Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Gestolen shirt brengt nieges voor AJAX in Champions League & Van Wie moet De Stem van de Straat van SALTO af.

(van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vanavond  om 23.00 uur bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTOTV: Een samenvatting van de bijeenkomst Handen af van Salto van verleden week dinsdag door de ogen van de Stem van de Straat.
Straat Dichter & Rapper & schrijver en ex GigoloLet me Be Frank’ in de zevende hemel met zijn gekregen hondje Frenk :” Frank & Frenk”. Daar waar de MSM de Russische Victory day van de Tweede Wereld  Oorlog als de bevrijders van Europe  dood zweeg geven wij er als enige  aandacht aan!
Shocking News: AJAX Sshirt gestolen van de zoon van onze Godmother van De Pijp Syl brengt Nieges voor AJAX in de Champions League, econoom Michael Hudsun: Jezus is vermoord omdat hij een Socialist is, die tegen het Massa Moordende Neo Liberalisme was. Wat nu Segers & Buma? Wie zich Verzet tegen het Neo Liberalisme wordt vermoord en/of als land vernietigd net als Jezus vermoord is en landen vernietigd door de Romeinen legt Hudsun uit. De CU en CDA zijn dus geen volgers van Jezus maar van de Duivel, de weergaloze Jerry TurnerX, Boeken News  met boeken- recent Steve Brown:Ex Russia Today Reporter schrijft boek “Dope around The World”  en Doped around in Amsterdam en ontmoet oude gabbers in de Pijp met Steve Brown  waaronder Toon Couwenberg, de Sterkste man van de oude Volksbuurt De Pijp en zijn vrouw de Legendarische Corrie Picolo aka” Zorro “.
Denk na op wie u gaat Stemmen voor het  EU-Parlements- Verkiezingen:DD66-& Fraudeur-  EU Parlements Lid Sophie’ in ’t Veld jat 4 ton Taxfree met ‘Nep & Fop onkostenvergoedingen’: Sophie: Pas op voor de Russen. Fake-Ontslagen’#MeToo-voorlichter-Sonneveld’ weer aan de ‘Konte-Bonke-Slag’ bij GroenLinks Wethouder perverse Van Tongeren.Underground Presentator Steve Brown onbeschoft  als Labbekak behandeld op ‘Misdaadcentrum Het Binnenhof’ door Rutte.Verleden week mochten de Gele Hesjes de Helden van het kaal geplukte Volk door Rutte & Co bij bij de Neo Libreaal Rutte  op bezoek en omdat zij hem zeer consequent en terecht geen hand hebben gegeven sprak de hele MSM schande van de moedige eerlijke Gele Hesjes.En nog veel meer Straatnieuws wat u nergens anders ziet of hoort.

Rechtstreeks te zien via onderstaande link bij SALTO:

ma 23.00 uur, wo 22.00 uur, vrij 22.00 uur en zo 0,00 uur

 

 

 

 

 

1 antwoord »

  1. AOW leeftijd hoeft eigenlijk niet omhoog, dit is mega uitbuiting van de bevolking

    ,,De berekeningen kloppen niet. Het CPB (Centraal Planbureau) gaat ervan uit dat de AOW meestijgt met de groei van het Nationaal Inkomen (NI), dat wat we met z’n allen verdienen in een jaar. Dus als de economie met 3 procent groeit gaat de AOW-uitkering ook met 3 procent omhoog. Maar in de praktijk groeit de AOW minder snel dan de economie. Dat betekent dat de uitgaven in werkelijkheid veel minder hard stijgen dan uit de berekeningen van het CPB blijkt.’’

    https://www.ad.nl/economie/strijd-om-pensioenen-hogere-aow-leeftijd-is-onnodig~a608d076/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.