Kabinet Rutte3

Laffe en corrupte Tweede Kamer en de MSM woest over geweldloze bezetting ‘Martel- Mega-Varkenshouderij’.

( door de Staats-NOS van ‘Pimp Klein'(Video) en bewerkt door onze waarheidscommissie)

AMSTERDAM-NOIR-Eigenrichting tegen Dieren en arme mensen is toegestaan voor ‘Bloed-Winst’ in het ‘Mooie- Doeners land’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’&’Christelijk’ /DDR66((Video). 
Alle moedige dierenactivisten die gisteravond werden opgepakt bij de bezetting van een uur in de rondte stinkende ‘Martel-varkensboerderij’ in Boxtel zijn op vrije voeten. Ook de vijf laatste arrestanten zijn vanavond vrijgelaten, bralt  een woordvoerder van het ‘Neuk-Pedo-OM –Van Nimwegen’(Video)(OM).

Banencarrousel Martijn van Dam’(Video) : Alles onder controle met zoveelste brand in Varkens ‘Bio-Auschwitz-Industrie’(Video).Gruwelijke undercoverbeelden laten zien hoe jonge eenden worden mishandeld door ‘Christelijke’ Fokkers(Video)

In totaal werden gisteravond 76 moedige dierenactivisten opgepakt, voor het merendeel buitenlanders. 64 van hen werden gearresteerd wegens lokaalvredebreuk en twaalf omdat ze zich niet konden identificeren, maar niet voor het plegen van geweld. De politie hield ook een tegendemonstrant aan voor het vernielen van een politievoertuig. Voor het vernielen door de ChristelijkeDuivelse ‘Martel-Boeren’ van de auto’s van de dierenactivisten werd niemand opgepakt.

Aparte Klasse Justitie zitting voor buitenlandse activisten:Vrije marktwerking: Marteling varkens in slachthuis en ‘Arbeiders-Plofkippen’ in Rotterdam(Video).

Michael Hudsun: Jezus is vermoord omdat hij een Socialist is, die tegen het Massa Moordende Neo Liberalisme was. Wat nu Segers & Buma(Video)?

Stem van de Straat: “Grootste ‘dr. Mengele Martel-Apencentrum’ in de EU ontmaskerd in NL & Poolse Arbeiders behandelt als Plofkippen.Sadistische- D66-Minister Engelshoven’ laat ‘dr. Mengele-Martelen’ op Apen doorgaan(Video).

Thieme veroordeeld’ PvdA-Hamburger–Dijksma’ wegens ‘Bio-Kapitalisme’.


De eerste groep van 64 werd vanmiddag naar huis gestuurd met een blijf van de Hollandse ‘Dieren Martel -centrums’ af -dagvaarding. Zij moeten zich in augustus verantwoorden voor de rechter. Dan staan twee zittingen gepland: de ene voor de negen Nederlanders onder de groep, de andere voor de 55 buitenlanders. Zij komen uit landen als Groot-Brittannië, Polen, Duitsland, Tsjechië en Scandinavische landen.Van de twaalf mensen die waren opgepakt voor de weigering zich te legitimeren, werden er zeven  middag’s vrijgelaten omdat hun identiteit inmiddels bekend was. Ze werden met een geldboete naar huis gestuurd.De andere vijf bleven weigeren. Zij werden vanavond alsnog op vrije voeten gesteld omdat er volgens de OM-woordvoerder geen grond was om hen langer vast te houden. Ook de gisteren aangehouden tegendemonstrant is vrij met een schouderklopje van het OM.

Mobiele eenheid:Gangster-Varkensbaron-Beul-Straathof’ had vrij spel van PvdA ‘Banencarrousel-Martijn van Dam(Video).
In totaal waren er naar schatting 150 activisten op het terrein van de ‘Martel-varkensboerderij’ aanwezig, een deel in de ‘Mega-Martel-stal’ en een deel buiten. Een aantal was in de loop van de dag op eigen houtje vertrokken. Rond 22.00 uur maakte de ME een einde aan de moedige actie. Wie een identiteitsbewijs kon tonen, mocht vertrekken, maar zij krijgen net als de arrestanten een dagvaarding.Het OM onderzoekt onder meer de vernieling van de toegangsdeur van de stal en de vernieling en brandstichting van enkele auto’s van dierenactivisten(kuch). Het recherchewerk wordt volgens het OM bemoeilijkt doordat een aantal van de ‘Martel-boeren’  zich beroepen op hun zwijgrecht. De politie heeft enkele tientallen rechercheurs ingezet. Ook is een aantal corrupte ‘Pedo-Neuk- Van Nimwegen- officieren van justitie’ (Video) betrokken bij de afhandeling van de aanhoudingen en de aanvullende onderzoeken. Daarbij is ook beeldmateriaal veiliggesteld dat door de moedige  activisten en ‘Martel-Boeren-tegendemonstranten’ online is gezet.

Vrijwel hele laffe en Corrupte  Kamer verontwaardigd en woest:Ziek van de intensieve, misdadige Veehouderij van de Duivelse ‘CU-Minister Schouten’(Video).
Ook in de Tweede Kamer ging het gisteren over Boxtel. De ‘CDA Gestapo- Generaal -Minister Grapperhaus’ was naar het Vragenuur geroepen door het extreem corrupte CDA-Kamerlid Geurts. Die sprak van een “gitzwarte dag voor zijn Christelijke Duivelse Martel-Boeren ” voor het gezin van de ‘Martel –varkenshouder’, dat tien uur lang in angst had gezeten(kuch). Hij wilde weten waarom het zo lang had geduurd voordat er was ingegrepen. Dat de varkens dag in dag uit extreem worden gemarteld hoorde wij die ‘Nep en Fop Christen’ niet over. De Minister van Justitie Klasse en Veiligheid voor de Taxfree-Ultra-Rijken en niet voor de Dieren en arme mensen  legde uit dat er in verband met de veiligheid van ‘Martel-Boeren’ en niet voor de dieren was gekozen om zo lang mogelijk met de activisten te overleggen en ze in de val te lokken als eenden voor de slacht. Toen dat niet hielp om hen van het terrein af te krijgen en de sfeer rond de boerderij steeds grimmiger werd door de opgetrommelde agressieve ‘Martel-Boeren’, die scandeerde  aan het Kruis met de activisten is besloten de ME in te zetten tegen de moedige Dieren activisten .
Bijna de hele laffe en corrupte  Kamer toonde zich verontwaardigd en woest over de moedige en bewonderenswaardige actie van” Meat for Victims” en wil dat er ‘NSB-hard’ wordt opgetreden tegen de activisten.

Grapperhaus:’ Eigenrichting kennen we in dit land niet, behalve  tegen de arme mensen en  de Dieren  zoals bijv. in het grootse ‘Apen- Martel Centrum’ van Europa  in NL”..

Kamerlid Ouwehand van de Partij voor de Dieren zei dat haar partij alle geweld afwijst, ook het ‘Massa-Martel-geweld’ tegen dieren voor Bloed-Winst. En dat is op zich behoorlijk laf .Ze vindt dat er behalve tegen de actievoerders ook moet worden opgetreden tegen voor het merendeel ‘Christelijke’  “Martel- boeren’ die zich niet aan de wet houden”.Volgens haar gaan er jaarlijks 6 miljoen varkens “dood van Martel- ellende” in de walgelijke misdadige Mega-stallen, die ook nog eens extreem Milieu vervuilend zijn en energie-verslindend. Daar horen wij nu even D66 DDR66 en GroenLinksRechts niet over(Video).De Corrupte en Laffe Minister Grapperhaus antwoordde daarop dat hij eigenrichting fel afwijst(Kuch), maar niet tegen arme mensen ,de Aapjes in het Martelcentrum en alle dieren die het slachtoffer zijn van de ‘Bloed-Winst- BIO-Industrie’. “Als je vindt dat onze  mensen ‘Martel-Boeren’  de wet overtreden, moet je dat gewoon melden bij mijn corrupte politie, die het dan in de Doofpot gooit. Eigenrichting kennen we in dit land niet(kuch), daar ga ik altijd tegenin, hahahahhaha.”  De Duivelse Grapperhaus is van plan om deze week voor zijn  Duivelse Stemmers de  getroffen ‘Martel-boer langs te gaan om een barbecue te gaan houden en samen te bidden en zich daarna vol te vreten aan varkensvlees.

GroensLinks(advertentie): Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer ‘Konte-Bonke’ en Oorlog’s Hitserij van onze ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video).

2 antwoorden »

 1. NLP Soundbites
  Ontwikkelingshulp, Vluchtelingenwerk, Kinderbescherming, Democratie:
  Het perfecte mantra voor de multi miljarden industrie van mensenhandel.

  NXIVM beerput rond bizarre cult gaat steeds verder open

  Waarom Links zo begaan is met ’t lot van de mensheid, Qui Bono ?

  Top Klokkenluider Frank Parlato die alles aan t rollen heeft gebracht doet onthullingen over kindersmokkel, satanisme en Clintons. Lees meer: https://www.ninefornews.nl/nxivm-klokkenluider-doet-onthullingen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.