Elite -Pedofielen

Nieuwe ‘Graai &Naai directeur Bernard Sintobin’ Unicef binnen week in OM-onderzoek ‘Elite-Pedo-kinderhandel’.

(Door  Yolo en ondersteunt door onze ‘Elite-Pedo-Demmink&Nijpels’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-En daar is Top VVD-er ‘Pedo-Nijpels’ weer: Voorzitter van ‘Pro-(pedo)-De Mos’& ‘dr. Goebbels-TROS/AVRO’& ‘Deurwaarders-Tuig’ (Video).
Amper een week was de nieuwe ‘Graai & Naai- directeur’ van Unicef België aangesteld toen hij al in opspraak raakte, terwijl hij al jaren in de cel hoort. De ‘Elite- Maffia-Pedo-adoptiedienst’ van  ‘Pooier Bernard Sintobin’ wordt genoemd in een onderzoek naar kinderhandel voor de ‘Elite- Pedofielen’. Hij trekt zich nu terug als ‘Graai en Naai-directeur’ & Pooier van de ontwikkelingsorganisatie. ‘Pooier &Zakkenvuller- Sintobin’ was in de jaren tachtig oprichter en Fraude-Witwas- penningsmeester van Hacer Puente, een ‘Witwas & Fraude-vereniging'(Video) die de adopties van armen en wezen kinderen uit Guatemala regelde voor ‘Elite-Pedofielen’ van het misdadige type ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’ en de Top VVD-er en EX Om Boss Demmink, etc.. Op zich al bijzonder duister dat hij de oprichter en penningmeester was en dus als Oprichter Oplichter en Voorzitter de Penningmeester controleerde ,nou dan weet u het wel.

‘PvdA-Pedo-Burgemeester Luijendijk’ werd ‘afgeperst’ na ‘Bizarre-sex’ met te jonge Schandknaap. Hoes is jaloers & Asscher verbaasd(Video).

 

Nederlandse ‘Royal-Elite-OM-Demmink-Pedo’s’ No. 3 op ranglijst kindermisbruikers in Cambodja( schokkende Video “Metoo- Johnny de Mol Jr en Hoerenloper Peter R. de Vries).

Een aantal van die kinderen, inmiddels volwassen, beschuldigt de vereniging nu van kinderhandel en Sintobin van souteneurschap. Het Belgische Openbaar Ministerie heeft een onderzoek lopen, zo meldt Het Nieuwsblab. „Ik heb absoluut geen kennis van malafide adoptiedossiers, ik sta honderd procent recht in mijn schoenen”, aldus de keihard liegende ‘Pooier- Sintobin’. De corrupte Eddy Boutmans, voorzitter van de ‘blinde’ Raad van bestuur van Unicef, vroeg Sintobin zich zondagavond toch tijdelijk terug te trekken, in afwachting van meer informatie over zijn  ‘Kinderhandel- beschuldigingen’ tegen hem. ”De corrupte voorzitter wijst er wel op dat hij persoonlijk overtuigd is dat zijn Bernard Sintobin te goeder trouw is en geen pooier is en niet bij frauduleuze Elite- Pedofielen adopties betrokken is en dat hij zelf nooit een kind van hem heeft afgenomen, hij vermoedt dat de Russen achter deze valse beschuldigingen(Video) zitten ”, bralt Unicef-woordvoerder Philippe Henon.

 

 

 

6 antwoorden »

 1. metoo EPIDEMIE amsterdam

  De hoogleraar en kroegtijger, vaak te vinden in café Zeppos in gezelschap van Matthijs van Nieuwkerk, ging steeds meer eisen stellen aan de vrouwen die om hem heen werken. „Ze moeten hakken dragen, lang haar hebben en hun nagels moeten lang en gelakt zijn, vindt “B”.

  In 2006 wordt hij raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof Amsterdam. Een benoeming voor het leven.

  tante Klitty

  Ook wordt er een taart bezorgd op het advocatenkantoor waar een oud-studente, met wie hij langdurige een seksuele relatie heeft gehad, net aan een nieuwe baan is begonnen. De tekst op de taart: „Gefeliciteerd, tante Klitty.”

  Bijles in café Zeppos

  B. schrijft op zijn eigen Linkedin pagina nu dat hij ’taalcoach’ is bij Stichting Vluchtelingenwerk. Hij ’ondersteunt’ vrouwelijke nieuwkomers tot 25 jaar in café Zeppos

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3588612/hoogleraar-een-acht-voor-nacht-ontslagen

  Like

   • en deze zaak is helaas ook verweven met advocatuur en rechtspraak in NL.

    eigenlijk is dit ook te verfilmen (drama of klucht? ik neig naar het laatste), alle ingrediënten zijn aanwezig:

    – zolderkantoor om jonge ambitieuze studentes op naaldhakken te ontvangen (tijdens werktijd), onverwacht komt soms een poetsvrouw type Mien Dobbelsteen om de hoek gluren

    – na werktijd snel naar café Zeppos want daar krijg je dorst van, “B” krijgt als stamgast bij binnenkomst een knipoog van de barman, het wordt weer feest vanavond!

    – bij de taalondersteuning ook leuke woordgrapjes en dubbelzinnigheden zoals: meester wat doe u nu? nou meisje een taal leer je het best onder de lakens lol

    – en bij het gerechtshof zijn er stagiaires met lang haar, lange nagels en naaldhakken en ze krijgen allemaal een 8 voor een nacht (B maakt continu grapjes zoals bij Jiskefet)

    Is deze format iets voor Talpa? Mijn royalties schenk ik aan UNICEF!

    Like

 2. In de Belgische Ardennen staan kastelen waar hekserij en satanische pedo-rituelen worden bedreven. Marc Dutroux was een radertje in dit netwerk.

  Deze evenementen worden bezocht door hogere bankiers, politici en directeuren van multinationals. Alles op een steenworp afstand van Brussel.

  Like

 3. steun ons en help mee, steun met geld, zet UNICEF in uw testament. Jaja de pedofielen denken dat ze nog echt nodig zijn ook in deze wereld. Alleen dat is al een geesteszieke gedachte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.