Amsterdam

Vuurwerk & getoeter voor ambtswoning “Deep State” GroenLinks ‘Treiter Burgemeester Halsema’.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stem de Anti scooter & Ajax &Bomen & Amsterdammer Burgemeester Halsema aka ”De Doofpot-Hoer” weg uit Amsterdam(Video)
De GroenLinksRechts-“Deep State”-Burgemeester Halsema aka “de “Doofpot Hoer” heeft een Inktzwart record gevestigd. Zij is binnen één jaar de meest verafschuwde en gehate Burgemeester van Amsterdam geworden ooit. Binnen één jaar zijn er maar liefst drie Petities die haar vertrek eisen en dat heeft nog nooit een andere niet democratisch gekozen Burgemeester van de corrupte Gevestigde Orde voort elkaar gekregen.

Burgemeester Halsema: Afrekenen met cash in Amsterdam tot maximaal €1000’, behalve wie mijn miljoenen pand koopt(Video).

Toch staat zij nog niet op de “TOP 20 + Criminele Burgemeesters”(Video), want wij hebben haar nog niet betrapt op Fraude & Witwassen. Wel op het verkopen van haar Milieu vervuilende miljoenen Grachtengordel- pand Villa voor meer dan 600 duizend euro winst in plaats van  het Pand ter beschikking  te stellen aan de Vluchtelingen. Het voorgaande is weliswaar niet Klassiek strafbaar, maar wel volgens het natuurecht met deze ‘Huisjesmelker-Prins Bernhard’  misdadig gedrag in deze barre tijden van schaarste aan woningen in Amsterdam.

GroensLinks(advertentie): Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer ‘Konte-Bonke’ en Oorlog’s Hitserij van onze ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video).

 
Om te beginnen introduceerde zij het ‘Scooter-Treiter-beleid’ en Kap alle bommen in Amsterdam.Zij haalde o.a. de woede op haar hals van de echte Amsterdammers en de Ajax Fans door een vreedzame manifestatie van wat Ajax fans laf met een Politie waterkanon te laten plat spuiten.
Enkele tientallen boten hadden zich verzameld voor de ambtswoning van de corrupte Burgemeester Halsema als protest tegen de voorgestelde nieuwe Treiter-vaarregels. De demonstranten hadden met hun stilliggende boten de Herengracht geblokkeerd. Hierbij staken ze vuurwerk af.

D66DDR66  advertentie) Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer D66-& Fraudeur- Sophie’ in ’t Veld die betrapt is op  jatten van 4 ton Taxfree met ‘Nep &Fop onkostenvergoedingen’: Sophie: Pas op voor de Russen(Video).

 

‘GroenLinks-Waanzin-Wethouder Wassink :Meer dan 11 miljoen voor 500 Vluchtelingen & Wachttijd voor Amsterdamse woningzoekende 22 jaar(Video)!


‘Voor de gewone Amsterdammer is straks geen plek meer op de gracht en in Amsterdam ‘, stelt Stichting Pleziervaart. Daarom verzamelde tientallen boten  voor de ambtswoning aan de Herengracht. ‘Het doel is een statement naar de het GroenLinksRechts& ‘PvdA-Hoertjes’,‘D66-Yuppies’ en SP B&W college te maken, als liefhebbers van Amsterdam, bomen, scooters,  Ajax, grachtengenieters met kleine Jan met de Pet- boten.’

Vuurwerk: Bennie Boerka eist juist dat Halsema moet blijven. 

Tijdens het protest werd er vanaf de boten vuurwerk afgestoken en er wordt hard getoeterd en gescandeerd:  ‘Treiter-Halsema’ de Stad uit. Ook zijn er spandoeken opgehangen met teksten als ‘Niet verbieden maar handhaven” Deep State”-Burgemeester Halsema’. Het zijn voornamelijk kleine pleziervaartuigen van de man met de smalle beurs die aan de demonstratie meedoen, want die zijn net als de scooter eigenaren en de bomen en de arme Amsterdammers weer de klos.

8 antwoorden »

 1. Hoe is het dan mogelijk dat er in Amsterdam de partij Groenlinks politiek vertegenwoordigd is en dat er mensen zouden zijn die dan op Groenlinks stemmen ?

  Zou Stem van de Straat niet eens een reportage kunnen maken van de gemiddelde Amsterdamse Groenlinks-stemmer

  Bestaat de Amsterdamse Groenlinks-stemmer eigenlijk wel ?

  Zijn de stembiljetten misschien vervalst ?
  Worden mensen via de CIA-radiosatellieten elektronisch gehersenspoeld op het moment dat ze in Amsterdam hun stem uitbrengen ?
  Of zijn ze geïndoctrineerd in het basisonderwijs door Groenlinkse agenten die als docent op de pay-roll staan van de CIA ?
  Of zijn het uitsluitend de subsidievreters van de grachtengordel die op Groenlinks stemmen ?

  Misschien wel allemaal.

  Like

  • aantal kiesgerechtigden in Amsterdam: 670.000

   aantal uitgebrachte stemmen 21/3/2018: 347.000

   aantal stemmen (afgerond):

   Groenlinks 70.000
   D66 60.000
   VVD 50.000
   PVDA 40.000 (DENK heeft 20.000 stemmen afgesnoept)
   SP 20.000
   PvdD 20.000

   conclusie: GL stemmers komen massaal opdagen en bijna de helft (48%!) van kiesgerechtigden blijft thuis

   Like

   • Het college van burgemeester en wethouders voor de periode 2018-2022 wordt gevormd door een coalitie van GroenLinks, D66, PvdA en SP (26 van de 45 zetels na de verkiezingen van 2018).

    Like

   • Bedankt voor de berekening.

    Ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat Groenlinks-stemmers een pilletje slikken, geleverd door CIA en/of Bigpharma die de hersenen beschadigen.

    Like

   • Er staat bij het fotootje van de burgemeester “deep state”

    er zijn zeker zaken die ‘in het geniep’ gebeuren in de wereld, maar ik geloof best dat GL in een studentenstad als Amsterdam 70.000 stemmen kan vergaren

    hier is gewoon sprake van een democratisch proces

    als de verkozenen zich daarna als regenten gedragen is dat natuurlijk heel jammer voor de rest van de inwoners

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.