Bestel formulier: Killing Fields Amsterdam

Portretten van beruchte liquidaties
Auteur: Steve Brown

Nederlands – Paperback
174 pagina’s
1-2 werkdagen (adres vermelden in comment)
Desgewenst gesigneerd. (vermelden in comment)

Volksnieuws uit Amsterdam prijs:€ 10,00
(inclusief verzending binnen Nederland)
Te bestellen via : volksnieuwsuitamsterdamnoir@gmail.com

Beschikbaarheid:Deze uitgave is uit voorraad leverbaar.

Steven Brown Killing Fields Amsterdam (2007)

Officier van Justitie Teeven:”Brown weet beter hoe het toegaat in de onderwereld dan wij”.
In Killing fields Amsterdam beschrijft Brown het wie is wie aan de hand van meer dan 30 jaar persoonlijke omgang binnen het criminele milieu. Brown heeft deze “Zware jongens” als een van de weinigen allemaal persoonlijk zeer goed gekend en meegemaakt in hun dagelijkse leven. Vooral in de begindagen van de eerste huurmoorden in Amsterdam kende Brown zowel de daders als de slachtoffers persoonlijk. Op grond daarvan weet hij exact de motieven achter veel liquidaties en hoe ze zijn uitgevoerd.Dit boek geeft niet alleen een kijkje in het wie is wie zoals er van buitenaf tegenaan gekeken wordt, maar Steve Brown beschrijft ook de mens achter de gangster. Hij omschrijft en laat als eerste in Nederland zien wie wie is en wie wat heeft gedaan.

18 antwoorden »

  1. kweki,

    Nu je zoveel van die onverkoopbare boekjes over hebt, is mij advies ze goed te bewaren. Het zit er dik in dat jij de energierekening binnenkort niet meer kan betalen. Dan heb je altijd nog wat oud papier voor de open haard.

  2. hey steve check eens op you tube:illuminati in holland (en kijk vooral:16;10 min t/m 16.50 min!!!!)moet je je kijken wat dictator rutte in zijn werkkamer heeft hangen!!!!!hoezo illuminati???!!!hoezo new world order!!!???hoezo smeerlapperij ???!!!dictator rutte verteld het ook nog op een manier,alsof het doodnormaal is!!!!er hangt gewoon DE DUIVEL IN ZIJN WERKKAMER!!!!!!!!!!!!!!!!GROETJES BENNIE VAN DER PUT(CHECK OOK MIJN REACTIES OP JOUW SITE,BESTE STEVE)IK HEB OOK IETS TE MELDEN IVM DE SMERIGE/CORRUPTE/SCHIJNHEILIGEN/ILLUMINATI/PROPAGANDA/BOSTON “BOMBING”MARATHON …..CHECK NIEUWE REVU.NL-BOSTON BOMBING IN SCENE GEZET…EN KIJK IN HET BLAD VAN 16 4 2014 NIEUWE REVU -ARTIKEL BOSTON BOMBING IN SCENE GEZET…..

  3. BESTE STEVE,IK ZOU HET HEEL ERG WAARDEREN ALS JE EEN BERICHTJE ACHTERLAAT OP NIEUWE REVU.NL-BOSTON BOMBING IN SCENE GEZET….IVM DAT IK ER MAANDEN MEE BEZIG BEN GEWEEST OM DIT IN NEDERLAND ONDER AANDACHT TE BRENGEN….(CHECK OOK MIJN INFO/LINKS/VERHAAL OP JOUW SITE…..BIJ REACTIES VAN 1 5 2014…IVM O.A CORRUPTE/LEUGENAAR CHARLES GROENHUIJSEN EN ZIJN VROUW KARIN VAN DER CAMMEN…GROETJES BENNIE VAN DER PUT

  4. hey steve check eens op you tube:illuminati in holland (en kijk vooral:11;10 min t/m 11.40 min!!!!)moet je je kijken wat dictator rutte in zijn werkkamer heeft hangen!!!!!hoezo illuminati???!!!hoezo new world order!!!???hoezo smeerlapperij ???!!!dictator rutte verteld het ook nog op een manier,alsof het doodnormaal is!!!!er hangt gewoon DE DUIVEL IN ZIJN WERKKAMER!!!!!!!!!!!!!!!!GROETJES BENNIE VAN DER PUT(CHECK OOK MIJN REACTIES OP JOUW SITE,BESTE STEVE)IK HEB OOK IETS TE MELDEN IVM DE SMERIGE/CORRUPTE/SCHIJNHEILIGEN/ILLUMINATI/PROPAGANDA/BOSTON “BOMBING”MARATHON …..CHECK NIEUWE REVU.NL-BOSTON BOMBING IN SCENE GEZET…EN KIJK IN HET BLAD VAN 16 4 2014 NIEUWE REVU -ARTIKEL BOSTON BOMBING IN SCENE GEZET…..

  5. Bij deze wil ik graag het boek Killing Fields Amsterdam bestellen. Mijn adres is oosteinde 73 , 3925 LB in Scherpenzeel. Graag een gesigneerd exemplaar. Ik hoor graag hoe het gaat met betalen, vooraf of achteraf. B.v.d. , Karel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s