EU Parlements Verkiezingen

D66 EU-Mega-Dief- Sophie in ’t Veld’ had het hoogste woord bij het grote Europese Lijstrekkers ‘Bral-Leugen-debat’ van Nieuwsuur/NPO.

( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels propaganda (Video) redactie)


AMSTERDAM-NOIR- Hysterische Nieuwsuur ‘Soapactrice-Mariëlle Tweebeeke’ Prijst ‘Shell-Gangster Zalm’ de Hemel in(Video).
Gisteravond was het ‘Grande Bral- & Leugen-Debat’ bij de Staats- Nieuwsuur gepresteneerd door o.a. de laffe en corrupte ‘Nep en Fop journaliste Mariëlle Tweebeeke’.  De ‘dr. Goebbels-insteek’ van Nieuwsuur was uiteraard  leve de ‘Taxfree -EU-Killer-Elite’ met Puppets Hans van Baalen, Sophie in ’t Veld,Frans Timmermans en GroenLinks. Dat Nieuwsuur van de ‘Staats-NPO’ met  Witwasser& Fraudeur -Pimp  Frans Klein (Video) als boss op zich Sophie in ’t Veld, de Hoer van de EU Babylon had uitgenodigd zegt al genoeg. De Staats-NPO en Nieuwsuur zijn schaamteloos en corrupt tot op het bot.

VVD&D66-misdaadgroepjes’ sluiten zich aan bij de duistere Meedogenloze ‘beweging-Boy Macron’ van de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’(Video)werd niet bij Nieuwsuur vermeld .
Had Nieuwsuur enig fatsoen en maatschappelijke verantwoording gehad dan hadden zijn D66 ‘DDR66 EU- Fractievoorzitter Sophie in ‘t Veld niet uitgenodigd, omdat kort geleden bekend is geworden dat zijn  450,000,- euro Taxfree van de EU( het Volk dus)heeft gestolen. Of op zijn minst melding had gedaan van het voorgaande schokkende feit, maar dat heeft de laffe en corrupte Mariëlle Tweebeeke ook niet gedaan. En het verzwijgen van belangrijke feiten van Algemeen belang is ook een vorm van Fake News. De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV daar in tegen heeft gisteravond  in zijn TV-uitzending wel melding gemaakt van dat feit. Maar goed de Stem van de Straat krijgt 0,00 subsidie en gaat eerdaags op Zwart als het aan GroenLinksRechts ligt en de ‘Staats-NPO’ vangt meer dan een miljard subsidie per jaar van ‘Taxfree-Shell-Rutte’.

GroensLinks(advertentie): Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer ‘Konte-Bonke’ en Oorlog’s Hitserij van onze ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video).

Enkele punten die Nieuwsuur wel inbracht:Slaven Arbeidsmigratie is Oké : Grootste ‘Apencentrum’ ontmaskerd in NL & Poolse Arbeiders behandelt als Plofkippen(Video)

Fake-SS- News’:The Russians are coming for the Corrupt European elections! Just don’t ask the Corporate crime MSM& State NPO for proof(Video).

‘Psychopaat Wiersma van de ‘VVD-Misdaadgroep’: ’Werklozen-labbekakken’ moeten vakken gaan vullen als ‘Poolse-Nacht-Slaven’Video).

Wat u gisteren niet zag bij de NPO: Tear gas, water cannons, clashes at week 26 of Yellow Vest protests tegen ‘Boy Macron’(Video)

Ondraaglijke armoede in Amsterdam veroorzaakt door Rutte&Co is een schending van de mensenrechten:“Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes&Zelfmoord”(Video).


Driehonderd miljoen Europeanen mogen overal in Europa leven, wonen en hun geld verdienen(kuch). Het is de ongelijkheid’s basis van de ‘Europese economische-( Rat in pak)-samenwerking(Video)‘(Kuch). Nieuwsuur ‘vergeet’ even bij dat voorgaande  punt dat 50 miljoen EU-Burgers, waarvan 3 miljoen Nederlanders al jaren lang onder de armoedegrens moeten zien te overleven. En Nederland de Slavenhouders a La Otto Work Force ‘Bloed-Winst-baat’ hebben bij goedkopere Europese arbeidskrachtenSlaven uit het straatarme en eveneens corrupte Zuid- en Oost-Europa.

Fake News-CNN’ Falsely Claims ‘CIA Puppet Guaido’ Elected President: NPO& ‘D66 -‘EU-Hoer’- Sophie in ’t Veld’ in de War(Video).

Maar juist dat leidt nu tot groeiende zorgen bij het kaal geplukte Volk in NL en de EU, maar niet bij Van Baalen, Sophie in ’t Veld, Timmermans en GroenLinksRechts van ‘Yes we van Boy Klaver’ en de ‘Treiter- Burgemeester- “Deep State”-Halsema(Video) van het onleefbare  ‘D66-Yuppie&PvdA-hoertjes-Amsterdam'(Video) en uiteraard Nieuwsuur. Staan onze grenzen te wijd open voor arbeids Slaven-krachten uit andere arme Europese landen? Het antwoord is Ja. Of moeten ‘we’ het juist nog makkelijker maken om in heel Europa te werken als Slaven van het ‘Fascistische- Groot Kapitaal ‘ en honger- WW-uitkeringen mee te kunnen nemen naar het straat arme en extreem corrupte EU-thuisland?

Labbekak-alert’ van afgelopen maand op Twitter:200.000 Labbekakken met spoed gevraagd door o.a. D66 DRR66-‘Freakje Rob Jetten’. !(Video).

De ‘PvdA-Hoer & EU-Huil Komediant- MH17- Zakkenvuller-Timmermans’(Video) is tegen het “herstellen van de nationale grenzen en voor de moderne  ‘Slaven- houders’ en uiteraard de ‘Elite- Rat in pak Corruptie’  “(en dat is logisch wat hij is zelf samen met Sophie in t Veld en de ‘VVD Neonazi Hans van Baalen’ een ‘Super Rat in pak’(Video)).  “Daar help je niemand mee en het kan niet meer in onze  geglobaliseerde – Slavenhandel- wereld van onze geweldige en beschaafde  Westerse Leider (Mad Dog)- Trump.” Hij pleit er juist voor om in te zetten op hogere lonen liegt hij, want zijn partij en D66 DDR66, VVD-misdaadgroep en GroenLinksRechts en de ‘Nep en Fop Christen CDA’  zijn al jaren medeplichtig aan de misdadige afbraak van de Sociale Welvaart Staat en het korten op de ‘Labbekakken-lonen’ en de Honger-uitkeringen &pensioenen en medische betaalbare zorg, enz, enz.

Opmerking: Stemadvies : Stem op de SP en/of de Partij van de Dieren.

17 antwoorden »

 1. vvd heeft recentelijk propaganda filmpje gemaakt tegen boy baudet, die de ‘veiligheid’ in gevaar brengt door vriendschap met Rusland te willen

  veiligheid betekent bij vvd: woekerwinsten voor wapen en olie industrie

  Like

 2. militaire snelweg door Europa

  Het door Nederland getrokken EU-project voor een ‘militaire snelweg’ door Europa heeft weer een horde genomen. Defensieministers van 22 EU-landen hebben dinsdag in Brussel hun handtekening gezet. Minister Ank Bijleveld is ‘’trots dat er een begin is’’.

  Het Europese Defensie Agentschap (EDA) gaat een groot deel uitvoeren van het Europese actieplan voor militaire mobiliteit. Het uit de weg ruimen van administratieve, juridische of fysieke obstakels moet leiden tot veel soepeler vervoer van militair materieel en personeel door de EU.

  De komende jaren moeten wegen, bruggen en spoorwegen worden versterkt, maar ook bij transport over water en via de lucht is werk aan de winkel.

  https://www.dvhn.nl/binnenland/EU-ministers-tekenen-voor-militaire-snelweg-24456004.html

  Like

  • Ja, logisch. Ze willen haast maken om te voorkomen dat heel Europa straks door de gele hesjes wordt bezet.

   Snel dus militaire wegen aanleggen om het Russische leger straks gemakkelijker te maken, want ons leger heeft geen kogels meer om op de labbekakken te schieten.

   Maar voorlopig moeten we eerst bang zijn voor Poetin, zodat de militaire weg rustig kan worden aangelegd.

   Like

 3. Sophie in ’t Geld (betaald door de labbekakken).

  Die Hans van Baalen ziet er ook al aardig volgevreten uit.

  Naast hangbuikzwijntje MH17-Fransje T, nu ook volgevreten biggetje Hans van Baalen.

  Like

 4. Hello

  Veel van mijn eigen mensen hebben deze man Donald Trump bovenmatig verheven. Hij is een idool geworden en in hun ogen doet hij geen kwaad. In zijn eigen ogen doet hij niets verkeerd, hij is zijn eigen god, maar hij heeft ongelijk. Hij zag geen noodzaak om zich voor Mij te bekeren en nu zal hij nooit nog een kans krijgen. Hij heeft Amerika ertoe aangezet om nog meer verhard en onberouwvol te worden. Hij heeft Mij nooit door de Geest gekend maar Hij was Mijn schepping en ik hield van hem, maar hij is niet langer van het ras van Adam omdat zijn DNA is veranderd. Ze noemden het “genverbetering” en beloofden hem dat zijn fysieke lichaam hier veel baat bij zou hebben en het heeft maar zijn geest is voor altijd gestorven. Ze logen tegen hem en hij geloofde het. Hij was misleid omdat hij geen verlangen had om Mij echt te kennen. Alle gebeden van alle mensen in de hele wereld maken nu geen verschil voor zijn geest. Hij heeft me eeuwig verloochend als zijn redder. Hij is voor altijd verloren voor Mij en hij zal de eeuwigheid doorbrengen met degene die hij heeft gekozen. Hij is nu een hybride. Ik stierf alleen voor degenen die ik uit eigen beweging in Mijn eigen beeld maakte.

  Satan en zijn volgelingen hebben nu de volledige controle over Trump, daarom is hij zoveel anders dan hij in zijn eerste ambtsjaar was. De meeste koningen, heersers en de meeste van de ‘mondiale elite’ hebben hun ‘genen versterkt’ en ze zijn ook onder controle van Satan. NIET HEN VOLGEN! Waarschuw diegenen waarvan u weet dat ze deze “genverbeterende” procedures niet moeten ondergaan, want zij zullen ook eeuwig voor Mij verloren zijn als zij dat doen. Ik markeer degenen die van Mij zijn en Satan markeert degenen die de zijne zijn. Hij imiteert me altijd goedkoop.

  Mijn zoon, ik heb je in februari 2018 verteld dat Donald Trump zou worden gedood en zijn geest is geweest, maar zijn lichaam is de volgende. Dat is wanneer Amerika de vurige aftrapgebeurtenis zal zien en Obama zal terugkeren. Financiële rampspoed, burgeroorlog en wereldoorlog zullen plotseling en heel dicht bij elkaar komen. Dit is de reden waarom Trump werd gekozen door de verborgen krachten van de duisternis. Ze zijn en zullen hem blijven gebruiken totdat ze klaar zijn met hem en dan zullen ze zelfs zijn dood gebruiken om chaos, geweld, haat en dood onder de mensen te veroorzaken. Obama zal worden verwelkomd en zelfs velen van degenen die hem eerder haatten, zullen opgelucht zijn, maar zijn valse vrede zal niet lang duren. De volledige vernietiging van Amerika zal onder de heerschappij van Obama vallen. Hij zal vertrekken en dan zal Babylon de grote in een uur worden vernietigd. (Toen dit tegen me werd gezegd, zag ik een flitsvisie van Obama, gezeten in een straalvliegtuig, uit het raam kijkend, zwaaiend en glimlachend met zijn kwaadaardige grijns en toen was het voorbij.)

  MENSEN VAN AMERIKA EN DE VAN DE GEHELE AARDE IK BEN UW ENIGE HOOP! Kijk niet naar een man om je te redden, ik ben de enige manier, waarheid en leven. Niemand komt naar de Vader dan door Mij. Ik zal je de kracht geven om door de gebeurtenissen te komen die snel komen, maar je moet alleen in Mij geloven. De arm van de mens zal je in de steek laten, maar mijn rechterhand is sterk en machtig om te redden!

  Like

  • VVD-voorman Mark Rutte waarschuwt voor een grote verkiezingsoverwinning van Forum voor Democratie. „Het is gevaarlijk voor onze veiligheid”

   de nato gaat toch over veiligheid, niet de EU waar de mooie graaibaantjes zijn

   het enige gevaarlijke is om landen binnen te vallen voor olie en om jihadi’s 70 miljoen te geven. en dat is precies wat er gebeurt onder het huidige regime

   Like

 5. Kennelijk krijgen alleen de 4 standaard gevestigde graai-partijtjes een podium bij Tweebeeke bij de EU-verkiezingen:

  WC-Eend 1, WC-Eend 2, WC-Eend 3 en WC-Eend 4.

  Stem dus WC-Eend ! Lijst 1,2,3,4

  Like

  • Precies, dus stem Lijst

   1 voor lekker graaien

   2 om de burger uit te buiten

   3 Afrika arm en instabiel houden (domme labbekakken betalen al 50 jaar ontwikkelingshulp, de grondstoffen en diamanten zijn voor grootkapitaal)

   4 regime change voor olierijke landen

   en zo blijft alles zoals het was zucht

   trouwens, stemmen op splinterpartijtjes uit de kartelpolitiek heeft geen zin, alleen fvd kan iets betekenen of in ieder geval signaal afgeven

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.