Rusland

Wat u vandaag niet ziet bij de ‘Staats- NOS van Pimp Frans Klein’ : Russia celebrates 74th anniversary of Victory over Nazi’s Axis Power.

(By RussiaToday en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 4 mei Dodenherdenking: Waarom vertelt King Willem nooit op de Dam over de ‘Heldendaden’ en ‘verliezen'(Video) van zijn Familie voor, tijdens en na de Tweede Wereld Oorlog(Video).

Wat u vandaag niet ziet bij de ‘Staats NOS’ van ‘Pimp Frans Klein'(Video) : Russia celebrates 74th anniversary of Victory over Nazi’s Axis Power. Maar wel in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV van deze week:”4 Mei Dodenherdenking door de Ogen van De Straat.Is de ‘VARA- Subsidie-Miljonair-Van Nieuwkerk een NSB-er’.”

 

Wat u wel ziet is :Rusland Hysterie –dag’ bij de Staats BBC& NOS(Video): Armen gaan 9 jaar eerder dood dan de Rijken en daar komt geen Rus aan te pas !

Steve Brown ontmaskert’ NOS-Moskou-Correspondent David Jan Godfroid’ als Frankenstein-Mafkees van de Killer-Elite(Video).

 

8 antwoorden »

 1. Het is van belang om een vijand te hebben, anders trappen de labbekakken niet meer in de 8 miljard per jaar aan defensie uitgaven. in de US is het 650 miljard dollar en natuurlijk 20 miljard voor nasa voor fake ruimtereizen

  wapenfabrikanten en corrupte ambtenaren moeten ook kunnen graaien lol

  Like

  • zolang Rusland niet door nato wordt aangevallen blijft het vrede

   zelfs tijdens koude oorlog heeft sovjet unie nooit voldoende vrachtwagens gehad om zowel het westen aan te vallen (troepenvervoer) en tegelijkertijd de aardappeloogst binnen te halen

   dit was bekend in het westen maar de bevolking moest blijven betalen voor tanks en vliegtuigen

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.