm van censuur: “Totale onzin! Als je vlak voor een faillissement enorme uitgaves doet, dan is dat suspect.”

De Vries: “Misschien is daar wel een heel logische verklaring voor, Mark Koster, maar dat weet jij niet, want jij spreekt de belangrijkste mensen niet. Je doet alsof je ze wel gesproken hebt. Dat is pas wat op bedrog lijkt!”

Je zakt nu door het ijs! Je liegt!”

Zie hierna een historisch  overzicht van de stiekeme corrupte  banden van ‘Junkie Peter R. de Vries’ als Politie-informant onder het mom van ‘Pr-loopjongen’ van o.a. de Maffiabazen Klaas Bruinsma,Cor van Hout en Willem Holleeder:

Tot slot: zie in dit verband ook de Revu van deze Week:Vriend en vijand over Peter R. de Vries: ‘Hij kan een stomp voor z’n kanis krijgen!’
Niet alleen half televisiekijkend Nederland kotst hem uit, ook de onderwereld kan zijn bloed wel drinken. Is ‘Junkie- & Hoerenloper Peter R. de Vries’ (62) de irritantste corrupte en laffe  BN’er? We vragen het een aantal (ervarings)deskundigen waaronder ing Steve Brown de Underground Presentator van het meeste beken Tv-programma in de regio Amsterdam  “De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTO TV” (Video). Dat laatste had Revu uiteraard  ff niet vermeld, want ook zij doen het als de corrupte Gevestigde Orde met hun corporate crime MSM het dun in de broek voor de waarheid van Stem van de Staat.

4 antwoorden »

  1. de andere KANT alleen de roth-schild leven goed hier maar de oudjes van duitsland hitler die leven op dak ? Mensen van god welk god heylel ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.