Elitaire Misdaad

Uitlevering Poch was ‘misdadig om Maxima en papa Zorreguieta uit de wind en cel te houden ‘

( van onze Royal Taxfree-Parasieten  redactie i.s.m. onze VVD&CDA-Klasse Justitie redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Koning& Hofnar Rutte ontvangen President van Argentinië als dank voor het misdadig vasthouden van Poch(Video).
De ‘Judas- ok in de val-uitlevering’ door ‘Hofnar Balkenende’ van Transavia-piloot en Nederlander Poch aan Argentinië was ‘misdadig, bizar en absurd om Maxima en haar Oorlog‘s misdadiger vader Zorreguieta uit de (media)-wind en cel te houden ‘. Dat zeggen nu pas de drie oud-‘Judas-collega’s’ van de Nederlands-Argentijnse vlieger (en wij en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV al jaren), die zelf belastende ‘Leugen-verklaringen’ over hem aflegden onder druk van het corrupte ‘VVD-CDA-OM’ voor King Willem en Maxima.

4 Mei Dodenherdenking door de Ogen van De Straat. Waarom vertelt King Willem nooit op de Dam over de ‘Heldendaden’ en ‘verliezen’ van zijn Familie(Video) .Gerechtigheid, Poch vrij gesproken: Poch geruild voor Zorreguieta& Queen Maxima(Video).
Ze vinden het nu pas schandalig dat Poch in 2009 werd uitgeleverd opgeofferd door de CDA-Rat- Premier‘Hofnar Jan Peter Balkenende’ aka “de Kuttenvanger” van ‘Taxfree-Graai-King Willem’ en ‘Queen Exotica Maxima’ zonder dat door het ‘CDA-VVD-OM ‘ beter eerlijk en serieus’ onderzoek was gedaan en echte kritische vragen werden gesteld. Ook de ‘Hofnar Rutte’ vond het allemaal prima toen hij de corrupte Premier werd en het ‘Neuk-Pedo-OM-Van Nimwegen’(Video) onder zijn altijd liegende en Frauderende ‘VVD-Ministers van Klasse Justitie’  ‘Bral- Opstelten’, ‘Pedo-Minerva- Fraudeur -Ard van der Steur’ en ‘Elite-Gangster Dekker’ vielen en vallen.

GOEDMENS –Volkskrant’ wordt wakker: ‘Maffia-Gegraai- Koninklijke familie’ zorgt voor totale Ongeloofwaardigheid(Video).

King Willem&Hofnar Rutte betaalde ‘Judas-getuigen’ in ‘Doofpot-Zorreguieta-Poch-zaak’(Video).

GroensLinks(advertentie): Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer ‘Konte-Bonke’ en Oorlog’s Hitserij van onze ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video).
Die beschuldiging aan het adres van het corrupte en laffe ‘VVD-CDA-OM’, de’ Hofnarren Balkenende & Rutte’ en ‘Taxfree-King Willem& Parasieten familie'(Video)  uiten Transavia-gezagvoerders Tim Weert, Jeroen Wiedenhoff en Edwin Reijnoudt Brouw nu pas na 8 jaren in het radioprogramma Argos. De drie piloten vinden nu dat hun ‘Judas-verklaringen’ zijn misbruikt door de toenmalige ‘CDA- Rat Premier -‘Hofnar Balkenende en de huidige  VVD-Premier ‘Hofnar Rutte’ voor hun Boss Koning Willem Alexander om zijn Maxima en haar vader de Oorlog’s misdadiger Zorreguieta uit de media- wind te houden voor o.a. de  dodenvluchten waar Zorreguieta mede verantwoordelijk voor was.

‘Hofnar-Mark Rutte’ het is een schande: Opnieuw eis tot vervolging mijn ‘Royale Opa Zorreguieta’.(Video)

Julio Poch zat acht jaar onschuldig in een Argentijnse gevangenis voor ‘Queen Exotica Maxima’ en haar vader. In november 2017 werd hij vrijgesproken van betrokkenheid bij ‘dodenvluchten’ tijdens de militaire dictatuur in Argentinië en ‘Hofnar- Rutte’ weigert tot vandaag de dag nog om Poch een schadevergoeding uit te betalen.

Máxima verliest beste vriend Papa ‘Massamoordenaar- Zorreguieta’. Rutte overmand van verdriet(Video).
Dat voorarrest van 2990 dagen werd mogelijk omdat ‘Hofnar Balkenende’ Spanje en Argentinië in september 2009 tipte over de laatste vlucht die Poch toen voor zijn pensioen zou maken. Nederland kon Poch zelf niet uitleveren, maar via de ‘Valencia-route’ werd dat toch mogelijk gemaakt en was het netelig onderwerp waarom Poch wel vervolgd en weg getipt en niet Jorge Zorreguieta vervolgd,  die om de haverklap ‘stiekem’ Nederland  als ‘Royal-VIP-bezocht’ op kosten van de Staat of te wel uw belastinggeld.

Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown(Video) legt in de video hierna uit dat de ‘Taxfree-Koninklijke-Shell-Familie’ het symbool is van ongelijkheid bij geboorte en dat zij gerekend kunnen worden tot de succesvolste misdaad ‘Elite-Maffia familie’ van Nederland en zeker in de Top 10 staan van de’ Elite-Maffiafamilies’ van de Wereld en nooit zullen worden vervolgd:

D66 DDR66 (advertentie) Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer D66-& Fraudeur & Witwasser- Sophie’ in ’t Veld die betrapt is op jatten van 4 ton Taxfree met ‘Nep &Fop onkostenvergoedingen’:  Hysterische Sophie: Pas op voor de Russen en Chinezen(Video). 

3 antwoorden »

 1. Vandaag zag u Jort Kelder zeggen er zijn teveel mensen op deze aarde die van willem aexander
  en zijn moeder en rutte de eigenaar zijn en vinden dat er depopulatie van mensen moet komen !

  Nou jort zeg tegen jullie duivel dat je een verzoek heb om jullie allemaal met alle KonH van europa en alle neoliberaal leiders van de wereld om jullie meteen door te sturen naar de HEL dan zijn de mensen van de wereld in één keer van jullie allemaal AF ! geen gezeik van jullie meer !

  Volk van Nederland dit moeten jullie ook doen als men baudet gaat aan vallen en anders is hij ook gedraai ?

  Zoals een jette van d66 is in de politiek nu in de kamer kijk naar zijn status van financiën NU
  en over 20 jaar is hij miljoenen rijker op jullie rug van het praten, dat pikken jullie wel he?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.