pvda

‘ABN AMRO-Top-Bankier Gangster Dijkhuizen’ zet Hans Spekman in bij het ‘Nep& Fop Jeugdeducatiefonds’ om ‘kinderen’ van de armoe te ‘redden’ die Spekman & ABN-AMRO zelf hebben veroorzaakt.

( door tesdam en ondersteunt door onze PvdA-hoertjes Untergang redactie)


AMSTERDAM-NOIR– En jaaaaaa hoor daar is ie weer……Dit keer over de rug van kinderen in armoede.Piece of PVDA-Shit-Spekman! Het ‘Nep en Fop Jeugdeducatiefonds’ is op 1 april 2015 duister opgericht en heeft in de begintijd gewerkt met gedwongen vrijwilligers. Begin 2018 had het fonds de beschikking over genoeg fondsen, met name van de ‘ABN AMRO-misdaad bank’ Foundation en Stichting Kinderpostzegels en waren er 34 scholen Nep en Fop-gecertificeerd.Per 1 februari 2018 is Hans Spekman benoemd als ‘Graai en Naai directeur’ van het  ABN- AMRO ‘Nep en Fop-Jeugdeducatiefonds’.Dankzij de geweldige steun van de ‘ABN AMRO-Witwas- Foundation’ en het corrupte Kinderpostzegel kan men het ‘Dikke Deur’ inkomen van de dronkelap Spekman betalen van 62 duizend euro  per jaar en een ‘Mega- onkosten vergoeding( Nee, geen 400 duizend euro Taxfree zoals de Hoer van Babylon EU Sophie ’t Veld  met Nep en Fop onkosten vergoeding heeft gejat (Video)).

Nieuwe Bankier-Gangster Van Dijkhuizen ABN Amro moet gewetenloos nog meer plunderen(Video).

‘PvdA Gluipers Dijsselbloem'(Video) &Zalm resultaat: Al 90 hypotheekadviseurs ABN Amro geschorst met salaris(Video).

Vandaag presenteren de schaamte en gewetenloze ‘ABN AMRO -Bankier Gangster -topman Kees van Dijkhuizen’ en zijn ‘PvdA -Hoertje Hans Spekman’ aka “Het Volgevreten en gezopen Zwijn” het  ‘Nep& Fop Jeugdeducatiefonds’ de resultaten van een onderzoek naar ongelijkheid in het basisonderwijs. ,,Ik had niet gedacht dat het er zó slecht voor stond door onze wan en misdaden die wij hebben gepeeld tegen het Volk in dienst van Taxfree-Shell-Rutte2 ”, bralde de inmiddels al weer aangeschoten Spekman, ‘zijn er nog bitterballen‘, riep hij keihard met een mond vol, Gelukkig waren er geen kinderen in de buurt.

Maken de Gele Hesjes het ‘Arbeit macht frei- Vaasje’ van ‘Boy’s Rutte& Macron’ kapot(Video).

Het is niet de eerste plek waar je de 53-jarige oud-voorzitter Notoire Dronkenlap Hans Spekman van de arbeidersverrader Partij van de Arbeid verwacht. Samen met de Top- Bankier-Gangsters van ABN AMRO, Kees van Dijkhuizen, staat hij op de 21ste verdieping in het hoofdkantoor aan de zakelijke Amsterdamse ‘(VVD) Witwas)- Zuidas’ voor het raam. ,,Niet te dicht bij me komen staan hoor, dat is slecht voor je naam”, grapt de 63-jarige ‘Elite-Maffia-Boss’ van de Misdaadbank. ,,Jij hebt nog een goede naam vergeleken met ons als arbeiders verrader, ‘Bolle-NSB-er’ dat je er bent , dat kun je van  ons bankier-gangsters niet zeggen, hahahha, neem nog een biertje en wat bitterballen, hahahahahah.Daar trekt Spekman Spekman zich niets van aan. ,,Oh, dat maakt mij niets uit ik heb een dikke plaat voor mijn volgevreten en gezopen ‘PvdA-Kop’. Dat zeiden ze ook altijd van mij als ik in de Tweede Kamer dichtbij Rutte stond te slijmen, die kende ik nog uit de Utrechtse Darkroom, Tja, we hebben  wat ‘gekonte bonkt’ in onze goede  tijden.” Na zes jaar liegen en bedriegen Kamerlidmaatschap en vijf jaar als corrupte partijvoorzitter zei Spekman de politiek vaarwel. Sinds vorig jaar is hij Graai en Naai-directeur van het Jeugdeducatiefonds, dat (niet) opkomt voor kinderen met achterstanden. Het corrupte duo presenteert vandaag de conclusies van een onderzoek naar ongelijkheid in het basisonderwijs dat mede veroorzaakt is door de Spekman en zijn PvdA-hoertjes partij, toen hij de Rutte 2 in het zadel hielp voor 4 jaren

Diederik Samsom -The Great Pretender van ‘Imam-Samson’ tot Playboy tot ‘Waste management maffioso’(Video).

Hans Spekman: ,,Ik ben zeer geschrokken, nee niet dat ik mij zo heb volgevreten en gezopen heb en die de goeie bink uit hang op kosten van de ABN-AMRO Misdaadbank. Dat de kansen zó ongelijk zijn verdeeld, is erger dan ik dacht, hahahahahaah . Het moet echt anders(Kuch). Ik heb voor het Jeugdeducatiefonds 103 scholen bezocht met auto met chauffeur, maar had je mij dit een jaar geleden gevraagd, dan had ik niet gedacht dat het er zó slecht voor stond liegt hij keihard door zijn ‘PvdA -reet heen’. De aantallen kinderen die sores aan hun kop hebben is zó groot: er zijn scholen waar 50 tot 70 procent bij Jeugdzorg loopt en niet dagelijks een behoorlijk hap te eten krijgt, dat  hebben wij toch maar mooie voor elkaar gekregen met onze Draaikont ‘Imam- Samsom’ en onze Boss  Rutte.”, aldus de nu helemaal bezopen Spekman Hierop begint de Spekman heftig te huilen alsof hij de ‘EU -Zakkenvuller- MH17-PvdA-Hoer- Timmermans‘ is

 

 

 

 

7 antwoorden »

 1. Mijn complimenten voor Spekman. De man steekt zijn handen uit de mouwen, en wordt gedreven door de behoefte om mensen te helpen. Kinderen in dit geval.

  Door al het gescheld op hem in dit stuk komt Spekman alleen maar sterker naar voren. Wat een puberaal gefrustreerd rancuneus artikel is dit. Altijd maar weer dat akelige op de man spelen, steeds dat infantiele zwartwit-denken. De wereld zit wat ingewikkelder in mekaar dan “ik ben goed en jij bent fout”, schrijver, ga eens bij jezelf te rade, als je durft.

  Like

  • @ Boris, Vertel je corrupte PvDA sluikreclame verhaal aan die miljoenen mensen die mede dankzij de corrupte en laffe PvdA met leiders als Spekman, Asscher en Samsom en hun ‘NSB- arbeiders verrader’s’ steun aan ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn VVD-Misdaadgroep 4 jaar in een hel (op of onder de armoedegrens ) hebben gezeten en nog zitten. Daarnaast wat ‘gefrustreerd puberaal/ ga eens bij je zelf te rade’ betreft het volgende dat geldt voor jou en is zuiver Projectie (is onder andere een term uit de psychologie. Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders).
   Maar goed Boris je kan altijd in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV dan kunnen we over de PvdA in discussie en neem dan vooralAsscher en/of Samsom en/of Spekman en/of Moorlag (de PvdA Koppelbaas) mee.( zie : https://volksnieuwsuitamsterdamnoir.com/2017/12/24/pvda-jongeren-willen-af-van-kamerlid-koppelbaas-monster-moorlag-asscher-moorlag-is-goede-pvda-er-en-mag-blijven/ )
   To slot. Naast je beledigingen aan het adres schrijver van het artikel stel je nergens wat er niet klopt aan de inhoud van het artikel. Misschien kan je dat alsnog aangeven?

   Like

  • Interessante omschrijving van de PVDA baantjescaroussel. Hopelijk is er straks niet weer 20 miljoen weg.

   PvdA-voorzitter Hans Spekman weigert zijn gekregen FC Utrecht-seizoenkaart voor het leven in te leveren. De VVD in de Utrechtse gemeenteraad roept de socialist op dat wel te doen.

   Spekman kreeg de seizoenkaart destijds als dank voor zijn inspanningen om FC Utrecht overeind te houden, maar de deal die hij sloot, zorgde ervoor dat ruim twintig miljoen euro uit de gemeentekas verdampte.

   https://opiniez.com/2015/09/01/de-wondere-wereld-van-hans-spekman/gerbaron/

   Like

  • Hans Spekman heeft nog nooit iets concreets gepresteerd, behalve dan dat hij alle bitterballen opeet tijdens PvdA-recepties.

   Hij kan zijn handen niet uit de mouwen steken, want hij heeft geen mouwen.
   Die trui van hem is alleen nog geschikt om soep van te koken. en hij staat toch immers altijd met zijn handen in zijn zakken.

   Spekman wilde Marokkanen vernederen, en wordt niet vervolgd, terwijl Wilders wilde alleen maar pleitte voor minder Marokkanenoverlast en daarvoor jarenlang moet worden vernederd in de rechtszaal en in de media.

   Het wordt tijd dat die Spekman wordt opgebracht en vervolgd wegens permanente openbare dronkenschap.

   Like

 2. Ik ben niet verbaasd.

  Iedereen weet zo onderhand wel dat slecht basisonderwijs en de verloedering van de jeugd een belangrijk speerpunt is in het tax-free verdienmodel van ABN AMRO en alle andere banken.

  Die vieze easy-omkoopbare Spekman wordt gewoon ingehuurd als PvdA-hoer onder het mom van links-sociaal bitterballen-beleid en het tax-free verpesten van jonge kinderen

  Want zeg nou zelf, als je zelf ABN-AMRO-bankier zou zijn, waar heb je dan belang bij ?

  Heb je belang bij een goed opgeleide kritische bevolking die het criminele gedrag van de banken doorziet of kan doorzien, of …. heb je er belang bij dat je als volgevreten bankier lekker tax-free kunt blijven doorgaan met graaien en naaien in de dark-room en dat je daarvoor ook nog een lintje kan krijgen, omdat niemand je spelletjes meer kan doorzien doordat men niet meer helder kan denken als gevolg van de belabberde staat van het onderwijs ?

  Het antwoord op deze vraag weet iedere ervaren bankier.

  Like

 3. Hans Spekman kan zelf helemaal niets een schandvlek is het, een maatschappelijk puistje waar Nederland mee vol zit. Gewongen vrijwilligers, alleen in Nederland en wat een woord

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.