Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

4 Mei Dodenherdenking door de Ogen van De Straat. Waarom vertelt King Willem nooit op de Dam over de ‘Heldendaden’ en ‘verliezen’ van zijn Familie .

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-#4 mei Dodenherdenking: Waarom vertelt King Willem nooit op de Dam over de ‘Heldendaden’ en ‘verliezen’ van zijn Familie voor, tijdens en na de Tweede Wereld Oorlog(Video).

De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV  (afl 18, 2019) geeft samen met o.a. Kameraad van de Straat &Veteraan Leo Reawaruw en de wereldberoemde filosoof Noam Chomsky aandacht aan De 4 mei Dodenherdenking. Met tijdloze protest songs uit de jaren ‘60 ‘70 en ’80 die nog niets aan kracht hebben verloren. Daarnaast een reportage van Heet van de Naald- nieuws van de demonstratie Extinction Rebellion overgewaaid uit London die zich inzet tegen de bevrijding van de milieuvervuiling middels het hinderen van het verkeer. Nieuw: Rapper dichter ex Gigolo Ramon: “ Let me be Frank” en de  weergaloze Jerry TurnerX met zijn creatieve kijk op de Bevrijding. En voor het eerst bij de dodenherdenking Molukse culturele muziekgroep Tifa Tahuri Maluku die Leo Raewaruw en een stokoude veteraan begeleiden naar de Dodenherdenking op de dam. Tevens geven wij als enige aandacht aan de jaarlijkse kinderholocaust met als gevolg dat er 17 miljoen kinderen afgelopen jaar weer zijn gestorven van de honger. Bovendien blijkt tijdens deze uitzending dat Allesdeskundige Joke en Underground Presentator Steve Brown al jaren in het Verzet zitten. En nog veel meer straat nieuws wat u nergens anders hoort of ziet.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.