gele hesjes

Wat u gisteren niet zag bij de NPO: Tear gas, water cannons, clashes at week 26 of Yellow Vest protests tegen ‘Boy Macron’.

(By RussiaToday(Video)  en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)  

AMSTERDAM-NOIR- Wat u gisteren niet zag bij de altijd liegende  ‘dr. Goebbels-Staats-NPO ‘van de ‘Witwasser& Fraudeur-Pimp Frans Klein’(Video) leest en ziet u bij RussiaToday en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV en bij  ‘Klokkenluider- Nico van der Ham'(Video) en hier : The defiant Yellow Vests, though in dwindling numbers, have marched across France for the 26th straight weekend against ‘Boy Macron’ the Puppet from the ‘Taxfree-Ultra-Rich’ . In Nantes and Lyon the rallies ended up in clashes between the demonstrators and Nazi-police from Boy Macron.A week after the lowest turnout since the movement began as a protest against a planned fuel tax hike in November, the Yellow Vests, who are now protesting President Puppet Boy- Macron’s broader reform ‘Ultra-Rich- agenda’ and supposed indifference towards the fate of the ordinary poor French people, once again took to the streets of the French cities. Uiteraard sprak de ‘RTL- Oplichter& Derde Wereld Hoerenloper- Pedo Kees van der Spek’  weer schande van het moedige gedrag van de Gele Hesjes In Frankrijk en Nederland , terwijl hij een hapje Tijgervlees  met een te jong Local meisje( kost eendDollar voor een hele dag volgens Kees)op zijn schoot wegwerkte met zijn ‘Nijlpaarden -Hoofd’.

DejaVu Complot:’Boy Macron’ gered van de Gele Hesjes ( en armoede) door de mysterieuze brand van De Notre Dame.(Video)

Ondraaglijke armoede in Amsterdam veroorzaakt door Rutte&Co is een schending van de mensenrechten:“Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes en zelfmoord”(Video).

The Fake ‘grand debate’ from Boy Macron was a smokescreen. Today they’re smoking us out with tear gas,” a 43-year-old protester, who identified himself as Mickael, told Reuters. “But we won’t cave in. Yes, we’re fewer than at the start, but when the others come back, we’ll still be here and we’ll still be angry and poor .”

Opmerking: A.s. maandagavond om 23.00 geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV o.a. aandacht aan de hysterische ‘NSB-ophef’ in de MSM met de ‘NPO-Staatsomroep- braller’ de ‘Subsidie Miljonair- Ja-Knikker- Ratje Pauw’ dat de moedige Gele Hesjes terecht de Oorlog’s misdadiger ‘Taxfree-Shell Rutte’ (Video)geen hand gaven. Brown ging naar ‘Misdaadcentrum Het Binnenhof’ om Rutte te spreken . De Underground  Presentator Steve Brown van de Stem van de Straat kreeg geen hand van Rutte, maar werd er onbeschoft uitgegooid!

 

5 antwoorden »

  1. Deze docu toont dat relschoppers in Parijs (‘breakers’ genoemd) geen yellow vests zijn en meestal ongestoord hun gang kunnen gaan.

    Like

  2. Rutte krijgt 40% korting bij de urendiensten van D’66-er Remco Vonk aka Remco Bonk.

    Bonk-service in het Torentje voor de hele nacht is extra bij te leveren voor het standaardtarief (zie website van Remco (B)vonk).

    Betaaltermijn 60 dagen na factuur. Fiscaal aftrek-baar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.