EU Parlements Verkiezingen

‘VVD&D66-misdaadgroepjes’ sluiten zich aan bij de duistere Meedogenloze ‘beweging-Boy Macron’ van de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’.

( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Top D66-er Daalmeijer: ‘Mijn vertrouwen in D66 is beschaamd door het stelen van 4,5 Ton door mijn ‘Taxfree-EU-Sophie in ‘t Veld’(Video).
De VVD& D66 -misdaadgroepjes en hun’ EU-Killer-Elite-Boss’ de Franse president Puppet- Boy Macrons’ Rénaissance ‘Feodale -beweging’ voor en van de’ Taxfree-Ultra-Rijken’, samen met nog wat andere ‘Judas-partijtjes’, gaan na de Europese ‘Nep&Fop-verkiezingen’ op in een nieuwe ‘liberale- vermoord Jezus Christen- fractie’ (Video). Zij willen zich afscheiden van ‘Nep en Fop Christen’- en (a) sociaal democratische  PvdA-hoertjes van de ‘MH17 -Huil-Komediant-Timmermans’ ‘overheersing’. Dat meldt de Staats-NOS niet.

VVD-Neonazi Van Balen’& ‘Rent a D66’ kiest Macron als Führer voor de EU in de strijd tegen de Gele hesjes(Video).

De Extreem corrupte Franse premier Édouard Philippe aka “Dood aan de Gele Hesjes”(Video)  en de Dief van 450 duizend euro Taxfree  Sophie in ‘t Veld van D66DDR66  en de ‘VVD-EU Neonazi- Hans van Baalen’ hebben de duistere verklaring in ieder geval ondertekend. Veel van de aangesloten ‘Judas-partijtjes ‘zitten nu nog bij de Graai & Naai-ALDE-fractie van de hysterische Krijser Guy Verhofstadt. De beweging van Boy-Macrón heeft nog geen zetels in het voor het merendeel corrupte Europees Parlement en voelt ook niets voor aansluiting bij bestaande Gevestigde ‘Orde- Graai& Naai-partijen’.

Ondraaglijke armoede in Amsterdam veroorzaakt door Rutte&Co is een schending van de mensenrechten:“Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes&Zelfmoord”(Video).

GroensLinks(advertentie): Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer ‘Konte-Bonke’ en Oorlog’s Hitserij van onze ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video).

Waar het verschil is tussen deze zogenaamde liberale ‘Graai& Naai-partijen’ en dat van de voorgenoemde ‘Nep en Fop democraten’ precies zit, wordt niet toegelicht en dat is wel te begrijpen, want die is er niet echt. Ze staan allemaal  in dienst van het Fascistische Groot Kapitaal met als Westerse ‘Opper-Red Neck-Leider -Mad Dog Trump’. Waarschijnlijk zit verschil in opvattingen over migratie hoe het meest te stelen van het Volk en de boel op te lichten als EU-parlementaire. Want het Volk oplichten en leeg plunderen en de  boel bestelen doen alle corrupte Gevestigde partijtjes la decennia’s lang die zitting hebben in het EU-Parlement, dat weet iedereen.

CDA-Europarlementariër Schreijer& Illegale Loverboy gaat toch(niet) met de corrupte billen bloot en komt (niet) met ‘Nep-bonnetjes’(Video)

 

 

2 antwoorden »

  1. Die taxfree ultra rijken zoals Suikerberg. Miljardair en oplichter Suikerberg was ook bij boy Macron om hem op zn flikker te geven met wat instrukties.

    https://news.sky.com/video/facebooks-mark-zuckerberg-and-nick-clegg-meet-emmanuel-macron-11716589

    Suikerberg kwam boy Macron even vertellen dat ie op alle mogelijke manieren de gele hesjes heeft geprobeerd te manipuleren maar dat ze toch vastberaden zijn en 18 miljard aan hervormingen willen zien. Kan Rothschild bankmannetje Macron de ouwe wijvenfietser eindelijk hervormen doet ie het weer niet. Ja lekker in het geheim en geniep Alde glibber de glibber erdoor drukken U aanbevolen door Hans van Baalen en Guy Verhostadt de peppie en kokkie van Maidan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.